Een fascistisch brein aan het woord

Voorpagina van De Groene in de week dat onze dochter geboren werd
Via googlen op eigen naam zie ik een pas verschenen stukje aan mijn persoon gewijd. Laster en smaad al anderhalf jaar lang en tot besluit (zou het echt?) dit en weer gaat het over mij en mijn familie. Moet ik me soms verantwoorden? U kent de aanleiding nog? Kom niet aan Leers en het AD is een linkse krant. Of moeten we het zien als een uitzonderlijk geval van satire? Nog altijd geldt de regel, in je geschriften maak je meer duidelijk over jezelf dan over de zaken en personen waarover je bericht. Dit is zonder enige twijfel hier het geval.

Lees maar, en werp een blik op de door haar gehanteerde labels: 6 mei 2014. Let wel, dit schrijft ze in de slipstream van het opschorten van mijn blogspots, waardoor veel materiaal over het afgelopen jaar verloren is gegaan, in ieder geval niet meer beschikbaar is. 

Dat NEE is het helemaal. Ik weigerde in te gaan op haar verzoek haar vriend Vlunk van die welbekende lijst te verwijderen. Het bleef voor mij NEE. Gevolg? Ze begon te tieren en ging me bij iedereen verdacht maken. Stalken heet dat. Dat gedoe heb ik maanden gelaten aangezien, vertrouwend op het gezonde mensenverstand. De rest kunt u nalezen op dit weblog.

Ik kijk verder onder mijn volledige naam en zie ondermeer dit: 22 maart 2014 – “de 24 uur Stalking van le Scaf”. Ze rapporteert en klaagt aan.

Al haar labels nog eens op een rijtje:
Labels: alcohol alleshater armoede dom gevaarlijk haat NPS populisten privacy schaamteloos stalker verslaving vrouwenhater zinloos zorgelijk zorgmijder zuur

Labels: 2012, 2014, ageing, alcohol, casus, civiel recht, dwaas, gezeur, ggz, haat, kinderen, minkukels., NPS, om, patiënten, recht, tijdelijke blogpage. bedreiging, verslaving, waarschuwing, zorgelijk

Al bij al prijs ik me gelukkig met dit uitzonderlijk voorbeeld van fascistisch handelen. En maar denken dat Hollanders, vrij geciteerd naar Paul Wilders, immuun zijn voor fascisme. Deze vrouw handelt zelfs als Adolf Hitler, lees maar: De retoriek van Hitler’s ‘Mein Kampf’. Exact van hetzelfde laken een pak, ik noem het de ‘omkeertruc’. Mooi om er eens uitgebreid op terug te komen. 

En de politie? Die weet wel beter, net als de recherche in de Randstad en de AIVD. 
 


 


Uitgelichte afbeelding: De Groene – 1975

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.