Sjaakie van Demmink cs

Berlin Alexanderplatz, the U-Bahn Line 8 platform in 1990.
This platform had been a ‘ghost’ platform, opened up to the public only months previously after the fall of the Berlin Wall.
Tibaert en Demmink was het succesnummer van Sjaakie. Ze had er eigenhandig voor gezorgd dat Google en Twitter die namen aan elkaar koppelden. Zo zie je maar hoe je zoekgegevens kunt vertrouwen. Sjaakie kon nu roepen, zie je wel, heb ik het niet gezegd? Ina, jaja, Ina van Krapuul had aan al dit alles geen boodschap, zij wenste Tibaert te zien verdwijnen. Auteursrecht? Kijk maar, dan kunt u lachen: “demmink – tibaert” – augustus 2012 – mei 2016″.

Ik licht de bewuste tweets er even uit (zie ook: Joris Demmink en Krapuul):


21 nov. 2013
Auteursrechtschender gaat gewoon door. Straks natuurlijk weer janken dat hij gecensureerd wordt. RT 

22 jan. 2014
25 uur geleden zei hij nog dat hij niet meer op mij zou reageren RT : Liever zo:  RT : Even…

 


De eerste is van een weekje nadat ze een rondedansje had gemaakt toen ze merkte dat door haar klacht bij Google en mogelijk ook door die van anderen mijn blogspots verdwenen waren. Ter zelfrechtvaardiging ging ze in december van start met een tegenoffensief via Twitter en een apart aan Tibaert gewijd blog om al zijn leugens te ontmaskeren. Helaas voor haar, geen enkel feit dat ze aanvoert houdt stand. Geen enkel. 

Een dringend advies aan Dijstelberge. Wees voor een keer richting mij oprecht en verzoek Google die schorsing ongedaan te maken. Daar is de openbaarheid mee gediend, dan wordt voor iedereen klip en klaar duidelijk welke schunnigheden richting Tibaert plaatsvonden die je zonder  meer onder de noemer fascisme kunt vatten. Of wil je als censor te boek staan die onverlaten graag te hulp schiet?


Schermafbeelding 2013-10-12 om 02.21.46

Vandaag kwam de blijde boodschap, er wordt een onderzoek ingesteld naar Demmink. Die naam achtervolgt me al anderhalf jaar. Ik had nooit van hem gehoord totdat. Ja, totdat iemand me dag en nacht lastig viel met deze man, beschuldigd van pedofilie. Wat moet je ermee, wat kun je ermee? Niets. Zo niet een van de dwazen op Twitter. Weg met haar. Of ik het geweten heb, ogenblikkelijk was ik een pedofiel en veel meer nadat ik aangaf niet gediend te zijn van haar berichten. Haar laster wordt nog steeds met graagte geloofd.

Weet je wat, dacht ik, laat ik eens kijken wat er met Demmink aan de hand is.

Het resultaat op Google:


Schermafbeelding 2014-01-21 om 19.54.49

 


Er wordt binnen de kortste keren naar mijn blog verwezen. Helaas voor u en mij, het stukje is verdwenen door de activiteiten van deze twitterende dwaas en haar vriendenkring. Idiote dingen rondbazuinen mag, vrijheid van meningsuiting heet dat. Die is sinds de vrijspraak van Wilders tot een heilig goed verklaard. Geef je die lulkoek met reden weer, dan ben je een haatzaaier, zo simpel is dat.

Het bewuste stukje is weg, de screenshots niet. Het lijkt me niet onzinnig er nog eens enkele weer te geven uit de periode nadat de hetze tegen Tibaert uit linkse kring al een jaartje voortduurde. Ook de bovenstaande foto is geen toevallige. Ze geeft weer wat een aantal dwaallichten op Twitter over het verblijf van Tibaert weten te rapporteren.

Nog enkele screenshots aan de vooravond van het ingrijpen door Ina Dijstelberge. Wat wist Dijstelberge te melden over de lezing van Martin van Creveld? Niets. Wel beschadigt ze de man op een grove wijze. Ze had wat op de radio gehoord…


Schermafbeelding 2014-01-21 om 22.20.57

 


Deze tweets werden verder omzoomd door, hoe zullen we het noemen? Kijk maar. Zie verder o.a. screenshots oktober 2013.
 
Update juni 2017
Uitgelichte foto: bron – Foto: bron Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.