Auto en penis

Jackson Pollock: Male Female
Toch triest waar onze polderfeministes mee in de weer zijn, met auteursrecht. Niet vanwege dat auteursrecht, nee om een vermaledijde tegenstem in de kiem te smoren, die van Tibaert.

Waarom hadden ze mijn interesse gewekt? Er was een Vrouwenpartij opgericht en daar wilde ik graag het fijne van weten. Zo gaat dat in een democratie, elkaar informeren en zorgen dat je op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen. Bij iemand, die zich ecologe, feministe en anarchiste waant, had ik iets gelezen over een lezing in De Balie. Ze zou in het weekend spaanhout maken van die man, die een tegendraads boek had geschreven over vrouwenemancipatie. Niets viel er van haar te vernemen. De lezing vond ik op zich niet opzienbarend.

Eens gekeken wat die vrouw zelf te melden had over feminisme. Een zes jaar oud stukje kwam te voorschijn. Dat toonde ik op mijn blog tezamen met die lezing. Toen was de beer los en uiteindelijk, om het verhaal kort te maken, verdween mijn weblog. Ze is nu weer zeer actief met een fake account bezig, eerst naamloos, na de ontmaskering met haar naam. We blijven lachen.

Als mensen beginnen te praten over DE mannen, DE vrouwen, DE zwarten, DE moslims, DE joden, DE Duitsers, DE Amerikanen, wees dan gewaarschuwd. Dan deugt er iets niet. Precies dit deed deze feministe en ze stond er nog steeds achter.  De spreker in De Balie was inmiddels door haar als onmens bestempeld.

Een ander “feministe” meldde ik eens, i.v.m. het autootje, besef je dat daar twee wereldoorlogen voor gevoerd zijn om dat rijdende te houden. Mijn Twingo, gilde ze, en oorlog. Is die man gek? Wie weet, maar zomaar iets zeggen doe ik niet. Weet u wat, ik laat u een indrukwekkende documentaire zien, waarin ook die auto een rol speelt.
Schermafbeelding 2014-01-26 om 01.55.42
Op het hoofdstuk feminisme kom ik nog wel eens terug. Die twee feministen hebben elkaar overigens gevonden in hun strijd tegen de boodschapper Tibaert op Twitter. Niet verwonderlijk.

Größenwahn… Of hebt u de documentaire niet bekeken? Doen. U leert mannen kennen, bij sommigen moest ik aan Breivik denken.

Helaas, de docu is weg…
Afbeelding boven: Jackson Pollock
Afbeelding beneden: Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.