Abuse

Pablo Picasso: Kind spelend met kamille (1953)
Abuse… Misbruiken, uitschelden, beledigen, bedriegen, mishandelen. U zegt het maar: SPKAbuse.

De voltreffer is steeds het gebruik van het begrip “haat”. Als dat gehanteerd wordt weet je dat je met dubieuze mensen en zaken in aanraking bent. Ter inleiding van dit werkelijk frisse trio een aantal screenshots van medio november 2012.

Zich afficheren met de zorg voor kinderen, afgaan op bedrog en uitschelden past wel bij dit trio. Hoogst onverkwikkelijk en hoogst verdacht. Moeten we hier het lijntje doortrekken naar de activiteiten in neo-nazistische kring als een soort mantelorganisatie voor PVV doelen? Ik ga het niet uitzoeken, maar ver sla ik de plank niet mis.

Een foto circuleerde lange tijd bij deze mensen, een foto waarop ik te zien zou zijn. Een foto van iemand die verdacht werd gemaakt van pedofilie. De aanbrenger van die foto was vermoedelijk Dirk Hartman of iemand uit zijn directe omgeving op Twitter. Een foto gegapt uit mijn weblog bij Opera. Van het bestaan van deze firma en het misbruik van die foto kwam ik op de hoogte door de activiteiten van Jacqueline Wouters, die de informatie met foto dankbaar overnam van SKPAbuse.


Schermafbeelding 2014-01-27 om 07.57.50

 

 

Schermafbeelding 2014-01-27 om 08.20.48Bij mijn reactie over deze vondst wensten deze lieden zich niet kenbaar te maken. Voor verdere informatie moest ik e-mailen. Tja, ik stond bij hen genoteerd als mogelijke pedofiel, haatzaaier (een begrip uit de PVV vocabulaire), die foto met naam werd door hun verspreid en ik moest me maar gedwee tot hen wenden. Zij maakten zich schuldig aan strafbare feiten en zullen dat nog steeds doen, maar kunnen blijkbaar ongestoord hun miserabel werk voortzetten. De gedupeerden kunnen slechts via justitie hun verhaal halen.

Dit gif dat in 2011 al verspreid werd over Twitter en waarvan mijn zoon en schoondochter de dupe werden, wordt verder verkondigd door lieden als Huib Riethof. U ziet het, “les extrêmes se touchent”. Ook deze miserabele man weigert elke verantwoording te nemen voor zijn wandaden en hij speelt het spel der rechtvaardigen met enkele vriendjes en vriendinnetjes die hem ten volle vertrouwen. Het is zo’n aardige man, vertrouwde iemand me een jaar of zo geleden toe. Hij zit ook met de kwestie in zijn maag. Wat zeg je hierop? Heeft werkelijk de verstandsverbijstering mensen in haar greep of is het slechts het simpele spel van iemand bekladden om te laten zien wat ik zelf voor een pracht mens ben. Ik denk het laatste. Schandalig is het, temeer daar betrouwbare informatie voor het opscheppen ligt. Men kan beter weten, maar wil dat niet.

Op de kwestie SKPAbuse en pedofilie kom ik nog terug. De ongekende goorheid die ik over me heen heb laten komen om te tonen hoever mensen gaan in het beschadigen van anderen zal zijn repercussies dienen te hebben. Nog steeds ongestraft en dankzij Huib Riethof cs worden zaken als deze getoond:

Schermafbeelding 2014-01-27 om 08.51.01Prachtmensen worden door het slijk gehaald en degenen die beter moeten weten kijken weg en willen rust. De dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw keren weerom. Wat een volk. Alvast zijn ze begonnen met acties tot censuur om er ons al vast aan te doen wennen. Nee, niet die rabiate PVV’ers, maar dat zich links en anarchistisch noemende klootjesvolk dat het zo goed met zichzelf getroffen heeft, maar weigert een poot uit te steken als dat (politiek) noodzakelijk is.

Het fascistisch handwerk beheersen ze optimaal. Juist om dit te laten zien heb ik mijn nek uitgestoken. zoiets snappen die lui niet, die berstens vol wantrouwen zitten en vooral bezorgd zijn om hun eigen hachje en het image dat ze afgeven. Om hun doel te bereiken sluiten ze zelfs kongsi’s met onversneden fascisten. Tja, wat een volk.

Huib Riethof en dat bewijs dat er niet is, niet kan zijn, wordt onderhand een echte soap…

Portretrecht lijkt me een mooi onderwerp voor een volgend bericht…

Nu, een week later, kom ik een screenshot tegen van mijn verdwenen weblog. Handig om even te tonen. Tevens geeft het aan dat ik door de activiteiten van een aantal niet verder met naam te noemen lieden weinig aandacht kon besteden aan deze kwestie. Voor de lieve vrede…


Schermafbeelding 2013-07-13 om 17.20.58

Zie hier het complete bericht aan de hand van de screenshots gedateerd 12 juli 2013.
 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.