Psychopaten en Twitter

Jaroslav Panuška: Baba Yaga
Sinds oktober-november 2013 schijnt Friedrich Eckhardt definitief verdwenen te zijn van Twitter. Naar de redenen kunnen we slechts gissen, ook over wie heeft ingegrepen. Hij was de maker van vele fake accounts, valt nu achteraf met enige zekerheid te constateren, want ook die zijn verdwenen. De Dorpsgek * bijvoorbeeld, waar een aantal “anti-fascisten” zo goed mee overweg konden. Hij is er een aantal malen in geslaagd een bericht van mij op de Google blogspot te doen weghalen. Auteursrecht en portretrecht… Hem komt de eer toe mijn NAW gegevens bekend gemaakt te hebben. Van (doods-) bedreigingen was hij niet vies gevallen en hij bracht me voortdurend in verband met de pedofiele scène, een geliefkoosd middel in fascistische kring om iemand tot ongewenst persoon te verklaren. Zijn blog was vernoemd naar het beruchte Duitse PI blog (bekend ook via E.J. BRON). Ik smaakte ook het genoegen door hem als psychopaat te worden bestempeld. Enkele andere personen volgden hem hierin, o.a. Eveline van Donkelaar.

Deze naam noem ik hier expliciet omdat ze ten stelligste ontkent weet te hebben van Friedrich Eckhardt, dezer dagen nog. Op haar verdonkeremaande blog uit september 2012 stond die naam met een zeer bijzondere reden. Enfin, daar kom ik nog op terug. Nu Friedrich. Ruim een jaar geleden maakte ik een update van een blog uit 2012 vanwege de activiteiten die Jacqueline Wouters ontplooide. Die wil ik alsnog tonen. Mensen die haar door dik steunden en steunen of haar gebruikten, zoals Eveline wisten dus welk vlees ze in de kuip hadden. Voor hen geldt geen enkel excuus. Begrijpelijk dat mijn blogspot diende te verdwijnen. Jammer voor hen, het belastend materiaal is er nog. Ook daar kom ik op terug, ook vanwege de politieke draagwijdte.


Een tweet van begin oktober 2012

 


 


Achter de link valt het volgende te “bewonderen”:


 


Aldus de man die het dochtertje van Femke Halsema uiteen dreigde te rijten en best z’n leven wil opofferen voor Wilders. Ik noem hem een verbale Breivik. Zit ik er ver naast?

De samenwerking tussen Jaqueline en Friedrich loopt ondertussen gesmeerd. Voor @jekylline is het dagelijks feest op Twitter: Michelle Martin. Ze heeft ook een archiefje aangelegd van de belangrijke werken van Friedrich:


 


Dit bericht verschijnt op 30 januari 2013, exact 80 jaar na de machtsgreep van Adolf Hitler en zijn nazi’s. De link verwijst naar dit fascistisch schrijfsel.


Update 30 januari 2013


Grappig die onderlinge solidariteit bij fascisten. Teun, onder zijn zoveelste nep account, distantieert zich van Friedrich. En wie RT het? Jeky, zoals altijd. Ze heeft er een dagtaak aan. Te melden hebben die Teun en Jeky niets, helemaal niets, volstrekte leegte kenmerkt hun bestaan.


30 januari 2013

 


Vervolgens krijg ik het een en ander onder ogen als een proeve van de innige samenwerking tussen Jacqueline Wouters en Friedrich. Vermoedelijk zal Eveline van Donkelaar een en ander met instemming beamen.  


Zie voor de context: BIJLAGE.


Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, een persoon kan werkelijk trots zijn op dit resultaat, Huib Riethof, de man van een groteske leugen, waarmee de hetze van Eveline en Sjaakie werkelijk vorm kon aannemen. Een lieve man, zegt Eveline. Ik laat Sjaakie niet vallen, ze liegt nooit, zegt Huib. Historicus van origine, oud-wethouder tegen de wil van zijn partij. Een man die sedert lange tijden de schaamte voorbij is, veronderstel ik.


Update 26 januari 2019

 


*
De Dorpsgek is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een fake van Dirk Hartman. Ook hij verdween, na gedane arbeid van Dijstelberge cs van het toneel.

Uit de TL van deze man met nazi en SS sympathieën:

 

@Rommedoe1 Misschien moeten ze samen naar de psychiater voor hun
ziekelijke obsessies.

 

Het meest relevante aan dit bericht is de datum. De personen waar het over handelt zijn Jacqueline Wouters en Tibaert. Een jaar eerder wist Dijstelberge te melden dat Tibaert vieze spelletjes speelde en “meelifte” op de zaak Herman F. Ruim een maand na dit bericht zorgt ze er persoonlijk voor dat al mijn weblogs bij Google verdwenen onder het motto “auteursrechtenschending”. Meermaals heb ik haar verzocht deze kwestie over copyright samen aan de rechter voor te leggen. Taal nog teken heb ik ooit van haar hierover vernomen. Toch beweert deze vrouw tot haar laatste snik te strijden voor rechtvaardigheid.


 


 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.