De zangeres van het levenslied: Sjaakie

tumblr_m5gvmn8EaZ1qzx4bjo1_500.png

Soms krijg ik een seintje. Zo ook over de prachtige zang van Sjaakie, die recht uit haar hart komt. Zegt ze, vindt ze van zichzelf. Een treurig geval van zelfoverschatting, bewonderend gadegeslagen door heren zonder smaak. De een speelt DJ op Twitter, de ander treurt nog altijd over zijn mislukt avontuur als wethouder.

Alledrie zijn het er roerend over eens dat ik haat verspreid als ik hun geschriften aan mij gericht toon. Zie elders op dit weblog.

Sjaakie is eerlijk, wordt de lezer ingewreven, Tibaert is dus een pedofiel, een beschermer van pedofielen, hij is antisemiet en hater van joden en moslims. Zijn familie was actief voor de NSB, en hij is nog steeds een nazi en fascist. Tibaert is misogyne, is medewerker van de AIVD en is chantabel. Zijn arbeidsverleden is dat van een “technisch tekenaar” en hij heeft een hekel aan academici. Hij is gespecialiseerd in hacken en DDoS aanvallen, hij bedreigt kinderen, danst op het graf van mensen. Hij hanteert talloze fake accounts, valt mensen via de telefoon lastig, doet bestellingen onder valse naam…

Moet ik nog even doorgaan? Het zijn voorbeelden die me zo maar te binnen schieten. O ja, hij is dement, alcoholist, zijn hersenen zijn zwaar aangetast en hij moet pilletjes slikken, dat zou kunnen duiden op het feit dat hij wartaal uitslaat, een pathologische leugenaar is en narcist. En bovenal, hij is een stalker.

Dit is het beeld dat een stelletje rabiate smeerlappen van me weten te schetsen. Moet je ermee leven? Ach, je weet dat je met onverlaten van doen hebt. Je vraagt je wel af of ze werkelijk ooit iets voor de samenleving hebben betekend. Ze hebben er een goede neus voor mensen het leven zuur te maken die zonder eigenbelang een steentje willen bijdragen. O ja, ze noemen zich anti-fascist…  Eerlijk…

Ooit heb ik Sjaakie dit schone lied zelf horen zingen, eerlijk… 

 

 ·  42 min
tante leen als je maar eerlijk bent:

via

 


Nog even dit, de kinderliefde van Jacqueline Wouters, dag en nacht achter de computer onder meerdere accounts: “Ik strijd voor de kinderen, niet voor mezelf”.
Affiche: bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.