Ina op oorlogspad

· fascisme, internet, justitie, vrouwen
Auteurs

Meteen bij het teruglezen van dit twee jaar oude artikel valt op hoe hoogstaand de beschaving in dit land is als we uitingen gedaan via de “sociale” media als leidraad nemen. Het eerst geciteerde bericht spreekt al boekdelen: 


“En de teller van de smaad en laster pleger, auteursrechtschender en leugenaar staat op 68 blogs.”
De aangesprokene wordt overduidelijk als crimineel beschouwd, die zijn mond dient te houden. Een dwangbevel wordt uitgevaardigd. Hoor en wederhoor is bij voorbaat uitgesloten. Werkelijk het toppunt van beschaving, een beschaving volgens een zeer speciale orde. Spijtig voor spreekster, maar in een dergelijke orde wens ik me niet te schikken. Sterker, ik veracht ze en bestrijd ze. 

Over haar schrijnend respect jegens mij zullen we maar verder zwijgen. Nog steeds weigert ze bij Google te interveniëren. Werkelijk een schande en tevens een misdrijf, weet ik inmiddels. Het lijkt haar niet te deren. 

(23-8-16)


Liz Gribin – Red Nude, 1998Ina Dijstelberge is klaarblijkelijk tuk op het doen verdwijnen van mijn weblogs. Ze heeft de smaak te pakken sinds haar grote succes november vorig jaar. Huib Riethof (@huibree), André de Raaij (Arnold vd Kluft – @vanovernaar), Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx) en Eveline van Donkelaar (@gavimensch) zijn haar veel dank verschuldigd.

Deze tweets kwamen vandaag binnen als reactie op: Op aanraden van de politie:


Schermafdruk 2016-08-03 02.49.37


InaDijstelberge

12:14pm En de teller van de smaad en laster pleger, auteursrechtschender en leugenaar staat op 68 blogs.
tibaerttweets.wordpress.com/alle-smaadlast…

9:29pm Verwijder mijn tekst, geen toestemming dus schending auteursrecht. Je kent de consequentie. RT @Tibaert: ow.ly/vj3DPTibaert
9:34pm via Twitlonger Schaam je je over je vieze praatjes m.b.t. mij? RT @InaDijstelberge: Verwijder mijn tekst, geen toestemming (cont) tl.gd/n_1s17val

9:35pm via Twitlonger Je hoort over een uurtje van me. Nu moet ik wat anders doen… RT @InaDijstelberge: Verwijder mijn tekst, (cont) tl.gd/n_1s17vas


InaDijstelberge

9:36pm Verwijder mijn tekst, geen toestemming dus schending auteursrecht. Je kent de consequentie. RT  @Tibaert: ow.ly/vj3DP 2de verzoekTibaert

10:01pm Zo tevreden Ina? > ht.ly/vjaY0 Verder commentaar volgt…;-) @InaDijstelberge


Moet ik de gore praatjes die genoemde lieden over mij uitstorten echt gaan weerleggen? Nee, dan lijkt me politie en justitie de aangewezen weg. 

 

 

 

1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: