Valentijnsdag

Girls and Guns
Nu op Valentijnsdag zie ik dit:13 feb.
Misschien stelt partijgenote  dit gebruik van haar portretrecht niet zo op prijs 

 

Natuurlijk niet, niemand stelt dat op prijs en zeker niet als het misbruikt wordt voor vieze spelletjes.

 

Vieze ouwe mannetjes kunnen geen frisse spelletjes spelen

 

Het betreffende weblog waarnaar verwezen wordt: Het nieuwe oude fatsoen

 Wie retweeten dit belangrijke bericht van Arnold (André de Raaij)? Twee dames die o zo goed de geschiedenis op hun kop weten te zetten. Twee dames die de bescherming genieten van historicus Huib Riethof, de man van het bewijs. Wees ervan overtuigd, de geschiedenis haalt ze in.

Hun berichten vandaag m.b.t. Tibaert:

De laatste heeft het zelfs over het dansen op het graf. Schunniger kan niet. Enne, Erasmus was toch een man? Lees: “Lof der zotheid”…

Over beiden geldt, tegen leugens, bedrog, laster, smaad, intimidatie, bedreigingen, zeg maar alles wat niet deugt, daar valt niet tegen op te boksen. Ik blijf het wel laten zien, zover het mij betreft. Zeg maar ter leering ende vermaeck. Je weet maar nooit, justitie en zo, ook dat speelt steeds meer een rol. Voor je het weet ben je werkelijk het slachtoffer van deze o zo nette mensen en daar dank ik feestelijk voor.

Zie verder:

Enfin, deze lijst is niet uitputtend. Vreemd, nooit krijg ik een rechtstreekse reactie over mogelijke onjuistheden op dit weblog. Kennelijk doe ik het goed, ook gelet op de reacties, zeg maar rustig vuilnis, die ik van deze beschaafde lieden aantref op Twitter en op hun eigen blogjes. Werkelijk, het zijn lieve, nette mensen. Geloof ze. Ook over Leers, over pedofilie, over de NSB… Ja, hoe haalt die Eveline het in haar hersens? Zo dus, via haar trouwe Wordfeud vriend en politiek gelijkgestemde. Ook in de weer met advocaten. Zijn boodschap aan mij op Kerstavond vorig jaar.

Ina heeft het weer over vieze spelletjes. En nee, ze bedoelt niet die van Eveline van Donkelaar, die van Jacqueline Wouters, die van Huib Riethof, van André de Raaij, van Dirk Hartman, van Friedrich Eckhardt, van Joop Zeil, van Vlunk, van Jeroen vd Heuvel, Jan Bennink, en, en, en. En zeker niet die van haarzelf, die kunnen het daglicht niet velen. Wat een miserabel en fascistisch zooitje is het, zo samengenomen. Echt Krapuul.

Mijn allesbehalve frisse zaken:Update januari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.