Is dit nog normaal?

Een prostituée gekweld door demonen
Berg Athos, kapel bij de begraafplaats van het Grigoriou klooster
Als ik het onderstaande nog eens doorlees begrijp ik dat fascisme onder de regie van Wilders en Bosma een goede kans van slagen heeft. Als mensen niet bereid zijn naar elkaar te luisteren, elkaar te ondersteunen, gaat het faliekant fout. Als je werkelijk in het geweer wilt komen tegen niet gewenste ontwikkelingen zul je op zijn minst je eigen ego opzij moeten zetten. Jezelf beter wanen dan anderen, denken het beter te weten, is het begin van de ondergang. 

Ons land lijkt bevolkt met grote bekken en holle vaten. De kwalijkste onder hen zijn zij die zich beroepen op afkomst en opleiding. Ach wie vertel ik het? Degenen die het betreffen zeggen mijn stukjes niet te lezen, dus die bereik ik niet. Toch zijn ze volledig op de hoogte van mijn schrijfsels, want ze stellen dat ik lieg, smaad en laster verspreid en doen vervolgens aangifte bij de politie. Hier klopt iets niet. Liegen ze, zouden ze hun eigen rotzooi niet meer herkennen?

Idioot is het passende begrip. 

Vanaf oktober 2012 kreeg ik op Twitter te maken met de grootst mogelijke waanzin die je je maar kunt voorstellen. Van van alles en nog wat werd ik beschuldigd, nadat ik me er al aan had moeten wennen in de ogen van smeerlappen een pedofiel, een nazi te zijn. Twee allerliefste dames, in de ogen van lieden tuk op laster wel te verstaan, bazuinden de ene leugen na de andere over Tibaert rond. Hacken, stalken, NAW gegevens verspreiden, weblogs doen verdwijnen, teveel om op te noemen. Dit alles gelardeerd met grove aantijgingen over mijn persoon. Bijna dagelijks werd er weer wat aan toegevoegd en de achterban werd nadrukkelijk geïnformeerd over een kwade geest die rondwaarde op internet, Tibaert. Een aantal voorbeelden zijn terug te vinden op dit blog. 

De dames wisten zich geruggensteund door een heerschap die al even lang volhoud dat ik hem telefonisch gestalkt heb en belaagd met fake accounts op Twitter. Hij heeft het bewijs, beweert deze bedrieger. Tja, dan zou ik het op zijn minst zelf moeten weten. Het is zeker al vijf jaar geleden dat ik een Belgisch nummer heb gebeld. De man woont in Brussel namelijk. Stijf houdt hij vol dat het waar is wat hij beweert. Wil hij me dwingen tot een rechtszaak? De gevolgen van die steeds herhaalde uitspraak gaan voor mij erg ver, qua tijd en qua inzet. Die zou ik wel op hem willen verhalen.

Ik ben echt verbijsterd door de handelwijze van die man. Ondertussen gaan de dames hun lieve gangetje. Waarmee werd ik een tiental minuten geleden geconfronteerd? Een zeldzaam toeval, met dit namelijk:


Schermafbeelding 2014-02-10 om 00.47.35

“Volg jij Tibaert? Of volgt hij jou?”


Dit is dus het gevolg als u interesse toont voor mijn schrijfsels. Daar mag u namelijk geen kennis van nemen. Of in de bewoordingen van een censor:“Ondertussen is hij ook een groot deel van zijn Twitteraanhang kwijt. Hij wordt alleen nog gevolgd door half blinde sensatiezoekers, mensen die hun wanproducten graag in zijn vele paper-li frutsels afgebeeld zien en buitenlanders die zijn tweets toch niet begrijpen.”

 


Dan weet u dit ook, samen weten we gelukkig beter! En de politie leest mee. Niet alleen die van Maastricht, weet ik!

Schiet me nog iets te binnen. Deze dame, die o zo graag de rol van censor zou willen spelen, gaf me een bevel via DM. Dat wenste ik niet op te volgen. Nog tijdens die sessie werd het contact met mij verbroken. Ze zal het dus wel vaker doen. Hoe noem je een dergelijke persoon? Autoritair, asociaal?

Weet u wat? Ik wijk even van mijn houding af en ga eens kijken wat ik onder @gavimensch te zien krijg. Een reproductie voor meer inzicht (ook voor de politie) kan beslist geen kwaad. Onvoorstelbaar voor mij hetgeen te voorschijn komt nadat ik haar tweets een tijdje niet meer gezien had. Waar is die vrouw in godsnaam mee bezig? Dit is echt niet normaal. Gaat dit nog elke dag zo?


Toch wel verrassend, piknijd nu andersom. Zou Freud hier niet aan gedacht hebben? Of bedoelt ze kutnijd?

Haar belangrijkste kunstje is berichten van mensen die mij volgen RTen en ze vervolgens inpakken voor haar goede zaak. Heet dat niet stalken? Lees het artikel van Chris Klomp nog maar eens: Hoe denkt een cyberstalker?… Liegen…, liegen… en nog eens liegen. Hèt kenmerk van deze vrouw….

Nog wat. Nooit of te nimmer zal ik een verzoek indienen bij wie dan ook om iets te laten verwijderen al is het nog zo schandelijk. Het omgekeerde is doorlopend het geval en met succes. Uiteindelijk heeft dat er toe geleid dat mijn blogspots bij Google zijn opgeschort. Hun schunnige spulletjes zijn weg, denken ze dan. Weet u waar ik aan moet denken? Aan het wegmoffelen van belastend materiaal en ook, niet toevallig nu, aan het retoucheren van foto’s als weer eens iemand in ongenade gevallen was in de voormalige Sovjet Unie onder Stalin. Of hoe je auteursrecht en portretrecht kunt misbruiken.


Update januari 2017Uitgelichte afbeelding: Berg Athos – bron

Een gedachte over “Is dit nog normaal?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.