Pauw & Witteman

“so you think you can see”


 

Pedofilie…


Men are April when they woo, December when they wed. Maids are May when they are maids, but the sky changes when they are wives. I will be more jealous of thee than a Barbary cock-pigeon over his hen, more clamorous than a parrot against rain, more newfangled than an ape, more giddy in my desires than a monkey. I will weep for nothing, like Diana in the fountain, and I will do that when you are disposed to be merry. I will laugh like a hyena, and that when thou art inclined to sleep.

Shakespeare: “As you like it” – acte 4, scene 1

 

 

Dankzij een RT zie ik dit:drsYell Apr 07, 11:44pm

Hoop dat die #Demmink-idioten zien wat in het wildeweg mensen zonder deugdelijke bewijzen beschuldigen bij gezinnen aan kan richten. #PenW

Geretweet door KesTeab

 

 


Als volgt heb ik gereageerd:


Tibaert Apr 07, 11:58pm

Horen jullie, @JacquelineWxxx, @huibree, @GaviMensch? RT @drsYell: Hoop dat die #Demmink-idioten zien wat in (cont) tl.gd/n_1s1ag07

 


Het lijkt me na alles wat op dit weblog gedocumenteerd is plus het materiaal, dat weliswaar niet meer zichtbaar is vanwege laakbare praktijken, maar wel gearchiveerd, niet nodig de gevoelens die ik had bij het zien van deze uitzending nader te omschrijven. Wel klemt het des te meer, dat een van de onverlaten, Eveline van Donkelaar met name, haar weblog censureert en een bericht uit september 2012 heeft laten verdwijnen. Ze ontkende zelfs dat het ooit bestaan heeft tot het moment waarop het tegenbewijs kwam.

Hier de link om het programma terug te kijken: pauw en witteman – 7 april 2014 – affaire demmink. Het bewuste onderwerp komt na 30’35” aan bod.

Schermafbeelding 2014-04-08 om 01.08.49


Godverdomme Riethof, wees voor eenmaal in je leven een kerel. Je leugen dat ik je gebeld zou hebben heeft me ellende genoeg bezorgd. Of wil je me werkelijk dwingen juridische actie tegen jou te ondernemen?
Foto’s: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.