Is de wens de vader van de gedachte?

Insane patients in steam cabinets, c 1910
Voor alle duidelijkheid. Mijn weblog is gekoppeld aan Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn en Tumblr. De normale praktijk. Personen die me op een van deze netwerken volgen worden zo op de hoogte gehouden van mijn blogactiviteiten. Maanden geleden wist Huib Riethof te melden dat ik overal tussendoor kroop om maar vooral (in zijn woorden) mijn smaad en lasterpraat aan de man te brengen. Dat hij me bij al die netwerken kan blokkeren kwam blijkbaar niet in hem op.

Huib Riethof, de man van de groteske leugen dat ik hem via de telefoon zou lastig hebben gevallen, dat ik fake accounts aanmaak, dat ik aan drank verslaafd ben en veel meer fraais. En kreet hij vreugdevol, het OM deed een onderzoek naar mij. Tussen haakjes, Van Donkelaar zag al geld haar richting uitstromen nadat ik zeker veroordeeld zou worden. Van dat telefonisch stalken had hij, Riethof,  het bewijs. Jammer, hij toont het niet en ik weet nergens van. De goeie man riep zelfs een keer dat ik dit gedrag had toegegeven. Ook daar weet ik uiteraard niets van. Ik vraag me wel af of dat de reden is waarom een aantal lieden diagnoses stellen over mijn psyche. Mijn brein zou aangetast zijn, alzheimer, dementie werd al geroepen. Vraag zijn vriendin Jacqueline Wouters maar of de zorgzame verpleegster Eveline van Donkelaar. Of was toch een oorlogstrauma bij mij in het geding. Daar kwam vijf jaar na dato Ina Dijstelberge weer mee aanzetten.

Frapperend is dat al die lieden die met smaad en laster smijten nooit met enig bewijs komen. Integendeel, ze zorgen ervoor dat bewijs verdwijnt. Enkele namen: Peter Anshof, Friedrich Eckhardt, Eveline van Donkelaar en tot slot in het groot Ina Dijstelberge, dankzij het voorwerk van Jacqueline Wouters.

Mag ik aannemen dat de wens de vader van de gedachte is? Voor zover ik hem begrijp zal hijzelf nooit enige actie ondernemen, dat laat hij aan anderen over. Zijn handen zwart maken, nee, daartoe verlaagt Huib Riethof zich niet. Dit krijg ik vandaag via mijn e-mail te zien:

Schermafbeelding 2014-03-09 om 16.38.56

Riethof heeft commentaar op mijn berichten, berichten uit 2012 die ik aan het overhevelen ben nadat door zijn morele ondersteuning aan smerige zaakjes mijn blogspot verdween. De stukjes die ik nu opnieuw plaats geven aan waaruit Riethof cs nu putten. Het is voor hen een hoorn des overvloeds, immers ik toon alles en laat het aan het oordeel van de lezer over welke conclusies hij of zij trekt. Indirect kan ik zo aantonen hoe het politieke en geestelijke klimaat er in dit land voorstaat. Je ziet het voor je ogen gebeuren, anti-Wilders figuren die geen haar beter zijn dan dat personage.

Goed, wat valt d.m.v. die mededelingen bij de e-mail te zien? Meneer Riethof deelt mee dat mijn weblog bij WordPress gesuspended is. Het kan, dat heb ik dus al eens ervaren en ik begrijp dat deze meneer zich bij voorbaat in de handen wrijft. Net als bij die glansrijk gewonnen rechtsgang? Hier de screenshots van zijn berichten van afgelopen nacht:


Schermafbeelding 2014-03-09 om 17.27.09

 

 
Nou meneer Riethof, na anderhalf jaar wordt het hoog tijd dat fameuze bewijs te laten zien. Stuur het maar door, dan plaats ik het hier.
 
Voor de duidelijkheid de linkjes naar de bewuste berichten:

Et sans rancune, ik ga er eens over denken hoe ik alle materiële en immateriële schade die ik heb opgelopen mogelijk kan verhalen. De door de handelwijze van Ina Dijstelberge veroorzaakte valt redelijk te becijferen. Vele honderden uren extra werk. Het uurtarief is niet laag, dat kan ik haar alvast verzekeren.Foto”s: Asylums – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.