Ina kan niet tellen

Ezra Pound op het San Marcoplein
Zet ook even de linkjes bij de titels van MIJN stukjes. Wel zo netjes.

Overigens, je bent bijna even populair als Eveline en je ligt ruimschoots voor op Huib. Proficiat. Tel nog eens goed, je hebt er nogal wat vergeten… 

Je taalgebruik, je kennis van de materie is van een bijzonder gehalte. Maar dat wist ik al van je blog dat je helaas voor me geblocked hebt. Gelukkig kan ik nog wel je voortreffelijke bijdragen lezen aan Krapuul. 

Graag zou ik je reacties op mijn weblog verwelkomen. Dat moet voor jou toch een kleine moeite zijn. 

Heb je nog contact gehad met Mr Google? Fijn voor jou dat hij je bewijs zo overtuigend vond. Geloof maar, dat je die PVV’ers en al je vriendjes, zeg maar nuttige klerken, een groot plezier gedaan hebt. En laten we niet vergeten, daar is moed voor nodig, heel veel moed en inzicht. 

Je had, ik wil niets afdingen aan je daad, wel heel goede adviseurs.  Ja, je moet de wegen kennen om tot de machtigen der aarde door te dringen. Daar moet je mannen voor hebben, echte mannen. 

Nu is het woord aan jou…

het telraam van dijstelbergeUitgelichte foto: Ezra Pound

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.