Toerekeningsvatbaar? Een nabeschouwing…

Sigmund Freudanderhalfjaar geleden is het al…

 


U weet het, mijn macht op internet is groot, niet onbeperkt, maar ik durf te stellen zeer groot. Door het publiceren van een lijstje worden zo maar accounts opgeschort. Ook blogs laat ik verdwijnen, weet ik sinds kort. Zowel bij Google als bij Opera. Ja, weet u, mijn samenwerking met politie en binnenlandse veiligheidsdienst is een innige en dat werpt zijn vruchten af. Wie had dat ooit kunnen denken van een vroegere PSP’er?

U begrijpt, ik kan niet het achterste van mijn tong laten zien. Wel wil ik u deelgenoot maken van het fröbelwerk van Sjaakie, de vrouw die volledig op tilt is geslagen sinds ik haar ‘blockte’ op Twitter. Ja, ik had schoon genoeg van die pedofielenkraam van dat mens. 

In de berichten van Sjaakie op Twitter wordt wel een heel bijzonder licht geworpen op mijn persoon. Of ik me erin herken? Nou nee. Wel zie ik al het handwerk terug van vele PVV notabelen op Twitter en dat is beslist geen toeval. Gisteren heeft die dame bijna de hele dag tot diep in de nacht haar volgers vol gespamd over Tibaert. Gevolg, volgers gingen mij ‘blocken’. Zo werkt dat dus.

De liederlijkheid waar Sjaakie zich bij thuisvoelt: “Smerige linkse bloedhond en dat over de rug van een bijna blind meisje”, “Tibaert met de grote handen? Waar zou dat op kunnen duiden?”, “Vuile gore linkse tyfusleier”, “Wat wil dat meisje over Tibaert zeggen?”.

Vraag. Is Sjaakie nog toerekeningsvatbaar? Wat denkt u van mensen die Sjaakie nog serieus nemen? U hoeft het niet luidop te zeggen, maar trek wel uw conclusies.


Een kanttekening vandaag…


Zo ongeveer moet het gegaan zijn. Sjaakie genoot de onvoorwaardelijk steun van Huib Riethof, die op zijn beurt weer geloofd werd door Arnold van der Kluft (André de Raaij). Huib kon niet anders dan meezingen in het koor dat Sjaakie om zich heen had verzameld dat reikte van Friedrich Eckhardt tot Herman Falkenstein. Die Tibaert moest maar hangen, dan had Sjaakie de handen vrij. Eveline van Donkelaar, niet op haar achterhoofd gevallen, begreep de situatie.

Een obstakel was er. Die blogspot bij Google. Ina Dijstelberge liet zich mooi voor het karretje spannen en ook dat was gefikst. In augustus afgelopen jaar riep Riethof al, die tweets van “Gavi” weg of er gebeuren nare dingen voor jou. We zullen zaken over je bekend maken en het OM gaat met een onderzoek starten. Van der Kluft en Riethof bedachten later dat ik een medewerker van de geheime dienst was. Arnold rook het al op een afstand, de man van “jou moet ik straks spreken”. Dat gebeurde op een ontmoeting in Amsterdam, november 2012. De gastvrouw was lichtelijk verwonderd dat ik gekomen was. “Durf jij dat?” Ze had ook post ontvangen van Eveline. Wat erin stond wenste ik niet te weten.

Enfin, een uitvoerige balans over de periode Sjaakie-Eveline komt nog. Eerst herstelwerkzaamheden verrichten vanwege de wandaad van Ina Dijstelberge, die zich glorieus had/heeft gevoegd in het rijtje Peter Anshof, die, lach niet, mij belde met de mededeling dat hij het telefoonnummer had van het OM in Den Bosch, Friedrich Eckhardt, Wouters en Van Donkelaar, allen verzot in het doen laten weghalen van mijn spullen op internet. Ik noem het een fascistenbende. Mensen zonder argumenten die slechts een doel voor ogen hebben, vernietiging van ongewenst.

Grappig is wel dat Van Donkelaar mij ging volgen vanwege Anshof. Ik zal u vertellen, ik heb wat verhalen van haar moeten aanhoren over mannen die iets van haar wilden, niet deugden of geen knip voor de neus waard waren. Zo bekeken is Twitter een achterlijke roddelrubriek waar halfgaren de boventoon voeren. Of die figuren toerekeningsvatbaar zijn weet ik nog steeds niet. Het bedrog van Sjaakie met het Opera blog is zeer illustratief. Ze haalde het zelf weg en ging mij vervolgens beschuldigen. Vergelijkbaar met de ruzie die Eveline met mij zocht over het AD en later kwam met het fabeltje Leers. Vals zijn die vrouwen zeker, zeer vals.


ps – februari 2017


Achteraf valt te constateren dat lieden als Riethof en De Raaij uiterst simpele zielen zijn. Ze geloofden die Sjaakie en Eveline werkelijk. Kan het achterlijker? Zotten zijn het, pubers die nog niet tot de jaren van verstand zijn gekomen. Anders valt hun gedrag niet te verklaren. BIJLAGE: TOEREKENINGSVATBAAR?
 
Ingevoegde afbeelding: – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.