Arnold van der Kluft – Eerroof

Hans Bellmer: Studies for Georges Bataille’s L’Histoire de l’oeil


5 en 6 mei 2014De blik van boven…

Een christelijk anarchistische…
Van een strijder tegen alles wat vies en voos is.
Van een ware Amerikaan…
En toch Bataaf gebleven. Kut…
Iemand die steeds het onomstotelijke gelijk voor zich
opeist:


Arnold van der Kluft.

Zijn portret mag ik helaas niet tonen.
Een goddelijk portret…Het schijnt maar niet tot die man door te dringen dat eerroof strafbaar is.

In de maanden nadat al mijn oude materiaal van internet verdwenen was, Opera hield op met haar weblogs en al dat spul, fotoalbums incluis moest snel overgezet worden, terwijl ik tegelijkertijd dankzij Dijstelberge met het probleem zat dat m’n blogspots bij Google opgeschort waren, zoals dat eufemistisch heet, telde voor mij maar een ding, de schade zoveel mogelijk herstellen. Vooral het bewijsmateriaal voor justitie mocht niet verloren gaan.

Het viel, zeer begrijpelijk, in verkeerde aarde. Meteen na het weghalen van m’n blogspots was Dijstelberge met een tegenoffensief begonnen, waarbij enkele medestrijders ingewijd waren. Voor eens en voor altijd moest die Tibaert van internet verdwijnen en de herinnering aan hem zou gegoten worden in een aan hem gewijd blog.

Het pakte voor deze onverlaten anders uit en ze hadden gewaarschuwd moeten zijn. Zegt een gezegde niet dat een kat zeven levens heeft?

Voor mij betekende het dat ik voor de zoveelste maal gedwongen werd door te gaan, puur om te tonen hoe fascistische methoden in brede kring gebezigd worden. Ik zeg “fascistische methodes” met nadruk. In dit geval heeft het betrekking op geschiedvervalsing, verspreiden van smaad en laster en het monddood maken, bedreigingen incluis. Omdat sinds najaar 2011 justitieel onderzoek loopt kon ik in feite niet anders dan verder gaan met dit proces, waarmee ik najaar 2012 al had mee willen ophouden. 

Onverbeterlijk en ongeremd werd door een kleine kring onverlaten doorgegaan op de ingeslagen weg. Dat spul heb ik inderhaast vastgelegd en illustreert fraai hoe fascisme werkt. Eenmaal een weg ingeslagen wordt vastgehouden aan de marsroute. “Zo is het, ik zeg het, dus het is waar.” Als je dat met volle bewustzijn doet, tegen beter weten, terwijl de feiten de andere richting uitwijzen, ben je een fascist, niets minder. Voor zich “links” noemende zielen een zwaar te verteren zaak. Hieronder een voorbeeld.

Het begint met een proficiat van André de Raaij aan de jarige Eveline van Donkelaar. Een jaar eerder had ze zich zelf nog een verjaardagscadeau gegeven. In beide stukken valt te zien hoe ze Dirk (Dick) Hartman, figurerend onder De Dorpsgek Rommedoe, in haar hart gesloten heeft. Hartman, een ware Bataaf, heeft nogal wat gemeen met De Raaij. Hun kennis van het Mestreechs is zeer bijzonder, ook weten ze heel wat te vertellen over de (niet bestaande) Limburgse volksaard. Achterlijkheid is nu eenmaal troef bij Bataven en die wordt bij die twee verbloemd door gewichtigdoenerij. 

Zijn TL op Bevrijdingsdag begint met rode rozen voor een jarige. Niet veel later volgt een dolkstoot, maar eerst even een sneer richting Michel van Hulten, een soort Akkermans zegt ie. Verder wauwelt hij wat over de Dodenherdenking en dan is het tijd voor een pruimbaar nummer. Veel losse commentaartjes zonder kop of staart volgen met termen als incestueus, apenheul, gespuis, geblaat, sadist, beta’s die afbeuzelen, psychopaten. Vele namen vallen. Wie wordt er wijzer van? 

“Er zit een prentje op je tweede blogstuk waardoor je op de TL van de zielepoot terechtkomt. Is dat de bedoeling?” vraagt hij de jarige. En vervolgens geheel in stijl met deze haatoma wil hij z’n hart luchten over xenofobie en afkeer van vreemde klanken, nee niet zoals je die bij Bataven aantreft. Het is anders, ook dat eten. Hij kan het niet geloven, ja wat? 

Kunt u het nog volgen? Hij  heeft op de barricaden gestaan, laat hij weten. Dappere man, die Kluftje en zo fijnbesnaard. Geen vieze woordjes in mijn TL zei De Raaij ooit: @kutje13 en ging in een later stadium op zoek naar de herkomst van vieze foto’s. Een kutzender zegt ie nu… 

O ja, Arnold is een pseudoniem van André de Raaij. De blogs over de “zielepoot” zoals ze momenteel bij Van Donkelaar te zien zijn en hun oorspronkelijke tekst staan hier. Dat linkje van Eveline kreeg een staartje. Ze werd dagelijks aangerand, stelde André (let op de fascistische omkeertruc) en kreeg zelf vervolgens een dolkstoot in de rug toegediend. De dolkstootlegende… 

Niet om vervelend te doen, wie begon er ooit over een dolkstoot vanuit het thuisfront?


Update 6 april 2016 
Uitgelichte afbeelding: bron – Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.