Commentaar overbodig

· internet, justitie
Authors

Schermafbeelding 2014-01-22 om 04.16.25Een hatende oma in de weer…

 

Commentaar zou overbodig moeten zijn, voor iedereen die de leeskunst machtig is. Als privé persoon is ze voor mij ook volledig oninteressant. Anders wordt het door haar acties op internet. Ze heeft het in haar hoofd gezet dat ze een wedstrijd met me speelt en die zal ze, heeft ze me beloofd, altijd winnen. De inzet is niet een debat over welke kwestie dan ook, maar een spel om een bij haar in ongenade gevallen persoon verdacht te maken met welke geoorloofde en ongeoorloofde middelen dan ook. Haar handelen sinds zomer 2012 is een waarlijk leerstuk hoe je als intrigant te werk moet gaan in een voorkomend geval. Mij zou het verder koud hebben gelaten ware het niet dat de politiek een hoofdrol speelt. Haar handelwijze is van fascistische aard en dat wil en kan ik niet laten passeren.

 

De confrontatie met openheid van zaken durft deze vrouw niet aan. Ze is helaas de enige niet. O zo doorzichtig verschuilt ze zich achter vermeend auteursrecht. Zie haar bericht “Alphonse Scaf viert verjaardag als stalker en smaadkrabbelaar”. Om u te gerieven plaats ik een copie van haar bericht elders. Mensen als Eveline van Donkelaar moet je nu eenmaal geen voorwendsel geven waartoe dan ook. Ze gebruiken en misbruiken alles wat in hun kraam te pas komt en doen constant de waarheid geweld aan. Ze halen stukjes weg en zeggen naderhand doodleuk dat ze nooit bestaan hebben.

 

Nogmaals wil ik haar tot slot op het gesprek wijzen dat ze met de politie gehad heeft. Ze zal toch ooit moeten leren begrijpen dat ik geen eindeloos geduld heb.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: