Trol gavimensch

Jean-Luc Godard: “Socialisme” (2010)
“This poor Europe. Not purified, but corrupted by suffering. Not glorified, but humiliated
by recaptured liberty. Imagine a desert.”WE BEGINNEN OP 27 FEBRUARI…

Geen toevallige datum. Een buitengewoon liefdevolle wijkverpleegster is bezorgd over het wel en wee van mijn vrouw die deze dag jarig is.


Schermafdruk 2018-01-16 16.39.41Ze verwijst naar dit bericht op mijn weblog onder de titel “Abuse” van precies een maand eerder. De verwantschap van Van Donkelaar met dergelijke lieden is overduidelijk. Verdacht maken, smaad en laster verspreiden, stiekem te werk gaan en als ware fascisten de bewijslast omdraaien. De TL van deze dame heb ik een week later vastgelegd, zeg maar als een ode aan een vrouw die begrepen heeft hoe je fascisme aan de man en vrouw moet brengen. Liegen, keihard liegen is een eerste vereiste. Zonder enige twijfel heeft ze er in het afgelopen anderhalf jaar haar steentje toe bijgedragen dat mijn materiaal van internet verdween, het materiaal dat onomstotelijk aantoonde wie ze in werkelijkheid was. Geen zorgzame verpleegster en oma, maar iemand bezield van haat en wraak. Veel mensen wist ze voor haar karretje te spannen, anderen hielpen haar met raad en daad.

Een weekje @gavimensch op Twitter, terwijl ze in de veronderstelling leefde dat het klusje bijna geklaard was dankzij de liefdevolle medewerking van zich ook al een feministe wanende vrouw. Het is lang, maar ik laat het ter documentatie staan. Boeiende plaatjes levert ze op. Let ook even op de kereltjes met wie ze zich omringt…

Ze is bezorgd over mijn vrouw, waarover ze voortdurend rept. Laten we haar eens vragen wie de vaders van haar kinderen zijn. Wie weet leren we dit vrouwelijke wezen dan beter te begrijpen.


Schermafdruk 2018-01-16 17.10.16Mijnwerkers, mijn vrouw, een dochter van een mijnwerker. Er waren nog ergere mensen dan mijnwerkers, zei ze ooit. 

Heeft ze ergens iets inhoudelijks te melden? Nee, nooit. Of vergis ik me, bedoelt ze het goed? Uitgesloten, dan ga je niet zo te werk. Voer voor psychologen is ze en een afschrikwekkend voorbeeld voor mensen met een sociale, oprechte instelling, mensen die niet bedrogen willen worden en eerlijk door het leven wensen te gaan. Hoeveel onheil richten personen als Eveline van Donkelaar aan is de belangrijkste vraag. Duidelijk is dat ze een klimaat scheppen waarin fascisme optimaal kan gedijen. 

Een weekje trol gavimensch… De tweets.
 

Uitgelicht screenshot: Jean-Luc Godard – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.