Overpeinzingen van Merlot Vine

Vrouwenvoetbal in Brazilië. Niet geoorloofd.
De Hitleriaanse boodschappen komen anno 2017 rechtstreeks uit het Witte Huis, dat schept duidelijkheid en is pure winst. Geen mooie praatjes meer die moeten verbloemen dat de Amerikanen leven bij de gratie van geweld en oorlogsvoering. Rechtstreeks een genocide plegen om aan de noodzakelijke middelen te komen hebben ze niet nodig. Dat was de grote makke van Adolf.

Zonder overdrijving of valse bescheidenheid kunnen we rustig stellen dat we voor de grote bloei van de Pax Americana het fundament hebben gelegd door de export van onze typische vorm van christelijke cultuur, met de bijbehorende waarden en normen. Ze schiep een band en deze atlantische blijkt gelukkig onverwoestbaar. Weg uit die EU hoort het devies te zijn. Europa is van ons afhankelijk, niet andersom. 

Bezie eens dat wormvormig aanhangsel dat Limburg heet. Amputeren die handel, die mensen daar zijn zelfs niet te verstaan en hun kolen hebben we niet meer nodig. Oprotten, dat volk. Knotsgek, zijn ze daar. Ze kosten ons alleen maar geld, denk maar aan al die grenzen om dat gebied. Een landelijk referendum zal snel duidelijk maken dat dit de juiste zienswijze is.

Denk eraan, geen kleurtjes, dan degenereren we. Vergelijk de USA maar eens met Brazilië, dan weten we genoeg.

São Paulo


MerlotVine – 8 mei 2014

HAAT

God bless Hitler… Uit Saudi-Arabië? 


 


Het zoveelste pseudoniem waaronder het Tibaert-gedrocht zijn haat over de Twitters kotst: block dus.

Filou-extra is overigens opgeschort dankzij de inspanningen van linkse Bataven, niet door het PVV gajes. U vindt enkele van die linkse raddraaiers terug op de site Krapuul.


Update januari 2017


Foto’s: Brazilië – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.