Wie helpt deze verpleegster?

The Trouble With Wives
Lach niet, ik was op zoek naar Marianne Thieme met blote tieten. Ene Arnold waakt over de goede zeden op internet en had op mijn weggehaalde weblog, kennelijk in zijn bezit, een fotomontage ontdekt. Geloof het of niet, twee dagen geleden had ik nog een RT van mij gezien waarin die afbeelding stond. Kon hem met geen mogelijkheid meer vinden. Mijn zoektocht friste wel mijn geheugen op over wat goorheid vermag. Met stip op plaats een, twee vrouwen. Als je het niet ziet, niet leest, kun je niet begrijpen waartoe mensen in staat zijn.

Van een van de twee trof ik een screenshot aan van haar weblog. Ze had iets overgenomen wat oorspronkelijk van de TROS afkomstig was, iets over narcisme en liegen. Normaal neem ik iets dergelijks voor kennisgeving aan, maar het trof me dat het in geel gemarkeerde gedeelte volledig van toepassing was op die vrouw, verpleegster zijnde en die te pas en zeker te onpas in de weer is  mensen weg te zetten op grond van die opgesomde punten. Tweets over het hele afgelopen jaar had ik van haar onder ogen gehad, geen enkel argument, liegen dat ze barst, een grote mond en alles draait om haar. We moeten haar goed vinden… Haar ons vertrouwen schenken. Hoe maakt ze toch die draai anderen op diezelfde gronden weg te zetten? ? Wie helpt me verder? Gelooft u me niet volg haar op Twitter: @gavimensch.


Schermafbeelding 2013-07-18 om 05.38.54
Met een paar screenshots wil ik een beetje verduidelijken hetgeen ik bedoel. De eerste is van juli vorig jaar.


Schermafbeelding 2013-07-02 om 20.40.26
Een aantoonbare leugen en dat weet ze zelf als geen ander. Vanaf oktober 2012 is ze onafgebroken in de weer geweest mij in diskrediet te brengen bij mensen die mij vertrouwden. Dat deed ze via e-mail, telefoon, DM of door in te breken bij mensen met wie ik op dat moment in contact was. Er zijn een aantal hilarische voorbeelden van te geven. Een praktijk die ook haar sister in crime beoefende, maar veel openlijker en veel minder sluw. Veel mensen die ze eerst niet kende heeft ze zo door mij leren kennen. Een recente naam is Sylvie Lasserre, zoek maar op. Anders gezegd, je komt oren en ogen tekort om iemand als deze verpleegster van je lijf te houden.


Schermafbeelding 2013-08-02 om 15.10.26 Schermafbeelding 2013-08-06 om 11.31.08
Haar relatie met mannen is hoogst eigenaardig, maar daar laat ik me niet verder over uit. Waarom, vraag ik me af, heeft deze vrouw het constant over liegen, bedreigen? Aantoonbaar onjuist, maar ze gaat zelfs zover dat ze aangifte gaat doen, volslagen absurd. Die schatten van mannen geloven haar op haar woord, het soort man dat ze blieft, neem ik aan. Probeer niet met haar in discussie te treden, dan tast je haar eer aan. Wel genoeglijk samen smaad verspreiden, daar is ze steeds voor te vinden. Nooit zal ze een woord vuil maken aan mensen die kennis van zaken bezitten. Zie wederom haar TL.


Schermafbeelding 2013-08-09 om 22.21.49
Ze gelooft het zelf, krijg ik hier het idee. Echt hacken leer je niet zo maar een, twee, drie. Via het bekende poortje wat frutselen, heb ik me laten vertellen, gebeurt volop, maar kan geen kwaad. Hoe zou deze vrouw nu moeten weten dat ze gehacked is? Last van paranoia of zo? Ik vermoed het.


Schermafbeelding 2013-08-12 om 01.57.22
Haar volgers af te schrikken? Met haar eigen spulletjes? Dat is wat ik laat zien. Met commentaar. Wat doet ze zelf? Zonder een enkel feit te kunnen staven vertelt ze de meest afschuwelijke dingen over mijn persoon en mijn familie. Ben je dan niet een beetje van Lotje getikt? Ik denk het.


Schermafbeelding 2013-08-23 om 13.05.07 Schermafbeelding 2013-08-25 om 01.09.58
Volharden in leugens is toch een pathologie? Tja, op het terrein van de psychologie beweeg ik me wat ongemakkelijk. Met deze boterzachte wetenschap kun je alle kanten uit, misbruik ligt volop op de loer en een etiket is makkelijk geplakt. Zeker als je nauwelijks of niet ethische maatstaven hanteert en je in je hoofd hebt gezet dat je gekwalificeerd bent vergaande uitspraken over mensen te (mogen) doen.


Schermafbeelding 2013-08-31 om 13.18.20
Vervolgens schiet een galant heerschap haar te hulp die de zaak zo mogelijk nog meer belazerd. Ja, dan is het einde zoek.


Schermafbeelding 2013-09-17 om 15.38.33
Screenshots van vuilspuiterij… Het is ronduit lachwekkend. Ik toon het, wat zij uitvreten. Zouden ze werkelijk totaal niet beseffen van wat ze aanrichten? Het deert hun niet en aan zichzelf twijfelen, zich afvragen, klopt dit wel wat ik zeg, doen ze nooit.  Ze: haar sister in crime van wie de tweet stamt en zijzelf.


Schermafbeelding 2013-11-17 om 21.49.54
Hier valt duidelijk te constateren dat ze verdomd goed beseft dat ze de kluit belazerd. Van dat blog heeft ze uiteraard weet, het moet september, hooguit begin oktober 2012 gedateerd worden. Via tweets, waarin ik haar daarvoor bedank moet het na te gaan zijn. Misbruik maken, overnemen van haar blog over haar kinderen? Laat dat maar eens zien. Zal niet lukken, dat doe ik niet, hoe vaak dat ze er naar gehengeld heeft, me dacht te kunnen provoceren. Het komt zelfs niet bij me op. Jammer voor haar? Goh, dan had ze me beet, me in haar klauwen. O, wat is ze toch een doortrapt mens. Helaas voor haar, ik heb een fatsoenlijke opvoeding en een goede scholing genoten… Geeft genoeg weerstand om niet in die opgezette valletjes te trappen.
Voor mij is dit een van de meest illustratieve tweets. In een zin wordt een door en door fatsoenlijk iemand bij het afval gezet, zoals zij dat ziet. Grof is, en daar moet ik nog op terugkomen, hoe ze met regelrecht fascistisch schorem samenwerkt om iemand het zwijgen op te leggen. Niet toevallig begon dat individu ook onder een fake account met de naam van Kes. De verpleegster was verrukt van zijn werkjes. Een vergelijkbare samenwerking zien we in een van haar laatste blogs terug. Ze schrikt nergens voor terug als het maar in haar kraam past.

Tot slot nog een paar illustraties. Nogmaals de vraag, wie helpt me verder? Die vrouw houdt niet op, dat staat als een paal boven water, ondanks het feit dat de politie haar dat bevolen heeft. Het vervelende voor mij, haar infame spelletjes, haar leugens, laster, smaad, bedreigingen, worden niet doorzien. Verweer op rationele gronden is volstrekt onmogelijk bij een dergelijk persoon. Wie helpt deze verpleegster, wie helpt me van deze verpleegster af?


Schermafbeelding 2013-12-10 om 05.25.16 Schermafbeelding 2013-12-10 om 07.23.47 Schermafbeelding 2013-12-13 om 21.27.52 Schermafbeelding 2013-12-13 om 21.29.06
Waarschijnlijk redigeer ik dit stukje later nog eens met het oog op de politieke implicaties van een dergelijk handelen. Een handelen dat de deur wagenwijd openzet naar fascistische praktijken. Dat Eveline van Donkelaar alle trekken van een narcist heeft, daar kunnen we het snel over eens zijn, ook dat ze een pathologische leugenaar is. Toch een mooi zelfportret dat ze op haar weblog heeft gezet. Daarvoor dank.

ps: Iemand, die met naam en toenaam bekend is, en zijn familie besmeuren en belasteren onder pseudoniem is op zijn minst laf. Lees haar weblog. Ronduit schandalig. Daar is geen enkel excuus voor mogelijk.

Affiche: bron


4 COMMENTS

 1. Gavi Mensch (@GaviMensch)

  8 February 2014

  Wat een vreselijk ordinair mies mannetje ben je toch. Ik snap werkelijk niet hoe die aardige Gonny het met je uithoudt. Maar goed, iedereen is ingelicht over je dus je gaat je zieke gang maar. Medicijnen helpen je toch ook al niet meer.
  • tibaert

   9 February 2014

   Tibaert Feb 08, 10:05am via HootSuite
   Uit 2012…
   Nog steeds geen antwoord: RT @Tibaert Sep 23, 10:52pm via HootSuite
   @GaviMensch Kan ik je laatste blogstukje overnemen? Sans rancune…!
  • tibaert

   9 February 2014

   Politiek gezien vind ik het werkelijk beangstigend hoeveel mensen geloof hechten aan het bedrog en de smaad die je verspreid. Je bent anti Wilders, zeg je, en je handelt exact hetzelfde. Daar zit de beweegreden dat ik nog steeds op je reageer. Je schunnig handelen mag ik niet onweersproken laten. Geen vrijheidsbrief aan fascisten, dat is mijn inzet.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.