Ter kennisname: Friedrich Eckhardt

Esben Bog Jensen
een woord vooraf vijf jaar later

De enige, de ware soldaat van Wilders zo noemde hij zich. Tot zijn laatste druppel bloed zou hij voor Wilders strijden. Op internet deed hij dat via talloze Twitter accounts, waaronder vele met toespelingen op mijn naam. Via een blog met de naam van het beruchte Duitse PI blog, waar E.J. Bron het bekendste Nederlandstalige aftreksel van is. Landelijk werd de man bekend als een van de weinig veroordeelden inzake smaad, laster en bedreigingen op internet. Het betrof een aanklacht van Femke Halsema. Rechtstreeks werden mijn zoon en schoondochter in hun bestaan bedreigd door hem. Aangifte daarover heeft nooit geleid tot strafvervolging. Klassenjustitie dus, kan slechts de conclusie luiden.

december 2019


Friedrich Eckhardt doet een PDF  van mij op internet verdwijnen. Er staan nogal wat compromitterende berichten in al was het slechts door de naamsvermelding aan wie hij zich richt. 

Gecharmeerd bleken een tweetal vrouwen van hem en/of zijn teksten, terwijl ze in een eerder stadium van hem zeiden te gruwen.  Eerst Jacqueline Wouters en in de loop van 2013 ook Eveline van Donkelaar, alias Yollie of haatoma. 

Opvallend bij deze laatste is dat ze me in het verleden had  geadviseerd i.p.v. de “stalklijst” de “volgerslijst” van Eckhardt (overigens actief op Twitter met een rits fake-accounts, vermoedelijk tientallen) te hanteren. Om voor de hand liggende redenen ben ik op dat dwaas voorstel niet ingegaan. 


Zijn laatste blog


In vele berichten komt deze man aan bod:

etc. etc.

De tweets, het is een copie van het bewuste PDF. Zo kan iedereen er weer kennis van nemen en daar gaat het uiteindelijk om.


Verder valt op dit weblog nog ondermeer dit te lezen:


Foto’s: Esben Bog Jensenbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.