Sjaakie en Demmink

Pablo Picasso: Vrouw met rode hoed (1954-1956)
Onder de titel “Demmink nieuwsberichten” gaf Jacqueline Wouters vanaf  december 2012 op haar blogspot linkjes door die moesten bewijzen dat de man niet deugde. Vanaf deze  periode koppelde  ze Tibaert voortdurend aan Demmink. De reden? Vraag het haar, ik zou het niet weten. De gevolgen van haar schanddaden ondervind ik nog dagelijks. 

Geen enkel woord van kritiek heb ik ooit gezien van André de Raaij, Huib Riethof e.a. op wat ze te ventileren had. Integendeel, ze deden het werk van Wouters nog eens dunnetjes over. 

Nooit ook werd haar gevraagd hoe zo zeker wist dat al die smaad en laster over Tibaert klopte. Vermoedelijk, maar ik kan het niet bewijzen, speelde Eveline van Donkelaar hierbij een doorslaggevend rol tezamen met lieden als Dirk Hartman en Friedrich Eckhardt. 

Mogelijk komen deze aspecten al aan de orde bij een rechtszaak tegen Herman F. Ook Ina Dijstelberge zal dan met de billen bloot moeten. Aan complotdenken doe ik niet, maar dat had ze al begrepen, mag ik aannemen.

Hier op mijn INTERNETARCHIEF de weergave van de informatie over Joris Demmink op het weblog van Sjaakie. Als belanghebbende neem ik dit bericht in extenso over. Een bijzonder tragisch geval, deze vrouw en haar Krapuul vriendjes lieten haar gewoon in het moeras verzuipen, Huib Riethof voorop. Nooit geweten dat “links” en “asociaal” zo goed samengingen. Krapuul leverde het bewijs.
 
Afbeelding: Pablo Picasso

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.