Een hatende oma in de weer…

Pablo Picasso
Commentaar zou overbodig moeten zijn, voor iedereen die de leeskunst machtig is. Een personage waarvoor ik privé nooit of te nimmer enige interesse zou tonen, echter door haar acties op internet werd dat anders. Ze heeft het in haar hoofd gezet dat ze een wedstrijd met me speelt en die zal ze, heeft ze me beloofd, altijd winnen. De inzet is niet een debat over welke kwestie dan ook, maar een spel om een bij haar in ongenade gevallen persoon verdacht te maken met welke geoorloofde en ongeoorloofde middelen dan ook. Haar handelen sinds zomer 2012 is een waarlijk leerstuk hoe je als intrigant te werk moet gaan in een voorkomend geval. Mij zou het verder koud hebben gelaten ware het niet dat de politiek een hoofdrol speelt. Haar handelwijze is van uitgesproken fascistische aard en dat wil en kan ik niet laten passeren.

De confrontatie met openheid van zaken durft deze vrouw niet aan. Ze is helaas de enige niet. O zo doorzichtig verschuilt ze zich achter vermeend auteursrecht. Zie haar bericht “Alphonse Scaf viert verjaardag als stalker en smaadkrabbelaar”. Om u te gerieven plaats ik een copie van haar bericht elders. Mensen als Eveline van Donkelaar moet je nu eenmaal geen voorwendsel geven waartoe dan ook. Ze gebruiken en misbruiken alles wat in hun kraam te pas komt en doen constant de waarheid geweld aan. Ze halen stukjes weg en zeggen naderhand doodleuk dat ze nooit bestaan hebben.

Nogmaals wil ik haar tot slot op het gesprek wijzen dat ze met de politie gehad heeft. Ze zal toch ooit moeten leren begrijpen dat ik geen eindeloos geduld heb.Naschrift 17 juni 2016

 

Het stukje van Van Donkelaar stamt uit de periode (najaar 2013) toen ze in euforie verkeerde bij het weghalen van mijn blogspots bij Google, dankzij Dijstelberge (Krapuul), en ze nog niet wist dat ze van een koude kermis zou thuiskomen na aangifte tegen mij.  En u weet het, op geld zijn Bataven tuk, deze vrouw vormt allesbehalve een  uitzondering op die regel. Het geeft ook meteen aan waar het die vrouw om te doen is. Geld, om niets anders. 
 
Nog iets opmerkelijks, haar verhouding met Maastricht en de Maastrichtenaren is een bijzondere. Dat schoot me nu weer te binnen. Ze geeft een leuke inkijk op haar inborst, haar aanpassingsvermogen, haar inleven, haar nieuwsgierigheid voor haar woon- en leefomgeving. Ooit heb ik haar op Twitter toegebeten, rot dan op, maar dat mocht ik niet zeggen. In een woord, ze weerspiegelt in alles een te verfoeien mentaliteit, niet onbekend bij kolonialen. 
 
Haar TL met de zoekterm “Maastricht”: “@gavimensch – Maastricht”
 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.