Jacqueline Wouters in november 2013

Pablo Picasso: La soupe (1902-03)
 ALLERHEILIGEN 2013

Kijk uit voor dit gedrocht uit Maastricht. Rij hem omver, prik zijn ogen eruit of hang hem in een boom! Vieze, vuile NSBer. Ik hoop dat je wordt overreden door een vrachtwagen, jij en dat gedrocht dat jij een vrouw noemt.Nog waren mijn blogspots intact kort voor de geplande afronding zo rond de jaarwisseling. Na ruim een jaar moest het iedereen duidelijk zijn waar zich links noemende rakkers voorstonden. Ze deden beslist niet onder voor rechts schorem als het op intimideren, bedriegen, smaad en laster aankwam. Hun raffinement was zelfs van een nog hogere orde moest ik constateren.

Met links, zoals ik het versta, integer, open kijk op de wereld, nieuwsgierig, debat voeren, niet belast door dogma’s, had hun gedoe volstrekt niets te maken. Eerder een hang naar fascistische opvattingen, autoritair, tuk op het eigen gelijk en zeker geen ongelijk durven toegeven. Asociaal als het op daden aankomt, schone praatjes, die niets kosten. Vooral geen mensen wijzer proberen te maken, delen, o nee, dat tast de status aan en daar hechten ze zeer aan. Wat een volk. Bij de site Krapuul heb ik een stel leren kennen.

Wouters, een vrouw die je werkelijk sprakeloos laat staan bij al wat ze uitkraamt, maar desalniettemin over een grote aanhang beschikt waardoor haar vuilnis zich snel verbreid en als een veenbrand constant smeulend gehouden wordt. Ze geeft het perfecte voorbeeld af van iemand die anderen verdacht maakt en beschuldigt van zaken die op haar eigen conto gaan. Ze genoot en geniet volop de morele ondersteuning van personen die met de site Krapuul in verband staan. De enige die haar sporadisch van repliek diende was Dijstelberge, maar die onmin was snel uit de wereld. Vervolgens verdwenen mijn weblogs. U weet hoe?

Berichten van Wouters, en u zult het zien, ook Ed van Thijn is weer present. Ter herinnering, mijn controverse met Wouters begon omdat ze een bericht doorzond waarin Van Thijn tot een “pedonetwerk” werd gerekend. Vervolgens kwam haar RT met de beeltenis van Obama als nazi. Een hoofdmoot vormen haar oproepen om mijn weblogs bij Google, Opera en WordPress te doen verwijderen, nog voor de geslaagde coup van Dijstelberge. 
De blogberichten van Wouters o.a. Tibaert betreffend:
DINSDAG 5 NOVEMBER 2013 e.v.
 
 
Update januari 2017
Uitgelichte afbeelding: bron – Ingevoegde afbeeldingen: Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.