Eveline van Donkelaar: Vechten voor je recht

Diagrams from Dr Alesha Sivartha’s Book of Life (1898)
Een lesje in het alledaags fascisme. Dit bericht dient ook ter informatie van politie en justitie: “GaviMensch geen nieuw blog is aan jou besteed, onnozele filou de oude blijven actueel ondertussen al bijna 2 jaar gavimensch.blogspot.nl/2013/09/ … see you there“. De bijbehorende tweets van 17 juni 2014 en het bewuste blog van september 2013…Schermafbeelding 2014-06-18 om 02.01.14Schermafbeelding 2014-06-18 om 02.16.43Indertijd toch maar eens gereageerd op de laster van Van Donkelaar, iets dat ze met graagte ziet. Ze kon dan weer ongeremd, zonder een enkel feit aan te tonen met bewijzen, uit haar bol gaan. Voor het geval u mij niet gelooft Google eens op de naam van haar dochter. Ergens op het blog van haar staat een stukje met haar naam, puur bedoeld als provocatie. U zult niets van mij onder de zoekresultaten vinden. Ja, nu ben ik de gebeten hond dat haar dochter niet aan de slag komt. Tegen ons vertelde ze, en ze herhaalde het tot in den treuren, dat de mannenwereld haar dochter dwars zat. Schuld zijn altijd de anderen. Een bekend liedje.

Provoceren is haar lust en haar leven. Mijn vrouw had me nadrukkelijk gewaarschuwd na onze eerste ontmoeting. Helaas, moest ik naderhand bekennen, heb ik haar raad in de wind geslagen. En weer komt Leers op de proppen, ja hardleers is ze. Kortom, die vrouw is of een tikkeltje in de war of ze deugt niet. Beide kan ook. Lees maar terug op haar blog, voor zover ze zaken niet heeft weggehaald. Dat doet ze regelmatig. Het mijne, dit dus, dient ter archivering van bewijsmateriaal, want geloof me of niet, een dergelijk personage gaat tot het uiterste. Ook naar de rechter. Ze is werkelijk niet meer te helpen, vrees ik.

De reacties op die blogspot ter herhaling vanwege het trio dat op mij reageert. Huib Riethof, de man van het bewijs, dankzij wie een hetze richting Tibaert kon losbarsten, Eveline van Donkelaar, die er listig gebruik van maakte en die het op een akkoordje gooide met regelrechte smeerlappen. Ik heette de lul te zijn die het van haar nooit zou winnen en last but not least als derde een typische domme kracht die de leugenpraat van zijn liefje blindelings geloofd.Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.