Eveline van Donkelaar en haar smaadschrift

Who knows the future?
Ethiek. Zou iemand die beweert in de gezondheidszorg werkzaam te zijn geweest, nog nooit van ethiek gehoord hebben? Ooit riep Yollie uit op Twitter Wilders in het voorkomende geval niet te verplegen. In het geval Tibaert, mijn persoon dus, liggen de kaarten anders. Een zorgmijder zou ik zijn, iemand die wel op de eerste plaats psychiatrische hulp behoefde, medicijnen zou moeten slikken, om het gevaar dat van hem uitging een gevaar betekende voor de samenleving. Ze maakte zich grote zorgen dat deze PVV leider van Maastricht, zoals ze me ging noemen, nog vrij rondliep. Ze waarschuwde onmiddellijk de politie toen ze vernam dat ik op een plek zou verschijnen waar ook zij kwam. Omdat ik alles wenste te documenteren, wat ze over Tibaert te berde bracht, haar waanzin werd in bepaalde kring namelijk voor zoete koek geslikt of gebruikt omdat het goed van pas kwam, dat laat ik in het midden, stapte ze linea recta naar de politie en deed aangifte.

De meeste lezers van dit weblog kennen het verhaal van haver tot gort. Toch herhaal ik het. De vraag die ik me nu stel is hoe het mogelijk is dat een vrouw, die weet had hoe bedreigend de situatie was geweest voor mijn zoon door activiteiten van regelrecht gajes uit de Wilders hoek, later mijn dochter via mij ging bedreigen in haar bestaan, op het moment toen ze vermoedelijk veronderstelde dat de totale verdwijning van Tibaert nabij was? Dat met die vrouw iets mis is was me al duidelijk sinds onze ontmoetingen. Maar dit? 

Zeker, ook dergelijke fratsen zijn rijp voor aangifte en justitiële vervolging. Vooralsnog zie ik daar vanaf. Ik word een dagje ouder en weet hoe slopend een dergelijke procesgang is sinds m’n ervaring met een civiele procedure. Mijn vrouw beseft dat maar al te goed en is mordicus tegen. Sinds de rechtszitting over Herman F. is me nog iets duidelijk geworden. Feitjes geven de doorslag, kan dit wel, kan dit niet, maar de totale ontwikkeling van de gang van zaken blijft, tenminste in dit geval, buiten beschouwing. Dat is zeer onbevredigend en niemand schiet er wat mee op.

Wat rest? Het beeld completeren, hoe protagonisten richting Tibaert acteren en blijkbaar nergens voor terugschrikken. Om een voorbeeld te noemen. Iemand start een weblog om haar wandaden jegens Tibaert te rechtvaardigen. De vrouw in kwestie is volledig in beeld wat Van Donkelaar te melden heeft. Beiden hebben eenzelfde oordeel over Wilders, iets met een jeugdtrauma. Verder niets, helemaal niets. Politiek onbenul en dan druk ik me zwak uit. Ina Dijstelberge is haar naam en ze maakt een aantal mensen deelgenoot van haar plannen, waaronder Van Donkelaar. Dit kan slechts wijzen op kwade trouw. Ook dat nog, het speelde in dezelfde periode als het voorval met mijn dochter.

Het onderstaande was uiteraard ook bij Dijstelberge en al die anderen bekend die met graagte deze hatende oma ondersteunden, zeker bij Christina, bekend op Twitter onder Anas. Deze vrouw was zelfs al in september 2012 door Van Donkelaar geïnformeerd over de kwade genius Tibaert. Ze gaat vriendschappelijk om met André de Raaij en heeft in datzelfde najaar ’12 nog Riethof op bezoek gehad. Ze wenste niet te interveniëren, niets te verduidelijken. Tja, als fascisme om de hoek komt kijken en je houdt je mond, wat gebeurt er dan, Christina? Dan steun je vrouwen als Dijstelberge die wel even een boekje open zullen doen, onder het motto auteursrecht. 

Het is echt om te janken wat een achterlijk zooitje. Het volgende vonden ze blijkbaar wel kunnen en passend. Eerst even tussendoor muziek. De sonates die me Christina ooit toezond kan ik hier niet plaatsen, wel deze…


Och, dat schiet me nog te binnen, ik stelde Christina en André voor samen een muziekkanaal op te starten. Nooit enig antwoord op gehad.

Yollie eist en het staat er echt, bij overname gaat ze aangifte doen. Toch laat ik slechts de schunnigheden van deze vrouw zien zonder te manipuleren. Bij haar moet ik daar steeds op bedacht zijn, voorbeelden te over. Het bericht betreft mijn persoon en mijn familie vandaar deze reproductie als bewijslast.

In november vorig jaar stuurde ze voor de zoveelste maal dit smaadschrift via Twitter rond enkele dagen na het verdwijnen van mijn weblogs. Onder degenen die indertijd reageerden op haar bericht ene Vlunk.


 
[gavimensch] GaviMensch Nov 18, 5:00pm via TweetDeck
het blift actueel, pas op uw privacy gavimensch.blogspot.nl/2013/05/bevrij…
[gavimensch] GaviMensch Nov 18, 4:01pm via TweetDeck
Het blijft actueel. helaas nog even: gavimensch.blogspot.nl/2013/05/bevrij…
Writing and more

Berichten van alledag, voornamelijk over de gezondheidszorg, politiek, gastcolumns en niet literaire rariteiten uit eigen en andermensch’s brein
zondag 5 mei 2013
Bevrijdingscadeau & laatste update


Op deze dag, mijn verjaardag en Bevrijdingsdag geef ik mijzelf een noodzakelijk cadeau
Na 6 maanden zwijgend het getreiter naast mij neer te hebben gelegd als zijnde zielig, heb ik mijzelf een pagina op mijn blog cadeau gedaan.
Om het verhaal te vertellen van een erg naar en gefrustreerd mannetje met een enorm probleem.

Even terug in de tijd. Ik woon hier nu drie jaar vanwege mijn kleinkinderen en mijn dochter vond vorig jaar dat ik me meer moest aansluiten bij de mensen uit dit dorp. Maar Maastrichtenaren zijn niet zo vriendelijk en nog minder toegankelijk, dus dat koste wat moeite.
Op Twitter werd ik geconfronteerd met mensen uit de buurt die zogenaamd ‘fascisten bestrijden’. Met Fons en zijn vrouw maakte ik een afspraak. Ik bleef eten. Het is moeilijk praten met iemand die geen andere mening dan alleen de zijne toestaat. Maar toch terug gevraagd en hen een keer uitgenodigd om iets mee gaan drinken. Je gaat altijd uit van het positieve, nietwaar?

Zijn echtgenote is een aardige vrouw die in gezelschap van haar man nooit aan het woord komt. Een vrouw naar mijn hart eigenlijk, actief bezig met kinderen met een handicap. Een vrouw die haar man maar ‘laat’ zoals ze niet echt vrolijk verklaard. Maar die ook geen enkel idee heeft van wat haar echtgenoot allemaal uitspookt op het internet. En die door pvv-ers bespot wordt, ik hoop dat ze dat allemaal niet leest.

Ik vroeg hen beide om koffie te gaan drinken in de binnenstad, Fons kwam dan alleen. Hij wil duidelijk geen aandacht delen. Het verloop van de laatste keer staat op een blog. Donders was hij, giftig kwaad! Dat ik zijn Leers had durven aanspreken. En aangezien ik dat op een prettige doch directe manier had gedaan was ik stomverbaasd. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden: ik heb alle drankjes betaald en ben snel opgestapt.

Al eerder had Fons blijk gegeven van het verkondigen van het enig zaligmakende geloof, het zijne, met als toppunt van wijsheid: Fons!
Hij weet alles beter, corrigeert mijn Nederlands, mijn kennis van fascistisch Spanje, van de politieke wereldgeschiedenis gezien met een bredere blik dan die van hem. Hij corrigeert mijn beeld op het Jodendom, blijkt fel anti-zionist en is doorgedraaid anti-Joods en ongenuanceerd pro-Palestijns. Hij legt mij uit wat er mis is met Joden, ik word er misselijk van. Ik probeer uit te leggen, maar HIJ duldt geen tegenspraak. En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat hij alleen de pvv en of fascisme bestrijdt. Helaas, hij gebruikt hen.

Iedereen kan begrijpen dat het in zijn straatje past om mij als fascist weg te zetten om nog enigszins zijn vege lijf te redden. Hij twittert zijn frustraties en schrijft hele nachten aan zijn haat blogs. De nare pvv ploeg moet er om lachen heb ik begrepen. En andere Tweeps worden vanwege tweets over Demmink of zijn haatblogs ook weggezet als fascisten en pvv-ers. Sommigen betalen hem met gelijke munt en geven hem lik op stuk, ik heb wel andere dingen te doen. Ik waarschuw andere mensen per DM om zijn vrouw met rust te laten maar zelfs dát blijft maar reacties uitlokken van hem.
En zo vervolgt, stalkt en belastert hij de ene na de ander vrouw. Ik ben niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste.

Ondertussen copypaste hij hele nachten lang tweets van voor hem geblokkeerde accounts en zet die op zijn blogjes, voorzien van woeste commentaren; elke Dm is tegen hem gericht, elke verdwenen volger is de schuld van anderen. Mensen durven hem niet meer te blokkeren uit angst voor represailles. Veel vrouwen moeten ’s nachts een slotje op hun account doen om dat te voorkomen. Dan zet de onverlaat zijn bloglinkjes zogenaamd anoniem onder mijn blogs die ik gelukkig modereer en aldus de laster op tijd kan verwijderen.

Ondertussen reageer ik al een half jaar niet meer op het mannetje. Ik blokkeer zonder pardon iedereen die mij belastert, logisch toch? Ik lees dus ook zelden of nooit zijn smakeloze blogs. Behalve als ik er attent op word gemaakt en dan nog niet altijd. Zijn persoonlijke vetes zijn niet de mijne.

Dat maakt hem zo woest blijkbaar dat hij mijn persoonlijke gegevens overal verspreid; iets waarvoor ik zelfs het bureau voor rechtshulp moest inschakelen. Ik schrijf niet voor niets onder pseudoniem, hoe lastig dat ook vaak is.
Mijn kinderen worden geconfronteerd met zijn smaad en lasterverhalen op het internet, het belemmert hun VRIJHEID en het moet nu gewoon stoppen!!!!!

Het zijn misselijk makende praktijken. Ik heb mijn hele leven gevochten voor de vrijheid van anderen. En nog steeds. Dit doorgewinterde getreiter moet ik helaas bestrijden, het is van het laagste allooi. Ik heb veel meegemaakt maar dit nog nooit.


— Fons, ik eis dat je alle blogs en of delen daarvan en verwijzingen naar mij met welke naam dan ook NU van je blogs verwijdert, ook als hashtag. En dat je mij en mijn kinderen vanaf NU met rust laat. En dat je je laat behandelen voor wat ik als psychiatrisch verpleegkundige toch wel een nare persoonlijkheidsstoornis durf te noemen. Tevens blijk je een pathologische leugenaar te zijn die continue projectiegedrag vertoont. Zoals de dronkenlap die zegt dat een ander dronken is maar hij niet. Hetgeen allemaal in het ziektebeeld zou kunnen passen.

Sterke vrouwen trekken je duidelijk aan maar je kunt er niets mee, laat hen met rust en gebruik je media (bij jou niet echt sociaal) om met je maten van gedachten te verwisselen.

Ik heb het volste recht en zelfs de plicht om dat van je te eisen. Ik had dit schrijven ook in je brievenbus kunnen doen of aangetekend kunnen laten bezorgen. Maar aangezien je de laster en smaad over mij op je blogjes produceert doe ik eenmalig hetzelfde. Een afschrift hiervan gaat wel naar het bureau voor rechtshulp.

Ik hoop je nooit meer te zien Fons en nog minder van je te horen.
Ik heb gezien in een van je denigrerende blogs dat je jezelf een minkukel noemt, ik zou zeggen dat het nog wat zwak is uitgedrukt.–


@Gavi Mensch
Maastricht,
5 MEI 2013

NB All rights reserved 2013 en ©!
Van reproduceren zonder toestemming wordt deze keer aangifte gedaan!

PS. Ik hoop nooit meer zoiets op mijn eigen blog te hoeven publiceren. Van mij krijgen dit soort types geen enkel podium meer. Wat een doffe ellende.Update 11-7-13 met frisse tegenzin is de update van 7-6-2013 is tijdelijk verwijderd en op te vragen bij voorgenoemde nare man die vandaag de dag, (zo wordt mij verteld door andere mannen en vrouwen) wel erg vaak gooit met een mannelijk geslachtsdeel. Zou het dan toch waar zijn en is al zijn smaad en lasterschrijverij gericht tegen vrouwen om een bepaalde reden?Ik zie dat ik nog veel verpleegkundigenwerk zou kunnen verrichten ware het niet dat ik iets anders te doen heb. 😉Update: 17-6-2013 Een steuntje in de rug….
http://karinsmalbil.com/stalking-de-straf-en-de-ziekte/


Update 30-7-2013 …… de verklaring verklaard? http://dorpsgek2013.blogspot.nl/2013/07/gastblog-het-spel-van-fons-een-analyse.html


Geplaatst door Gavi Mensch op 12:11:00
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op TwitterDelen op Facebook
Labels: 2013, aso, beleefdheidsvormen, celos, discriminatie, dummies, extreem, fascisme, fatsoen, ggz, haat, Social Media, verdriet, zorgelijk
35 opmerkingen:

Anoniem5 mei 2013 14:14

(…)

 


Haar update van 30 juli betreft een bericht van Dirk Hartman. De reacties op haar bericht vallen hier te lezen.


Naschrift

Bij de bovenstaande foto gaf ik als gebruikelijk het linkje door naar de bewuste site en wat zie ik daar tot mijn stomme verbazing als eerste foto? Deze, een blote reet zou Kluftje zeggen. En vervolgens een andere, dat kan geen toeval zijn…

Weet u wat Kluftje later beweerde? Dat hij volgens mij een fascist zou zijn omdat hij bezwaar maakte tegen het plaatsen van een foto. Nog bespottelijker, ik zou hem tevens een fascist noemen omdat hij dat muziekje maar niks vond, waaraan mijn verzoek gekoppeld was om samen wat met muziek te doen op internet. Is deze man nog bij zinnen? Inmiddels heeft hij wel meer dan bewaarheid dat hij een fascist is. De politie weet ervan.
 
Update februari 2017


 

 
En verder…


Foto’s: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.