Aanval op deze site

Foto
Schermafbeelding 2014-04-25 om 21.43.13Klokkenluider online:


MARTIN VRIJLAND EN ALEXANDRA HEIJDEBREE OPENDEN DE AANVAL OP DEZE SITE MAAR VALLEN HARD EN ROEMLOOS IN HUN EIGEN ZWAARDEN

WEBSITES VAN VERRADERS BLAZEN ZICHZELF VOLLEDIG OP * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN INCLUSIEF EEN ANALYSE VAN DE SITUATIE BINNEN DE NIEUWE MEDIA * DE WAARHEID WINT ALTIJD * STEUN DEZE SITE NU MEER DAN OOIT IN DE STRIJD TEGEN DE STAAT, DE PEDOFIELEN, DE BILDERBERGERS, DE ZWARTE MAFIA EN DE NEP-WEBSITES DIE DE WAARHEID PROBEREN TE STELEN EN TE VERKRACHTEN

 


Via dit bericht kwamen een tiental lezers uit bij mijn weblog. Wonderlijk. In het artikel staat geen enkele link, wel in een van de reacties. Daarin wordt verwezen naar de blogspot van Jacqueline Wouters en er verschijnt een domweg gekopieerd artikel uit Trouw, zonder een enkele toelichting of commentaar: “De advocate, de ambtenaar en het complot“.  Die stompzinnige blogspot is er waarschijnlijk de oorzaak van dat mensen bij mij terechtkwamen. Het geeft te denken hoe smaad en laster zich kunnen verspreiden tot in alle uithoeken van dat stinkende moeras met dubieuze sites gevuld met conspiratie theorieën waar geen redelijk denkend iemand mee geassocieerd wilt worden.

Om dit soort zaken uit te zoeken heb ik nu geen animo.. Het in kaart brengen van dergelijke sites vergt sowieso gedegen onderzoek. Meer iets voor het gevestigd journaille, maar die zijn er te beroerd voor of missen het handwerk. Voor de gewone activiteiten op internet is het wel dienstig te weten hoe hand en spandiensten verleend worden. Zo levert iemand “bewijs” aan bij Google dat ik inbreuk zou doen op auteursrecht. Weg bewijslast tegen onverlaten. Zij varen er wel bij. De getoonde chronologie van de gebeurtenissen is verstoord en kan nauwelijks meer hersteld worden. Het vastleggen kost praktisch geen moeite, het een jaar later reconstrueren is een andere zaak. Daar ben ik nu mee bezig.

De personen in kwestie zijn volstrekt irrelevant, slechts hun uitspraken, hun wijze van handelen dienen als illustratie, zeker als voor mij fascisme in het geding is. Een recent voorbeeld van dit laatste is iemand die reageert op een blog als een dolleman, als een ware linkse fascist. Hij stapelt het ene op het andere strafbare feit, je moet het volgen, anders geloof je het niet. Ondertussen maakt hij “sier” met linkse ideeën. Hoe gek kun je het maken? Heel gek. Een grote wens hebben al die lui, dit weblog moet weg. En daarin vinden de extremisten van links en rechts zich samen met dwazen die zich van allerlei zonderlinge etiketten voorzien, zoals anti-fascist. Dirk Hartman zei het dezer dagen zo, het moet toch juridisch mogelijk zijn Tibaert van internet verwijderd te krijgen. Roerend is de eens door hem zo betitelde haatoma het met hem eens, ze neemt zelfs een blog van hem over.

De waanzin slaat toe. Komt dat door het verdringen van het fascisme in het onderbewustzijn na de Tweede Wereldoorlog? Er moest immers opgebouwd worden nadat het beest Hitler verslagen was. De onkunde over fascisme is werkelijk schrijnend. De term nazi geldt als een equivalent en wordt volop als scheldwoord gebruikt. Tja, idioten hoeven niets aan te tonen, wat zij zeggen is zo, is de waarheid. Dus weg met een tegengeluid. Zo denkt de ware fascist, terwijl ze zeggen het fascisme te bestrijden. Gekker, idioter, stompzinniger kan niet.

Enkele tweets van een linkse dwaas, die onder een aantal namen actief is op Twitter:


  • De galbak Tibaert uit Maastricht wordt met de minuut meer paranoïde en een fascistische PVV-neonazi met pedofiele neigingen.
  • Waarom komen zoveel Limburgse oplichters, charlatans en idiote ratten in het nieuws? #glorixgreet, van Rey, Weekers, Verhagen
  • Graus, Eurlings, Stassen allemaal zwaar gestoorde malloten. Zurück in die Heimat van voor 1865.

 


Marion Carcas heeft evenals enkele van zijn geestverwanten uit het “linkse” kamp aangifte tegen Tibaert gedaan. In Breda. Zie verder: “Het laarzentype” en “Het continue rijtje…”: deel 5 en deel 6. Als “rechts” tegenvoorbeeld: “De fascistisch openbaarheid”. In dit bericht komt Friedrich Eckhardt aan het woord, met hem en zijn kloon kon de genoemde haatoma het uitstekend vinden. Hij leverde ook het voorwerk waarop Jacqueline Wouters en  Ina Dijstelberge cs konden voortbouwen om die blogspot te doen verdwijnen.

Wie dempt dat stinkende fascistische moeras vraag ik me af. O ironie, Mussolini ging niet alleen de geschiedenis in vanwege de treinen, architectuur en zijn grootheidswaan,  maar ook vanwege de bestrijding van muskieten, juist door…

Wat zie ik bij het sluiten van de markt? Dit:Schermafbeelding 2014-04-26 om 05.59.25In niets, maar dan ook in niets onderscheidt dit figuur, hier onder de naam van Louis Michel, zich van Friedrich Eckhardt. Ja, zei Eveline van Donkelaar, dat ik hier melding van maak zullen ze bij de SP niet graag horen. Waarschijnlijk begreep ze zelf niet dat haar woorden dubbelzinnig waren. Deze gast is allemans vriendje in linkse kring. Hoe is dat mogelijk, een fascist pur sang. Mij verwondert sinds najaar 2012 niets meer. Of ben ik toch gek aan het worden?
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.