Sjaakie van Demmink cs

· ideologie, internet, justitie
Authors

Schermafbeelding 2013-10-12 om 02.21.46Vandaag kwam de blijde boodschap, er wordt een onderzoek ingesteld naar Demmink. Die naam achtervolgt me al anderhalf jaar. Ik had nooit van hem gehoord totdat. Ja, totdat iemand me dag en nacht lastig viel met deze man, beschuldigd van pedofilie. Wat moet je ermee, wat kun je ermee? Niets. Zo niet een van de dwazen op Twitter. Weg met haar. Of ik het geweten heb, ogenblikkelijk was ik een pedofiel en veel meer nadat ik aangaf niet gediend te zijn van haar berichten. Haar laster wordt nog steeds met graagte geloofd.

Weet je wat, dacht ik, laat ik eens kijken wat er met Demmink aan de hand is. Het resultaat op Google:

Schermafbeelding 2014-01-21 om 19.54.49


Er wordt binnen de kortste keren naar mijn blog verwezen. Helaas voor u en mij, het stukje is verdwenen door de activiteiten van deze Twitterende dwaas en haar vriendenkring. Idiote dingen rondbazuinen mag, vrijheid van meningsuiting heet dat. Die is sinds de vrijspraak van Wilders tot een heilig goed verklaard. Geef je die lulkoek weer, dan ben je een haatzaaier, zo simpel is dat.

Het bewuste stukje is weg, de screenshots niet. Het lijkt me niet onzinnig er nog eens enkele weer te geven uit de periode nadat de hetze tegen Tibaert uit linkse kring al een jaartje voortduurde. Ook de bovenstaande foto is geen toevallige. Ze geeft weer wat een aantal dwaallichten op Twitter over het verblijf van Tibaert weten te rapporteren.

Nog enkele screenshots aan de vooravond van het ingrijpen door Ina Dijstelberge. Wat wist Dijstelberge te melden over de lezing van Martin van Creveld? Niets. Wel beschadigt ze de man op een grove wijze. 

 

Schermafbeelding 2014-01-21 om 22.20.57


Deze tweets werden verder omzoomd door, hoe zullen we het noemen? Kijk maar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: