Zorg en kinderen

Robert Capa: Sicilië (1943)JALOERS?


Schermafbeelding 2014-06-13 om 01.34.11Zonder een greintje verantwoording te hoeven nemen en zonder enige repercussie mag je alles rond blèren wat in je opkomt. Niemand deugt. Zo gaan de slopers van een sociale samenleving te werk onder het motto sociaal. Een voorbeeld, Eveline van Donkelaar.

Je kunt en moet je afvragen welke opvoeding heeft deze vrouw genoten? Ons vertrouwde ze toe dat ze niets met kinderen kon. Inmiddels gaat ze wel helemaal op in haar oma rol en die vult ze heel anders in dan de ouders van haar kleinkinderen wenselijk achten, ook dat wist ze ons met de van haar bekende samenzweerderige toon te verklaren.

Geen twijfel mogelijk, deze vrouw schept mede een klimaat van verdachtmakingen richting mensen die actief zijn in de zorg voor kinderen blijkt wederom uit haar TL. Bijvoorbeeld met uit huis plaatsingen. Het is ronduit schandelijk welke uitspraken ze doet. Haar ervaringen berusten m.i. wat ze her en der kan vinden op internet. Als het maar lasterlijk is.

Ook dat PVV’ers kinderloos dienen te blijven wisten we al. Ze moeten hun mond houden bovendien: 

“2 pvv’ers die wachten op een reactie? Nee dus @filou_extra & @KesTeab Allebei kleinkinderloos en jaloers, dom, sneu en STALKERS? Dat wel ja.”


En ze voegt er voor de zekerheid aan toe: 

“Ik herhaal nog maar even…eens dringt het, ws te laat, tot jullie botte koppies door: gavimensch.blogspot.nl/2014/03/tijdel… @KesTeab @filou_extra


Ze geeft een verwijzing naar haar briljante blogspot, waarop feministische stukken van Dijstelberge pronken.

PVV’ers? Ach, dat wist u nog niet? Deze vrouw is werkelijk stapelmesjogge. Zoek maar eens onder haar naam op dit blog, de tranen springen u in de ogen. Zo dwaas en vals vind je ze zelden.

La Place Maubert – Parijs (1954)

 

Doordat ze Filou vermeldde zag ik deze TL van 12 en 13 juni 2014.

 


 

 

Uitgelichte foto: Sicilië – bron – Foto: Parijs – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.