Zondebokken of helden…

· fascisme, internet, justitie
AuthorsIna Dijstelberge – 6 februari 2014

bron

42


Het snelst gemaakte blogje ooit…


Schermafbeelding 2014-02-06 om 04.59.36


Zondebokken of helden… Waartoe rekent ze zich zelf, vraag ik me onderhand af…


Even dit vanwege de reacties. Vrouwenpartij, feminisme, dat was de volgorde. Van Creweld en zijn lezing de volgende. Een feministische anarchiste zou gehakt maken van die lezing. Grafstilte volgde. Eens gekeken of ze wat te melden had over feminisme. Een vijf jaar oud stukje kwam te voorschijn, dat toonde ik op mijn weblog tezamen met die andere ingrediënten. Gevolg, dreiging met schending auteursrecht. Uiteindelijk de moeite genomen dat stukje te analyseren. Voor haar was toen het middel erger dan de kwaal, geen inhoudelijke reactie maar het aanbod met een ander stukje (overgenomen van derden) hetzelfde te doen. Daar had ik op dat moment geen zin in. Beide stukjes heb ik vervolgens op een apart gecreëerd blog gezet met een aantal aan mij gewijde stukjes, een archiefje zo gezegd. Weer het gedoe over auteursrecht. Weer klachten bij Google. Haar voorgangers waren o.a. Peter Anshof, Friedrich Eckhardt en Jacqueline Wouters. Gevolg: al mijn weblogs zijn opgeschort. Google dekt zich n.l. in tegen mogelijke juridische aanklachten. Daar profiteren genoemde mensen optimaal van. Als ze ook maar iets van lef en fatsoen in hun donder hadden deden ze aangifte of starten een strafrechtelijke procedure. Het geeft ze ze wel een gevoel van macht, blijkt. De vrouw die bewerkstelligd heeft dat ik veel materiaal kwijt ben dat inzicht verschaft over het doen en laten op Twitter deert dit niet. Treurig is dat ze zelfs met hun collaboreert. Zo reageert ze op het bovenstaande, een anarchiste die weet wat haar rechten zijn. Rechter: Google… Is dit het begin van het privatiseren van het recht?

InaDijstelberge 11:03am
dom, ook zo mag je mijn tekst niet gebruiken, auteursrechtschendertje RT @Tibaert: 42
ow.ly/tkDvq weghalen, je kent de gevolgen

 

Reactie op de toelichting:
auteursrechtschendertje tweede verzoek, weghalen mijn tekst. Na derde verzoek dien ik klacht in. RT @Tibaert: 42
ow.ly/tlbAc
Alle smaad/laster/stalk blogs van Tibaert waar ik in genoemd word (42) wp.me/P48x2v-cE laatste is weer schending auteursrecht

Je weet maar nooit. Gekken en dwazen gaan tot het uiterste voor hun gelijk. Het violette stukje heb ik maar voor de zekerheid praktisch onleesbaar gemaakt… Hier is wel het laatste woord niet over gezegd.

Een ding is zeker. Feministen in ons land werken eendrachtig samen, zij weten dat ze de bron van het leven zijn, dat leven beschermd moet worden en doorgeven door het in de wereld zetten van een toekomstige generatie. Daar kunnen ze geen assistentie bij gebruiken. Eerlijk waar, mannen zijn overbodig (geworden). Ik ben verheugd dat ik een klein steentje heb mogen bijdragen om die onderlinge samenwerking van vrouwen te bevorderen. Dankzij mij heeft een vrouw met een hoog ethisch besef dat stukje over feminisme ontdekt en op haar weblog geplaatst. De naam van het blog: Writing and more. Vooral meer, meer over Tibaert. Raadpleeg die site als u onze toekomst ook ter harte gaat.

Deze link werkt wel:

Martin van Creveld over De Bevoorrechte Sekse


ps:
Dat vlekkerige plaatje zag niet uit. Ik heb nu decent het violette stukje grotendeels afgedekt. Bent u nieuwsgierig naar dat stukje zoek het op via Google. Mij heeft ze een IP ban gegeven, dus even een link doorgeven is er niet bij. Geen communicatie is met haar mogelijk. Dat weet ik al sinds de affaire Falkenstein, waarover ze nu durft te beweren dat ik “meeliftte”. Ook over deze gedachtekronkel zal ik maar decent de mantel der liefde spreiden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: