Jacqueline Wouters in november 2013

Pablo Picasso
bron


screenshots november 2013

Nog waren mijn blogspots intact kort voor de geplande afronding zo rond de jaarwisseling. Na ruim een jaar moest het iedereen duidelijk zijn waar zich links noemende rakkers voorstonden. Ze deden beslist niet onder voor rechts schorem als het op intimideren, bedriegen, smaad en laster aankwam. Hun raffinement was zelfs van een nog hogere orde moest ik constateren.

Met links, zoals ik het versta, integer, open kijk op de wereld, nieuwsgierig, debat voeren, niet belast door dogma’s, had hun gedoe volstrekt niets te maken. Eerder een hang naar fascistische opvattingen, autoritair, tuk op het eigen gelijk en zeker geen ongelijk durven toegeven. Asociaal als het op daden aankomt, schone praatjes, die niets kosten. Vooral geen mensen wijzer proberen te maken, delen, o nee, dat tast de status aan en daar hechten ze zeer aan. Wat een volk. Bij de site Krapuul heb ik een stel leren kennen.

Wouters, een vrouw die je werkelijk sprakeloos laat staan bij al wat ze uitkraamt, maar desalniettemin over een grote aanhang beschikt waardoor haar vuilnis zich snel verbreid en als een veenbrand constant smeulend gehouden wordt. Ze geeft het perfecte voorbeeld af van iemand die anderen verdacht maakt en beschuldigt van zaken die op haar eigen conto gaan. Ze genoot en geniet volop de morele ondersteuning van personen die met de site Krapuul in verband staan. De enige die haar sporadisch van repliek diende was Dijstelberge, maar die onmin was snel uit de wereld. Vervolgens verdwenen mijn weblogs. U weet hoe?

De berichten van Wouters, en u zult het zien, ook Ed van Thijn is weer present. Ter herinnering, mijn controverse met Wouters begon omdat ze een bericht doorzond waarin Van Thijn tot een “pedonetwerk” werd gerekend. Vervolgens kwam haar RT met de beeltenis van Obama als nazi.

Pablo Picasso – prostituées – 1922
bron


De blogberichten van Wouters Tibaert betreffend:

dinsdag 5 november 2013


2 gedachten over “Jacqueline Wouters in november 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.