Een alcoholist… Aantonen doe ik voor de rechtbank, verder nergens…

Dagelijks een fles…
Bij een Mac hoort Calvados.

Het Calvados infuus, ook een onderwerp om op terug te komen. De dwaas die als verblijfplaats Jerez en Dordrecht aangeeft, maar in Maastricht woont omdat ze het in haar hoofd heeft gezet dat ik haar kinderen en kleinkinderen bedreig, kortom dat ik een gevaar ben voor stad en streek, komt weer terug op mijn alcoholgebruik.

Haar methodes zijn o zo kolderiek, elke dag weer heeft ze berichten over mij zonder mijn naam te noemen. U zult zeggen, hoe weet je dan dat ze op jou slaan? Simpel, er is geen andere uitleg mogelijk, het is haar manier van reageren op expliciete vragen. Over plagiaat, over pedofilie, over Leers, over vervalsen van tweets, ja, over wat niet?

In haar ogen ben ik ook een alcoholist. Alcohol tast het brein (een geliefde term van haar) aan, of dat niet iedereen weet, en dat verklaart voor haar waarom ik ben zoals ik ben. Laat je niet met een dwaas in, dat is me onderhand wel duidelijk.

Vandaag doet ze het zo:


GaviMensch Apr 25, 9:31am
Rara, wat bedoelt de schrijver hier? “Je sanctioneert smaad en laster ”
Nou ja, dat is toch logisch. (Voorbeeld tweets uit elkaar rukken?)Ze reageert hiermee op een bericht van mij aan Huib Riethof. Uiteraard laat ze na namen te noemen. Deed ze dat wel consequent dan was ze allang van Twitter gedonderd, daar ben ik van overtuigd, zeker als haar achterbakse tweets en DM’s over mij in alle openbaarheid waren verschenen. Tweets uit elkaar rukken, zegt ze ook nog. Het klinkt naar verkrachting, gruwelijk.

Ze vervolgt:


GaviMensch Apr 25, 10:21am
Veel notoire drinkers slapen kort, ontbijten niet en kotsen vaak. Alcoholisme is n ziekte. Er zijn goede afkickcentra; hulp zoeken is stoer
Moet ik haar nu gaan vertellen dat ik chagrijnig word en last van hoofdpijn krijg als ik niet behoorlijk ontbeten heb?


GaviMensch Apr 25, 2:40pm
Vreemd dat nu eerst alle misbruikklachten aan het bod komen van dooie bisschoppen? volkskrant.nl/vk/nl/2686/Bin…
Daar komen reacties op en ik vat samen, dan weet ze dat ik meelees:


filou_extra Apr 25, 4:58pm
Gijsen: ht.ly/wa7ET ..;-) RT @LarsEijssen Jaja, ’t is me wat: die dooie bisschoppen die excuses maar blijven weigeren @GaviMensch

filou_extra Apr 25, 5:01pm via Twitlonger
Wat jij niet allemaal uit je dikke duim zuigt… Wees eens eerlijk…;-) RT @GaviMensch: (cont) tl.gd/n_1s1hbd0
Ja, ze heeft Mea Culpa ontdekt. Het zou me niet verbazen dankzij mij, zoals al zoveel:


GaviMensch Apr 25, 8:32pm
Wil je, de namen en adressen erbij schooier Oh wat een grote mond Ga de site van Mea Culpa lezen, daar vind je mijn vrienden. @filou_extra z

GaviMensch Apr 25, 8:36pm
Zoals #PapaPaco al zei: Veel paters zijn geloviger dan de paus. Zo’n Maastrichts menneke denk zelfs god te zijn. NPS&Pathologisch liegen
Duidelijk, ze stelt zich bloot. Dus ik vraag voor de weet ik hoeveelste keer om nou eens iets aan te tonen.


filou_extra Apr 25, 10:06pm
Schooier zegt de schat…;-) Nogmaals, ze volgt me als een schaduw. RT @GaviMensch: Wil je, de namen en (cont) tl.gd/n_1s1he4f

filou_extra Apr 25, 10:08pm
Slachtoffers maken over de rug van slachtoffers, lees Eveline. #meaculpa RT @GaviMensch: Zoals #PapaPaco al (cont) tl.gd/n_1s1he4r

filou_extra Apr 25, 10:10pm
Zo, liegen zeg je. Wonderbaarlijk. Nog geen enkele leugen over mij heb je aangetoond…;-) RT @GaviMensch: (cont) tl.gd/n_1s1he55

filou_extra Apr 25, 10:13pm
Ik heb sterk de indruk @GaviMensch dat je niet meer weet dat je alsmaar liegt. Pathologisch? Denk het. RT (cont) tl.gd/n_1s1he5k #pvv

filou_extra Apr 25, 10:16pm
Je eerste leugen om mee beginnen @GaviMensch De Markt en Leers. Het ging over het AD, toen jij je plots als een idioot gedroeg. #feit #pvv

filou_extra Apr 25, 10:20pm
Vandaar ook een tweede grote leugen van je @GaviMensch over ’t weggehaalde blog. Je liegt als je zegt dat het niet bestaan heeft. #pedofilie

filou_extra Apr 25, 10:22pm
Je bent zo ongelooflijk schunnig bezig @GaviMensch dat de daden van Friedrich Eckhardt erbij verbleken. Zijn spul heb je ook gebruikt. #pvv

filou_extra Apr 25, 10:24pm
@Support Mocht @GaviMensch gaan klagen over #stalken. Ik reageer op deze dame vanwege haar laster en smaad, al anderhalf jaar richting mij.

filou_extra Apr 25, 10:38pm
Hoe doortrapt ben je om een blog weg te halen dat het tegendeel bewijst? Je was op de hoogte @GaviMensch. En wat doe je? Goor ben je. #pvv

filou_extra Apr 25, 10:45pm
Voor jou een weet, voor mij een vraag @GaviMensch Welke leugens over mij heb je verspreid? cc @huibree @AnasCortezReina @VanOverNaar cs #pvv
Haar reactie, ze geeft een aantal linkjes naar haar hoogstaand weblog. Die laat ik aan me voorbij gaan.Met dat begrip Engelenjongens komt Jacqueline Wouters ook steeds mee en ze bracht me ermee in verband. Huib Riethof overigens ook. De achterlijkheid druipt er werkelijk vanaf bij die lui. Vervolgens past ze haar welbekende truc toe, in dit geval niet op zo maar een persoon, nee bij eentje waar ze al sinds najaar 2012 mee in de weer is om ze van me” los te weken”, om haar uit mijn “kringen” te halen. Ik heb haar een handje geholpen en die vrouw om een zeer bepaalde reden “ontvolgt”.


GaviMensch Apr 25, 11:24pm
@AnasCortezReina als ze verkocht worden natuurlijk…..
Vervolgens zet ze haar befaamde analyse over mijn persoon erin, tussen de bedrijven door van dat dan volgend gesprek, met als inleiding dit:


GaviMensch Apr 25, 11:42pm
Ik zeg het nog 1 keer, schei uit! Je bent geobsedeerd en herkent je eigen gedrag niet. Laat ons met rust. Ga naar een shrink! @filou_extra

filou_extra Apr 25, 11:50pm
TER INFO: ht.ly/wbaCg cc @AnasCortezReina Liegen… smaad, laster … Tja… RT @GaviMensch: Ik (cont) tl.gd/n_1s1hepb

GaviMensch 12:01am
Bah Bah , drank maakt meer kapot dan je lief is! Ik stuur al zijn leugens gelijk door! Aantonen doe ik voor de rechtbank, verder nergens.

GaviMensch 12:02am

Aantoonbaar:
gavimensch.blogspot.nl/2013/05/bevrij…


Hun gesprek is dan gedaan:


filou_extra 12:11am
Ach Eveline, dit alles doe ik ter info van de @Politie, begrijp je? cc @AnasCortezReina RT @GaviMensch: Ik (cont) tl.gd/n_1s1heue
Dit is de hoofdreden waarom ik steeds terugkom in mijn tweets op haar leugens, smaad, bedrog. En u weet, fascisten hoeven nooit iets aan te tonen. Ze hangen zelf een verhaal op dat meteen als bewijs dient. Hoe gek kun je het maken. Hetgeen u hier leest mag een kinderachtig spelletje lijken, dat is het beslist niet. Dit slag mensen gaat letterlijk over lijken, ook deze verpleegster. Ik hoef maar te herinneren aan een gewaardeerde vriendin van me, in januari overleden.

Haar slotaccoord in tweevoud:


GaviMensch 12:38am
Tanden gepoetst, updateje en ajuus! gavimensch.blogspot.nl/2014/03/tijdel…

GaviMensch 2:54am
Oei laster laster als de Koning dat hoort…….
gavimensch.blogspot.nl/2014/03/tijdel…Over dat door haar weggehaalde weblog durft ze niet meer te reppen. Het terugzetten, voor zover ze het niet totaal verwijderd heeft, zou haar complete afgang betekenen. Op geen enkele concrete vraag van mij over beschuldigingen door haar aan mij gericht geeft ze antwoord. Tja, een alcoholist hoef je geen antwoord te geven…

En mijn leugens, zoals zij beweert? Die blijven in nevelen gehuld. Dit soort kreten doen het goed bij haar achterban. Aantonen doe ik voor de rechtbank zegt ze… Het wordt nog spannend. Ondertussen gaat ze op de door haar ingeslagen weg van insinueren, intrigeren en intimideren verder.Schermafbeelding 2014-04-26 om 05.31.41

 
Uitgelichte foto: Een fles Calvados binnen handbereik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.