Een hatende oma in de weer…


Pablo Picasso


Commentaar zou overbodig moeten zijn, voor iedereen die de leeskunst machtig is. Als privé persoon is ze voor mij ook volledig oninteressant. Anders wordt het door haar acties op internet. Ze heeft het in haar hoofd gezet dat ze een wedstrijd met me speelt en die zal ze, heeft ze me beloofd, altijd winnen. De inzet is niet een debat over welke kwestie dan ook, maar een spel om een bij haar in ongenade gevallen persoon verdacht te maken met welke geoorloofde en ongeoorloofde middelen dan ook. Haar handelen sinds zomer 2012 is een waarlijk leerstuk hoe je als intrigant te werk moet gaan in een voorkomend geval. Mij zou het verder koud hebben gelaten ware het niet dat de politiek een hoofdrol speelt. Haar handelwijze is van fascistische aard en dat wil en kan ik niet laten passeren.

De confrontatie met openheid van zaken durft deze vrouw niet aan. Ze is helaas de enige niet. O zo doorzichtig verschuilt ze zich achter vermeend auteursrecht. Zie haar bericht “Alphonse Scaf viert verjaardag als stalker en smaadkrabbelaar”. Om u te gerieven plaats ik een copie van haar bericht elders. Mensen als Eveline van Donkelaar moet je nu eenmaal geen voorwendsel geven waartoe dan ook. Ze gebruiken en misbruiken alles wat in hun kraam te pas komt en doen constant de waarheid geweld aan. Ze halen stukjes weg en zeggen naderhand doodleuk dat ze nooit bestaan hebben.

Nogmaals wil ik haar tot slot op het gesprek wijzen dat ze met de politie gehad heeft. Ze zal toch ooit moeten leren begrijpen dat ik geen eindeloos geduld heb.

Naschrift 17 juni 2016


Het stukje van Van Donkelaar stamt uit de periode (najaar 2013) toen ze in euforie verkeerde bij het weghalen van mijn blogspots bij Google, dankzij Dijstelberge (Krapuul), en ze nog niet wist dat ze van een koude kermis zou thuiskomen na aangifte tegen mij.  En u weet het, op geld zijn Bataven tuk, deze vrouw vormt allesbehalve een  uitzondering op die regel. Het geeft ook meteen aan waar het die vrouw om te doen is. Geld, om niets anders. 
 
Nog iets opmerkelijks, haar verhouding met Maastricht en de Maastrichtenaren is een bijzondere. Dat schoot me nu weer te binnen. Ze geeft een leuke inkijk op haar inborst, haar aanpassingsvermogen, haar inleven, haar nieuwsgierigheid voor haar woon- en leefomgeving. Ooit heb ik haar op Twitter toegebeten, rot dan op, maar dat mocht ik niet zeggen. In een woord, ze weerspiegelt in alles een te verfoeien mentaliteit, niet onbekend bij kolonialen. 
 
Haar TL met de zoekterm “Maastricht”: “@gavimensch – Maastricht”
 
Drek verspreidt die dame, dat is al via die onnozele TL volop zichtbaar. En liegen dat ze kan, nooit eerder iemand meegemaakt die zo liegen kan en al die sukkeltjes, die haar volgen, hebben met haar te doen. Klik maar eens af en toe op de account van deze dame, dan komt het een en ander te voorschijn. 
 


Over Leers raakt ze maar niet uitgesproken. Het is meer dan lachwekkend…
tibaert blogspot


3 reacties op ‘Een hatende oma in de weer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.