Een Bataafse is in haar wiek geschoten…

Friedrich Seidenstücker: Berlijn (1929)
Tegen m’n gewoonte in, puur om te laten zien hoe het ook kan, het volgend lijntje. In een moeite door ontdekt u de reden waarom zovelen een hekel hebben aan Hollanders. Gelukkig is het slechts een minderheid, maar eentje die wel luidruchtig is, vaak onbeschoft, zonder hinder van kennis overal een oordeel over heeft. 

Waag het niet ze tegen te spreken, die Bataven.Dabonzi 12:03am

@GaviMensch Goedzo! Je hebt eindelijk het licht gezien! #Fuckedupmentaliteit! Overheersende Hollandse mentaliteit! Hugs!

Verberg gesprek

Dabonzi: Wat Hollanders sterk hebben is dat een niet Hollander altijd minder is! Het maakt niet uit als het een Belg of Marokaan is #Penw 11:39pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: @Dabonzi hoe kom je daar bij? Wat een onzin! 11:45pm, Mar 20 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Hoezo? Voel je je aangesproken? #penw 11:47pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: Ja ik kom van oorsprong uit het Hollandse deel van Nederland en ik voel me door jou aangesproken @Dabonzi Dus vraag ik hoe kom je daarbij? 11:50pm, Mar 20 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Ik neem er niets van terug! Waar ook te wereld ik heb ben geweest! het is altijd negatief gelul over plaatselijke bewoners! 11:52pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: En niet meer twitteren als je niet meer kunt schrijven, wacht beter tot morgen;-)) @Dabonzi 11:54pm, Mar 20 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Ik ging even te snel. Zag het pas toen ik van de toilet af kwam! 11:55pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: @Dabonzi Je eerste tweet was al ondoordacht. Buenas noches! 11:55pm, Mar 20 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Vrouwtje! Dit is dus precies wat ik bedoel! Jij met je Hollandse gedachte gaat dus voor een ander weer bepalen! 11:57pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: @Dabonzi te est’ss pasando, en cantidad. ¡Deja la bebida! ;-)) 11:58pm, Mar 20 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Ik dacht dat je mij in mijn sop liet gaar koken? Maar dit is dus precies wat ik bedoel! Je gaat maar door! Nu ben je pissed! 11:59pm, Mar 20 van Web

GaviMensch: @Dabonzi en nu unfollow ik je even, tot je weer kunt twitteren zonder ruzie te zoeken 12:02am, Mar 21 van TweetDeck

Dabonzi: @GaviMensch Goedzo! Je hebt eindelijk het licht gezien! #Fuckedupmentaliteit! Overheersende Hollandse mentaliteit! Hugs! 12:03am, Mar 21 

 


Dagelijks vallen dergelijke lijstjes vast te leggen, maar ik heb beter te doen. Lees dit nog eens: Maastricht, de zaterdag voor de verkiezingen.  U weet wat erop volgde? Ja, schaamteloos zijn die mensen… Deze vrouw is wel een heel bijzonder exemplaar.

Was nog even wat oude spulletjes aan het opruimen, kom ik dit tegen van een maand geleden, 14 februari:
 


Gavi Mensch @GaviMensch
Hypocriet @Tibaert Ik heb tweets bewaard waar je staat te dansen op het graf van n andere twittervriendin, bijzonder wel, het onderscheid.

Gavi Mensch @GaviMensch
Ga nu alsjeblief naar buiten wat lucht happen, rok je pc’s er uit, Tibaert en maak jouw ziektebeeld niet tot een belasting voor je omgeving

Gavi Mensch @GaviMensch
75 aan elkaar gebreide en gefantaseerde blogjes? Gekker dan Tibaert worden ze niet meer gemaakt tegenwoordig. Waar haalt ie het vandaan…..

 

 
Op dezelfde dag haar vriendin Wouters:
 


@JacquelineWxxx
@MuzZ11_ De man is seniel en er valt niet mee te praten -> wie loopt in hemelsnaam iemand te treiteren met het verlies van een kleinkind

Schermafbeelding 2014-03-21 om 03.03.51 Schermafbeelding 2014-03-21 om 03.04.35

 


Van Donkelaar en Wouters, twee vrouwen die ik nooit een duimbreed in de weg heb gelegd. Niets, maar dan ook helemaal niets van wat zij derden willen doen geloven over mij is waar. Ze maken zich schuldig aan talloze misdrijven en ze doen valse aangiftes bovendien. Het tonen van hun daden beschouwen zij als haatzaaien. Zo reageren fascisten ook.

In mijn leven heb ik veel aardige Hollanders leren kennen, vele vriendschappen gesloten.  Over een kam scheren is wel het laatste dat ik zou doen.. Dat zou pas idioot zijn Een deel van mijn familie is zelfs Hollands. De Hollandse nuchterheid kan ik zeer waarderen, helaas hebben daar die twee genoemde vrouwen geen last van. Konden ze maar lezen en luisteren.

Dit nog. Zo reageert vandaag een Bataafse op een aantal nijpende vragen, mij betreffend. Wel steeds reagerend als haar niets gevraagd wordt om indirect te kunnen lasteren. Anderen niets vermoedend voor haar karretje spannend. De reacties die verder volgen op mijn vragen zijn vast program als een grijs gedraaide grammofoonplaat:
 


GaviMensch 6:40pm via TweetDeck

Negeren schijnt in sommige gevallen niet te helpen, bijvoorbeeld bij Wilders en andere domme sloebers. Gewapend betonnen plaat voor de kop?

 

 
Negeren zegt ze. Eerst iemand door het slijk halen en verdacht maken en dan doodleuk zeggen, negeren. Vanaf oktober 2012 is ze zo in de weer, dag in, dag uit met laster en smaad. Steeds weer bespeelt ze andere thema’s, steeds weer nieuwe leugens. Is die vrouw gek, vals, doortrapt, schunnig? Van alles wat, vrees ik. Net als haar kompaan, Wouters.
 
Vervolgens komen de onbevoegde diagnoses. Helaas gaat het Medisch Tuchtcollege niet over dergelijke zaken. Deze vrouw lijkt me wel een gevaar voor de (geestelijke) volksgezondheid. De persoon waaraan ze zich hier richt is Tibaert:
 


GaviMensch 6:45pm via TweetDeck

Korsakov patiënten hebben een enorm gebrek aan zelfinzicht, maakt hen onbehandelbaar evenals patiënten met narcisme. mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/92674-…

 


Of verstaat Eveline van Donkelaar dit onder joodse humor? Bij haar weet je het maar nooit.

Uiteraard steunden en steunen Bataven deze vrouwen door dik en dun. Drie bijzondere exemplaren heb ik in dit verband leren kennen, allen in de weer met justitie, want gelijk hebben ze en ze denken zich alles te kunnen permitteren. Alle vijf komen volop aan bod op dit weblog, want mijn regel is dat ik alles laat zien wat gajes of hoe je ze noemen wilt, fascisten zijn het in ieder geval, ondernomen hebben richting mijn persoon. BIJLAGE: Twitterlijn Tibaert – 4


Uitgelichte foto: Friedrich Seidenstücker – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.