Mijn vrienden

Paardentram nabij het Gare du Nord – Parijs, omstreeks 1900
Nee, niet Demmink… Wat dacht u? Zonder Sjaakie had ik waarschijnlijk nu nog niet geweten wie die man was.  Nee, echte vrienden: @KesTeab en @Terrebelius die door het slijk worden gehaald. Dat wil ik even laten zien.

Zonder commentaar verder het volgend lijntje van Jacqueline Wouters. Ze spreekt altijd de waarheid volgens Huib Riethof. Verder met de complimenten aan Ina Dijstelberge en Eveline van Donkelaar. Arnold van der Kluft mag ook niet vergeten worden.
 

6 MAART 2014


occupyFabeltjes 6:01am
@MikeHitchen You told them before

occupyFabeltjes 6:00am
@MikeHitchen breakng -Demmink affaire justice dept TOP #childabuse

occupyFabeltjes 5:52am
Zieke VVfD

occupyFabeltjes 5:50am
Wat u moet weten over de zaak-Demmink nu.nl/binnenland/371… @NUnl

occupyFabeltjes 5:20am
spam amd rapport -> Kesteab de haatzaaier nu bekend @ViiBija

occupyFabeltjes 5:19am
Nu deze man offline bonjouren graag Kesteab de haatzaaier nu bekend -. block and rapport ->@ViiBija vuile etterbak

occupyFabeltjes 5:16am
Kesteab de haatzaaier nu bekend @ViiBija wil mij offline hebben ASSO

occupyFabeltjes 5:12am
@MilasWhistle Kesteab de haatzaaier nu bekend @ViiBija Block and rapport

occupyFabeltjes 5:10am
block and rapport -> Kesteab de haatzaaier nu bekend @ViiBija

occupyFabeltjes 5:08am
Deze man is een etter puist -> batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

occupyFabeltjes 5:06am
Etter puist 0> batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

occupyFabeltjes 5:01am
@Terrebelius @Tibaert Val dood
Beschouw bovenstaande als een uitzondering op de regel. Uit ervaring weet ik dat iets van die schunnigheden tonen steeds grotere kringen trekt en het laatste dat ik wil is dat onschuldige derden in een moeras van smaad en laster worden getrokken. Zich verantwoorden doen smaadschrijvers nooit of te nimmer, nee ze gooien er nog een schepje bovenop, graaien alles bij elkaar wat op internet te vinden is, als de boodschapper van hun smurrie maar in een kwade reuk komt te staan. In een handomdraai doen ze dat.

Hoe toon je smaad en  strafbare feiten? Van alles heb ik uitgeprobeerd. Een weblog, een speciale Twitter account en nu een lijst met tweets van geblockte accounts. De laatste oplossing blijkt het best te werken. Toch ontkom ik er niet aan op dit weblog wat zaken regelmatig te verduidelijken. Zie bijvoorbeeld onderstaande tweets van Huib Riethof, een schaamteloze vent, die geen leugen te dol is om twee vrouwen te steunen. Ik kom ze nu tegen omdat ik die Tibaert_mail nog eens wilde tonen…

 


Schermafbeelding 2014-03-06 om 17.15.06

 Het kost me al bij al weinig inspanning. Dat zou anders worden als ik me werkelijk zou gaan verdiepen in wat op Twitter gebeurd. Kan ik meteen een paar onderzoekers aan het werk zetten. Nee, dat doe ik maar niet, dergelijk onderzoek laat ik graag over aan bijvoorbeeld studenten. Voor mij is dit voldoende, ook met het oog op mogelijke aangiftes en juridische consequenties. Bijvoorbeeld die daden, uitspraken en schunnigheden van Huib Riethof, van Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters en de bekrompen stompzinnigheid van Ina Dijstelberge. Hun delicten zijn niet meer te tellen…

De laatste retweets op @Tibaert_mail illustreren e.e.a. afdoende: BIJLAGE.

Nog even een persoonlijke kanttekening. Al vaker heb ik erop gewezen dat het mij op dit blog niet om de personen an sich te doen is.  Uitgangspunt is en blijft om bij het vluchtige karakter van internet een klein houvast te bieden. Ervaring leert dat heel snel heel veel vergeten wordt. Het misbruik dat daarvan gemaakt wordt is echt schrikbarend. Vandaar dat ik dit blog ironisch wel eens een schandpaal genoemd heb. Iedereen die ter goeder trouw bezig is op internet zou ik op het hart willen drukken om meteen zaken vast te leggen, middels een screenshot bijvoorbeeld, als er dingen gezegd worden die niet kunnen of het karakter aannemen van smaad en laster, zodat later niets ontkend kan worden. Denk aan politie en justitie.


Uitgelichte foto: bron

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.