Je kop laten hangen naar neo-nazi’s ontwricht de samenleving

Pablo Picasso: “Drie Hollandse vrouwen” (1905)
Met dank aan Jacqueline Wouters, Zijn alleen maar 300 twitteraars die klagen over Tibaert, zie ik het volgende lijntje:.Ach het stalkertje, lasteraartje en auteursrechtschendertje is nog steeds aan het brallen….pffffffffffffffffffffffffffffffffffff Melden! melden en nog eens melden done, eerste keer Asjemenou… ja is heel even stil geweest, waarschijnlijk na waarschuwing, maar hiertegen zijn er geen pillen Nee, dit is een meer dan ernstige persoonlijkheidstoornis. Dat is het trieste hij kan er niets aan doen.

Tja als het auteursrechtschendertje gewoon aan mijn verzoek voldaan dan had zijn blog nog bestaan tibaerttweets.wordpress.com/2013/11/13/goo….

Woehahahahahahahahahaha Lees ik zoals elke dag @FrontaalNaakt, zie ik dat een auteursrechtschendertje wil meeliften.  ow.ly/x1I98

Die kip, toch? Die probeert dat al de hele tijd. Is ’t hem toch gelukt, de sneak.

Inderdaad, de kip. Maar gelukt…daar trap jij toch niet in.

 


Een sterke vrouw noemde een wederzijdse kennis deze Ina. Werkelijk? Nee hoor, iemand die weet wat er speelt, maar te laf is haar nek uit te steken kun je niet bepaald een sterke vrouw noemen. De streken die ze uithaalt en haar taalgebruik zijn meer dan voldoende om te weten dat we hier met iemand van doen hebben die haar pretenties nooit zal kunnen waarmaken. De kat uit de boom kijken is haar sterkste troef, op het goede paard wedden een ander…

Een miserabel figuur in mijn ogen… En ik hou me hoe dan ook in. Zij zou in mijn plaats zeggen: “Vuile vieze collaborateur. Je kop laten hangen naar neo-nazi’s ontwricht de samenleving.”

TL Ina Dijstelberge – 14-20 mei 2014

 


Ach het stalkertje, lasteraartje en auteursrechtschendertje is nog steeds aan het brallen….pffffffffffffffffffffffffffffffffffffDeze TL van @InaDijstelberge is echt ontluisterend: Twitter search. Is haar gedrag kenmerkend voor de heersende volksaard?

Die avond zond ik nog een tweet door over een andere sterke vrouw, een vrouw waarmee Dijstelberge collaboreerde om Tibaert van internet te doen verdwijnen, castratie… 

 

EEN STERKE VROUW…

Een bericht over reacties op “castratie” van een vrouw die zich als sterke vrouw ziet.
 


 

Naschrift september 2017

Enkele weken later verbrak Dijstelberge het contact met Van Donkelaar. Uiteraard niet vanwege haar goorheid richting Tibaert. Nee, ze kwam niet meer van pas en ze bracht haar steeds meer in verlegenheid. Zo simpel denken mensen als Dijstelberge.
 


 

 

Overigens, die Breedveld is een regelrechte lul: “Probeert het al de hele tijd. Is het hem toch gelukt”. Laat je nakijken man. Hoe vaak heb ik op jouw site gereageerd en waarover? Ach, veel snappen doe je ook niet als je je informatie over mensen bij de Krapuletjes denkt vandaan te moeten halen. Doe Jeroen de groeten van me.

 


 

Naschrift december 2019

Nogmaals: “Tja als het auteursrechtschendertje gewoon aan mijn verzoek voldaan dan had zijn blog nog bestaan tibaerttweets.wordpress.com/2013/11/13/goo….”. Ben je nog bij zinnen, Dijstelberge? Je handelt goor en doortrapt en je zorgt dat iemand beroofd wordt van zijn spullen. Je dicht me van alles en nog wat toe en ik zou in een hoekje weg moeten kruipen en me schuldig voelen. Je weet welke slechte dienst je mensen hebt bezorgd die niet wensen te buigen voor smeerlapperij, niet wegkijken als het anderen betreft. Van jouw soort waren er maar al teveel tijdens de bezettingsjaren. Ik gruw van die mentaliteit. Je kunt tonen dat ik de plank voor wat jou betreft missla en onverwijld Google verzoeken om mijn blogspots met veel persoonlijk materiaal weer vrij te geven. Of gok je er nog steeds op dat ik de weg naar de rechter niet zal maken, die je samen met mij weigerde te gaan? In ieder geval heb je al zes jaar de tijd gehad je wandaden jegens mij te overdenken. Dat lijkt me meer dan voldoende.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte afbeelding: Pablo Picasso – bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.