Marion uit Breda

Portret: Sara Mingardo
Wederom meldt zich iemand die zegt tegen mij aangifte te hebben gedaan en zich daarmee schaart in een lange rij van personen die hem/haar voorgingen, meer dan veertig is me verteld. Bekend bij mij zijn die van Alexandra Strieker, Peter Anshof, Jacqueline Wouters, André de Raaij, Eveline van Donkelaar. Mag ik deze lieden erop wijzen dat het doen van valse aangifte strafbaar is?

Vanaf nu ga ik regelmatig ook muziekwerken naast fotografie en beeldende kunst toevoegen aan de berichten op dit weblog als contrapunt t.o.v. van al die vuilnis die fascisten en ander gespuis ten beste geven. Zo ontstaat een toegevoegde waarde zonder dat het me veel moeite kost en wordt de lectuur van al dat onfrisse gedoe een beetje veraangenaamd.

 De handelwijze van @carsassone17 = @marionvdpoel heb ik nogmaals in beeld gebracht. Slechts 3 dagen, gericht aan een persoon. Het begin van deze activiteit begon op dezelfde wijze als vorige maand tegen Tibaert: Het laarzentype. Het vervolg van deze conversatie staat op een BIJLAGE.

Eruit gelicht heb ik een samenvatting en een kort ongevraagd intermezzo van iemand die een paar kwalificaties ten beste geeft waarschijnlijk ter ondersteuning van het geval Carcas en vervolgens meldt: “Kunt u opkankeren uit mijn TL.” Dit zijn geen vlegelstreken meer, maar praktijken van op hol geslagen dwazen. Vervolgens roept hij brutaalweg Twitter op om in te grijpen, een loepzuivere fascistische streek.

Kort na deze activiteiten verdween “Carcas” achter een slotje…


BIJLAGE 1 Carcassone17 – 7 mei
BIJLAGE 2 jhvdheuvel – 9 mei
Update januari 2017


Uitgelicht screenshot: Philippe Béziat – bron: RSI

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.