De blogjes van Eveline

Horikitsune – for Miss Ko
Zaken waarin ze uitblinkt: manipuleren, mensen een rad voor de ogen draaien, intrigeren, stalken, mensen belasteren, verspreiden van smaad. Ik blijf het noteren.

Haar laatste onfrisse blog heeft ze aangepast. Het stukje van Hartman is verdwenen, daarvoor in de plaats valt dit te lezen:Update:  13-2-2014 
(Uit DM’s en tweets over de patiënt van een ander)

De psychopaat is zijn eigen beste vriend en de dronkaard drinkt nooit. 
Zijn onmacht reikt tot in zijn eigen hemel, hij is daar dan ook heer en meester. 
Zijn volgelingen vallen in de afvalputjes als ze al niet eerder gevlucht zijn. 
 
Mijn familienaam wordt nu gelinkt aan net zulke creeps en griezels maar dan van een andere politieke lichting….hoewel ik me afvraag of dat wel echt zo is. Het begint te lijken op een dekmantel. Waarschijnlijk zijn ook zij afvallige vrienden van de dwaas en dat ze hem ontrouw zijn, kan hij niet tolereren.  
Mijn aanbod om een goede psychiater te zoeken voor hem slaat hij af, natuurlijk, het is een zorgmijder. 
De familie moet hier zeer onder lijden. Voor hen deze link: http://www.npspartners.nl/ 
Ik ben er van overtuigd dat ze of niets weten van de shizzle die hij op het internet smeert of wegkijken na een leven lang met deze drek te maken hebben gehad. 
Het is triest. Maar het einde is nabij….gelukkig!

Deze vrouw is, denk ik, volledig ontspoord. Ik kan haar niet helpen en al zou ik dat kunnen, dan liet ik het na. Ze heeft me teveel ellende bezorgd.

Ondertussen gaat ze door. Ze heeft nu Scribd ontdekt om haar praatjes te verkondigen of deponeert ze ze daar uit angst dat haar weblog opgeschort wordt? Haar praktijken, en die wil ik laten zien, zijn volledig uitwisselbaar met die uit de PVV hoek.

Och ja, ik was ook al alcoholist in de ogen van die vrouw. De lijst is lang, die lijst met beschuldigingen over mijn persoon. Ook daarin stemt ze volledig overeen met die uit PVV hoek, concreet met de praktijken van Wilders. Als ik een dezer dagen de energie kan opbrengen ga ik eens met dat laatste stuk aan de slag. De leugens en insinuaties worden zo mogelijk steeds meer  abject. Ze heeft bovendien constant het onfatsoen mijn vrouw erin te betrekken. Juist, mijn vrouw had me gewaarschuwd, ze wist meteen welk vlees ze in de kuip had. En dan hadden we Leers. Nee hoor, het ging over het AD en toen ik die spottend een nette Telegraaf noemde ontstak ze in grote woede. Een dergelijk idioot tafereel heb ik van mijn leven niet meegemaakt. Niemand kan zich iets dergelijks voorstellen neem ik aan. De gevolgen zijn bekend. Dit weblog staat er vol van, want ze gaat door. Ze wil van me winnen zei ze tegen me, met haar IQ van 140 moest dat zeker lukken tegen een dom provinciaaltje uit Maastricht. Steun heeft ze genoeg verworven, daar blinkt ze in uit. Maar tot welk doel?

Enfin, ik denk dat genoegzaam het bewijs is geleverd dat een links etiket je niet immuun maakt voor fascistische praktijken. Ik hoop door spul als dat van Eveline van Donkelaar cs te tonen een en ander duidelijk gemaakt wordt. Als je niet geleerd hebt de fascist in jezelf te ontdekken ben je er een makkelijke prooi voor. De scheldpartijen en bedreigingen dagelijks op internet tonen dat aan. Om te eindigen met de woorden van Assange, die Eveline God zij geklaagd, op haar blog (19-7-2013) durft te zetten:

 


Every time we witness an injustice and do not act, we train our character to be passive in its presence and thereby eventually lose all ability to defend ourselves and those we love.

 

 

Tibaert gaat door met getuigenis af te leggen en te handelen waar nodig. Het moet, de grond is vruchtbaar nog. En nee, ik ben niet gek, wel zeer bezorgd.

Een ps

Omdat deze vrouw niet in staat blijkt op een behoorlijke manier een hyperlink te plaatsen, doe ik het maar voor haar. Dan kunt u zich informeren over narcisme, een onderwerp waarmee ze al jaren in de weer is:
NPS PARTNERS
 
Afbeelding: Horikitsune

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.