Ina Dijstelberge in januari 2014

La Xilografia ItalianaVOORAF EEN TERUGBLIK TWEE JAAR LATER, JANUARI 2016, ALS UPDATE

 
Januari 2014, enkele weken nadat ze, zo maar, bijna per ongeluk mijn weblogs had doen verdwijnen. Zo deed Dijstelberge het voorkomen. Een klacht gebaseerd op auteursrecht. Ja, ze had een mooie valstrik opgezet, omdat ze wist dat ik in principe niets weghaal van internet. Ik wens betrouwbaar te blijven. Ze bood me een stukje aan nadat ik tabula rasa had gemaakt met een opstel van haar over feminisme. Wat ze me aanbood was zelfs nog niet eens van haar, maar een bewerking geloof ik dat ze het noemde van een stukje van iemand die iets wauwelde over de volmaakte vrouw en de androgyne mens, die in het verschiet lag. Om van te gruwen, dergelijk pre-fascistisch gebazel.  Ze maakte haast met haar dreigementen, weet ik nog, nadat ik het opgeslagen had in een speciaal daartoe ingericht archiefje, waarnaar ik nooit verwees. Dijstelberge rook bloed.

Nu mijn spullen verdwenen waren, het belangrijkste zelfs definitief, ging mevrouw de geschiedenis herschrijven. Zeer opzichtig bleken enkele personen meteen ingewijd in haar plannen, zie de “volgers” hier beneden. Jammer voor haar, net als bij Riethof met zijn leugens en bewijs, zal ook in dit geval de geschiedenis haar inhalen. Ik heb de tijd, ik ga niet als een jurist of archivaris te werk, maar laat gewoon zien wat ik tegenkom, zonder enige manipulatie. Het blijft de grote kracht van mijn weblogs, ook al verkeren ze in de marge, om te laten zien hoe fascisme in zijn werk gaat. Mensen daarvoor de ogen te openen vind ik al heel wat. Ik ga uit van vertrouwen, oprechtheid en eerlijkheid. Degenen die dat niet doen vallen vroeg of laat door de mand, is mijn credo, of ze Wilders heten of zich bezighouden met een of andere site. Crapuul pik je er immers zo uit.

Een van m’n eerste reacties op wat speelde op het nieuwe weblog was het volgende, maar eerst nog dit. Dezer dagen zag ik pas een bericht van Dijstelberge uit najaar 2012. Voor wie de geschiedenis kent, waarover ze ging, pedofilie met nadruk, en de spelers weet dan meteen dat deze vrouw onbetrouwbaar is, liegt en zich van fascistische methodes bedient.
Het zal mij benieuwen wat de rechtszaak tegen Herman F. gaat opleveren. Wellicht geef ik er een vervolg aan. Ik ben wel goed, maar niet gek.
 NU JANUARI 2014…

 

 

 


Een vrouw komt hier aan het woord die nog te beroerd is op een eenvoudige vraag (najaar 2012) een antwoord te geven. Ze stelde: “Je snapt er niets van”. Op mijn vraag, wat, viel ze stil. Maar o wat ontplooide ze veel activiteit nadat ik een jaar later haar vroeg eens op een lezing over feminisme te reageren. Rechtstreeks kwam weer geen reactie maar ze wist hoe ze dat varkentje ging wassen, zeer tot genoegen van de onverlaten Sjaakie en Eveline en hun mannenbroeders. Google bood uitkomst voor deze brutale vrouw die zegt te hunkeren naar de androgyne mens.

Juist, ook zij heeft een waanidee, de nieuwe geslachtsloze mens als oplossing voor alle problemen in de wereld.

Enfin, ze is in ieder geval alle schaamte voorbij. In haar ogen ben ik een nietsnut en nog veel meer niet… Let wel, op het onderstaande claimt ze auteursrecht. Ze weet n.l. dat klachten hierover bij Google gehonoreerd worden en verwart zulks met recht.

 

 


Ze valt door de mand en zet er snel haar naam bij. Wat een simpele geest…

 

 

 
update 2016


DOCUMENTATIE

“Flikker toch op draaideur auteursrechtschender en leugenaar”

De TL @inadijstelberge – Tibaert (december 2011 – april 2016)


WEBLOGS m.b.t. Ina Dijstelberge


 

Uitgelichte afbeelding uit: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.