Het hacken van de plaatjes van Alexandra Strieker

Auteurs
Olivia LocherSchermafbeelding 2014-05-21 om 16.47.24Geen geheim, ik volg dagelijks de berichten van Eveline van Donkelaar, Arnold van der Kluft en Alexandra Strieker. Een klein beetje zelfbescherming gun ik me wel. Praktisch elke dag zie ik verrassende zaken. Vandaag blijkt de account van Sandra leeg te zijn. Wat zou de oorzaak zijn (geweest)? Zou er ingegrepen zijn vanwege een valse beschuldiging over hacken? Wat mij betreft werd het hoog tijd. Weet u wat, het lijkt me een mooi moment eens wat plaatjes van deze dame te tonen, plaatjes zeggen vaak meer dan praatjes.

Hiernaast het screenshot van wat ik aantrof toen ik op haar account ging kijken bij Twitter. Hieronder de plaatjes op haar account en tot slot een screenshot van de verwoede pogingen die Sandra nu onderneemt om aan volgers te komen. En wat was ze trots geweest een dezer dagen toen liefst 68 mensen uit de USA haar gingen volgen. De gang van zaken die nu te constateren valt moet voor aanvoelen als een ultieme vernedering.

Haar lijntje van de afgelopen dagen viel nog via de Hootsuite te zien en staat hier. De stem van een rabiate rechtse vrouw, extremistisch in mijn ogen.

Ze heeft iets met kippen en haantjes. Is het omdat joden en moslims ze ook mogen eten?

Hier de accounts die ze nu volgt. Aandacht moet ze hebben. Hopelijk voor haar heb ik haar nu een beetje geholpen.

Schermafbeelding 2014-05-21 om 17.02.07

Een week geleden zag het voor haar nog heel anders uit. Zoek maar eens in haar lijntje. De bewuste tweet over die belangstelling uit Amerika zal er vermoedelijk bijstaan.
Haar eerste volger heeft Sandra inmiddels binnen. En wat zegt deze: ” Great work is done by people who are not afraid to be great.” Hou vol Sandra…1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: