Val dood

A Jewish girl and her Chinese friends in the Shanghai Ghetto, before 1945


 

WAAR BLIJFT DAT WEGGEHAALDE BLOG MET DE NAAM VAN MIJN ZOON?


Schermafbeelding 2012-10-02 om 01.01.39Het doen laten verdwijnen van bewijslast is strafbaar…

Al een jaar of langer vraag ik Eveline van Donkelaar een blogbericht op haar weblog terug te zetten. Ze ontkent in alle staten dat het ooit bestaan heeft. Aantoonbaar onjuist. Zie haar tweet hiernaast met de vermelding: “gavimensch.blogspot.nl/2012/09/homo-s…” die aangeeft dat ze de zaak bedriegt. Voor de duidelijkheid geef ik hieronder het begin van de drie blogberichten op haar weblog weer, die nog wel te zien zijn. Zeker tussen die van 13 en 27 september ontbreekt er minstens eentje, waaronder dat betreffende waarin zij toen een mededeling omschreef met “de familie Scaf”.

Vandaag hielp ik haar herinneren aan mijn toenmalig verzoek. Zie de tweet en haar reacties:


Tibaert 8:00am
Het weggehaalde blog… >>> Tweet op 23 sept.’12, tussen 21 en 22 uur: @GaviMensch Kan ik je laatste blogstukje overnemen? Sans rancune…!

GaviMensch 10:07am
NEE, je mag niets overnemen en je krijgt ook niets Scaf , verdwijn, laat ik je nooit meer zien, halve zool! @Tibaert. Laat ons met rust!

Tibaert 12:38pm
Mevrouw Van Donkelaar. Kunt u lezen? ZET DAT BLOG TERUG. Zie 12-9-2012…. RT @GaviMensch: NEE, je mag niets (cont) tl.gd/n_1s0pr8t

Tibaert 1:04pm
Voor de zoveelste maal, Eveline van Donkelaar, zet dat blog uit september 2012 terug. Er stond de naam van mijn zoon in. cc @GaviMensch #pvv

GaviMensch 3:31pm
Mijn usb stick voor het juridisch loket is nu vol @Tibaert gaat fort!

Tibaert 4:57pm
Nog maar eens… >>> Tweet op 23 sept. 2012, tussen 21 en 22 uur: @GaviMensch Kan ik je laatste blogstukje overnemen? Sans rancune…!
 

 

Schermafbeelding 2014-03-04 om 17.54.13Door het ontkennen van het bestaan van dat bericht en het niet te tonen denkt Eveline haar op zand gebouwde kaartenhuisje overeind te houden. Een kaartenhuisje gebouwd op leugens over die zaterdag en een telefoontje. Achteraf gezien heb ik veel te mild gereageerd op die vrouw. In haar houding tot mij en anderen blijkt ze een asociaal persoon die niet terugschrikt voor infame, fascistische middelen om een door haar verklaard tegenstander uit te schakelen. Ze had me overigens al “ontvolgt” vlak na de gebeurtenis op de Markt in Maastricht vanwege mijn reacties op haar blog over dat “terras” voorval.

Ter illustratie een screenshot van dat bewuste weblog. De titels van
het drietal berichten, die nu nog te zien vallen, met datum:


donderdag 27 september 2012 – zwartwit
donderdag 13 september 2012 – Tegoedbon van Leers
vrijdag 7 september 2012 – Rondreis


Een overzicht met de benodigde linkjes voeg ik vanavond laat of morgen toe. Het is immers Carnaval en ik wil nu niet mijn stemming bederven. Alvast deze, eerlijk, ik moet te zeer kotsen van die vrouw nu, dus ik werk het later wel verder uit:

Het wordt onderhand hoogtijd om die gore spulletjes van Eveline (en van Sjaakie) te gaan bundelen. Dit weblog puilt uit van al hun smurrie. Een ding zal in ieder geval voor de lezers van dit weblog inmiddels overduidelijk zijn, op vele punten overtreffen deze dames PVV’ers als het gaat om liegen en bedriegen, om het verspreiden van smaad en laster, om het kaltstellen van in hun ogen ongewenste personen. De twee genieten daarbij de formidabele steun van mensen die doorgaan voor academici. Hoezo links? Deze?


Schermafbeelding 2014-02-07 om 00.50.24

 


Links? Een simpele bedrieger en leugenaar. En zie met wie hij praat, met een PVV fake account, eentje van de vele van @jekylline. Tja, het is me een linkse familie. Je zou eerder zeggen een linke familie.

Waar haalt hij zijn informatie over Tibaert? Bij die twee dames. Een vorm van inteelt zogezegd. Steeds maar weer dezelfde waanzin herhalen, dan geloven ze het uiteindelijk zelf nog. Het is echt verheffend, de aanblik van die lui. De waarheid durven ze niet onder ogen zien, die moest weg. En wie deed mijn weblogs verdwijnen? Het nieuwste hulpje van deze familie, ook vrouw.. Ik kom er spoedig op terug.

Eveline, tot slot even rechtstreeks tot jou. Twijfel je nog aan de inzichten van de aanhangers van Wilders? Hier mijn reactie op een Zeeuwse. Een vrouw die een atoombom op Iran wel zag zitten. Haar opvattingen over Tibaert verschilden in het geheel niet met die van jou. Hoe zou dat zo komen? Je ziet, je hoeft echt niet terug te gaan naar de VPRO of NRC. Bespaar je de moeite…


ALPHONSE SCAF @TIBAERT

21st March 2011 from Twitlonger

@maryfloor “Stop de Kindermoord”, bedoelt u? Denk toch eens na. U weet toch, auto’s zijn veel belangrijker dan kinderen. Onze economie draait om het autootje, wist u dat niet? Daar heb je olie voor nodig, benzine. De afvalproducten van de raffinage worden verwerkt in de petro-chemische industrie. Hoef ik toch niet uit te leggen allemaal?
En dan die rechtstaat. Ja, die moet onze belangen veilig stellen, justitie, militair noem maar op.
Enfin, denk nu eerst eens na voordat u zo snel reageert.
A propos alzheimer. Leer maar snel een tweede taal ter voorkoming van. Zelf ben ik er immuun voor, voor alzheimer, het is maar dat u het weet.

 


Kijk Eveline, dan wil je afsluiten en zie je dit bericht van Jacqueline Wouters, jouw informant en de grote vriendin van Huib Riethof, de man die jij zo lief vindt. Het bericht van Sjaakie past volkomen binnen het gehanteerde raamwerk van jou, Eveline, en dat van je broeders en zusters aan PVV zijde:

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.