Een blog van een krankzinnige leugenaar

Paul Celan
386c7-schermafbeelding2014-06-17om01-34-581Een maand lang de tweets van Marion Carcas:


“EEN BLOG VAN EEN KRANKZINNIGE LEUGENAAR, MOEDWILLIG MENSEN BESCHADIGEN ZONDER ENIG BEWIJS, GEDRAG GELIJK ZIJN OPA VD NSB !!!!”@Carcassone17 (25 MEI – 16 JUNI 2014)
Carcassone = Perry Verwijst = Marion vd Poel e.a. 


Allereerst het volgende ter herinnering, in de context terug te vinden op Tibaert.com (Het Laarzentype etc.) en onder SCREENSHOTS (en Marion Carcas), André de Raaij onder @Onedinline2010 meldt dit:


“@MarionvdPoel Hoeft ook beslist niet. Sterkte in dit gevecht, je hebt zo te zien geen interventie van mij of anderen nodig.”

“@MarionvdPoel Je weet je TL te vinden als nodig is, Niet?”

De TL van André neem ik aan. Gevecht? Het enige dat ik gedaan heb is de smurrie van deze Carcas vastgelegd. waaraan ik ze te danken had is me nog steeds een raadsel. Gereageerd heb ik niet… Gevecht noemt die André het vervolgens. Geschift? “De vliegende rat Tibaert de NSB’er…” Helaas, vele fascisten noemen zich tegenwoordig links.

Te constateren valt dat strafbare feiten gepleegd worden die ertoe moeten dienen iemand tot schuldig te verklaren. De dader wordt als held opgevoerd tegen iemand waarvan de opgesomde misdaden als vaststaand worden beschouwd. Er is m.a.w. geen verdere bewijslast nodig. Slechts de strafmaat schijnt nog van belang te zijn. Het censureren van berichtgeving over deze houding bijvoorbeeld.

Bij dit alles dien je je af te vragen wat ertoe geleid heeft dat ze het recht en het zoeken naar waarheid zo misachten? Meer nog, ze denken dat justitie voor hun wandaden geïnstrumentaliseerd kan worden. Dat mag dan in een fascistische staat het geval zijn waar de scheiding der machten is opgeheven en je schuldig verklaard wordt vanwege ongewenst voor de heilstaat, zover zijn we in ons land nog niet.“ONDANKS WAARSCHUWINGEN VAN TWITTER TOCH BLIJVEN TREITEREN SCAF, DAAR GAAT JE VOLGENDE ACCOUNT VAN NAAR DE KLOTEN, PVV-KNUFFEL.”
Mijn bewijslast tegen “Marion Carcas”, is zijn TL. De interventies van De Raaij vindt u verder terug op mijn weblogs. Zijn handelwijze heeft er mede toegeleid dat veel bewijslast richting hem en zijn consorten verloren is gegaan vanwege censuur. Ook een strafbaar feit.DE TL VAN CARCAS

 
Update maart 2018


 

 
En verder…


Bron afbeeldingen: when you are nothing

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.