Provocateur en intrigant van dienst…

· ideologie, internet, justitie
Authors

Het blijft maar doorzieken. De praatjes die ze uit haar duim weet te zuigen blijven voor mij onvoorstelbaar. Om een beeld te schetsen van deze vrouw sla ik nu maar eens een week lang dagelijks een hoeveelheid tweets van haar op. Provoceren en mensen wegzetten kan ze als geen ander. Haar eigendunk is fenomenaal.

Tussendoor nog wat tweets van mensen die haar bewieroken en RT’s waarmee ze haar netwerkje gestalte geeft, maar ook van mensen die haar vragen stellen. Als ze geen antwoord heeft schoffeert ze of negeert ze. We beginnen op 25 mei toen ze weer terug was uit Spanje. Let wel, ze haalt regelmatig tweets weg.

Moet ik nog verder commentaar leveren? Ik denk dat dit lijstje voor ieder weldenkend mens voldoende inzicht verschaft. Vanaf nu gaat ze volledig op negeer. Ik heb werkelijk geen zin me nog verder te laten meeslepen in haar stinkend moeras. Het grootste genoegen dat ze me kan doen is op  te rotten uit mijn omgeving en onder te duiken bij haar Bataafse vriendjes van links en rechts ergens in Holland. Misschien kan ze wat Braaksel uit Maastricht meenemen.

Een selectie

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: