Ina op oorlogspad

Liz Gribin: Red Nude (1998)


 

Vooraf


Meteen bij het teruglezen van dit twee jaar oude artikel valt op hoe hoogstaand de beschaving in dit land is als we uitingen gedaan via de “sociale” media als leidraad nemen. Het eerst geciteerde bericht spreekt al boekdelen: 


“En de teller van de smaad en laster pleger, auteursrechtschender en leugenaar staat op 68 blogs.”

 


De aangesprokene wordt overduidelijk als crimineel beschouwd, die zijn mond dient te houden. Een dwangbevel wordt uitgevaardigd. Hoor en wederhoor is bij voorbaat uitgesloten. Werkelijk het toppunt van beschaving, een beschaving volgens een zeer speciale orde. Spijtig voor spreekster, maar in een dergelijke orde wens ik me niet te schikken. Sterker, ik veracht ze en bestrijd ze. 

Over haar schrijnend gebrek aan respect jegens mij zullen we maar verder zwijgen. Nog steeds weigert ze bij Google te interveniëren. Werkelijk een schande en tevens een misdrijf, weet ik inmiddels. Het lijkt haar niet te deren. 


“Wil je mijn naam (Ina Dijstelberge) en toespelingen op mijn persoon van al je blogs verwijderen en alle blogs die specifiek over mij gaan in zijn geheel verwijderen.”

15 januari 2016

 


23 augustus 2016
Dijstelberge is klaarblijkelijk tuk op het doen verdwijnen van mijn weblogs. Ze heeft de smaak te pakken sinds haar grote succes november vorig jaar. Huib Riethof (@huibree), André de Raaij (Arnold vd Kluft – @vanovernaar), Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx) en Eveline van Donkelaar (@gavimensch) zijn haar veel dank verschuldigd.

Als reactie op mijn bericht Op aanraden van de politie kwamen deze tweets vandaag binnen:


InaDijstelberge
12:14pm En de teller van de smaad en laster pleger, auteursrechtschender en leugenaar staat op 68 blogs.
tibaerttweets.wordpress.com/alle-smaadlast…

9:29pm Verwijder mijn tekst, geen toestemming dus schending auteursrecht. Je kent de consequentie. RT @Tibaert: ow.ly/vj3DP

 


Tibaert
9:34pm via Twitlonger Schaam je je over je vieze praatjes m.b.t. mij? RT @InaDijstelberge: Verwijder mijn tekst, geen toestemming (cont) tl.gd/n_1s17val

9:35pm via Twitlonger Je hoort over een uurtje van me. Nu moet ik wat anders doen… RT @InaDijstelberge: Verwijder mijn tekst, (cont) tl.gd/n_1s17vas


InaDijstelberge
9:36pm Verwijder mijn tekst, geen toestemming dus schending auteursrecht. Je kent de consequentie. RT  @Tibaert: ow.ly/vj3DP 2de verzoek

 


Tibaert
10:01pm Zo tevreden Ina? > ht.ly/vjaY0 Verder commentaar volgt…;-) @InaDijstelberge


Moet ik de gore praatjes die genoemde lieden over mij uitstorten echt gaan weerleggen? Nee, dan lijkt me politie en justitie de aangewezen weg.


Afbeeldingen: bron en info

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.