Eveline van Donkelaar: Vechten voor je rechtEen lesje in het alledaags fascisme. Dit bericht dient ook ter informatie van politie en justitie.


 GaviMensch geen nieuw blog is aan jou besteed, onnozele filou de oude blijven actueel ondertussen al bijna 2 jaar http://gavimensch.blogspot.nl/2013/09/alphonse-scaf-viert-verjaardag-als.html … see you there

23:49 – 17 jun. 2014

 


Eerst nu het bijbehorende lijntje van 17 juni 2014:


 black_geranium 1:28am
@GaviMensch You go girl. Vechten voor je recht. xx

 GaviMensch 1:27am
@black_geranium jij ook;-))

 black_geranium 1:26am
@GaviMensch Sweet dreams.

 GaviMensch 1:26am
@black_geranium was ik niet van plan, heb genen van batavieren terrier;-))

 black_geranium 1:24am
@GaviMensch Ja. Zulke oenen weten niet wat ze mensen psychisch aan doen. Maar ja daar moet je mee leren leven roept iedereen dan.

 GaviMensch 1:22am
@black_geranium de schade is het grootst voor mijn kinderen.

 black_geranium 1:21am
@GaviMensch Mooi. Dat moet je toch zelf indienen. Hopelijk kan je alle geleden schade verhalen..

 GaviMensch 1:20am
Good night en bless en vingertje voor langejan en van woensel….kijk daar slaap ik nou lekker op ;-))

 GaviMensch 1:19am
@black_geranium rechtszaak en Google heeft al een verwijderingsverzoek.

 black_geranium 1:12am
@GaviMensch Gaat dat lukken , denk je?

 GaviMensch 12:58am
@black_geranium Nee, weinig ludieke lui. Maar mijn familienaam met toevoegingen als haat fascist en nazi moeten nog wel van Google af

 GaviMensch 12:15am
@black_geranium mensch al bijna 2 jaar onafgebroken stalken en lasteren; ik wordt gek van die man en zijn lasterpraat

 GaviMensch 12:14am
@IvderHam Heerlijke Britse(?) humor;-)) @ellenvanree

 ellenvanree 12:05am
@IvderHam @GaviMensch Straal vergeten….

 black_geranium 12:02am
@GaviMensch Overkomt jou dat??

GaviMensch: geen nieuw blog is aan jou besteed, onnozele filou de oude blijven actueel ondertussen al bijna 2 jaar http://t.co/udiQtgLKx0 see you there 11:49pm, Jun 17

black_geranium@GaviMensch Overkomt jou dat?? 12:02am, Jun 18

 Schermafbeelding 2014-06-18 om 02.01.14Schermafbeelding 2014-06-18 om 02.16.43Toch maar eens gereageerd op de laster van Van Donkelaar, iets dat ze met graagte ziet. Ze kan dan weer ongeremd, zonder een enkel feit aan te tonen met bewijzen, uit haar bol gaan. Voor het geval u mij niet gelooft Google eens op de naam van haar dochter. Ergens op het blog van haar staat een stukje met haar naam, puur bedoeld als provocatie. U zult niets van mij onder de zoekresultaten vinden. Ja, nu ben ik de gebeten hond dat haar dochter niet aan de slag komt. Tegen ons vertelde ze, en ze herhaalde het tot in den treuren, dat de mannenwereld haar dochter dwars zat. Schuld zijn altijd de anderen. Een bekend liedje.

Provoceren is haar lust en haar leven. Mijn vrouw had me nadrukkelijk gewaarschuwd na onze eerste ontmoeting. Helaas, moest ik naderhand bekennen, heb ik haar raad in de wind geslagen. En weer komt Leers op de proppen, ja hardleers is ze. Kortom, die vrouw is of een tikkeltje in de war of ze deugt niet. Beide kan ook. Lees maar terug op haar blog, voor zover ze zaken niet heeft weggehaald. Dat doet ze regelmatig. Het mijne, dit dus, dient ter archivering van bewijsmateriaal, want geloof me of niet, een dergelijk personage gaat tot het uiterste. Ook naar de rechter. Ze is werkelijk niet meer te helpen, vrees ik.

De reacties op die blogspot ter herhaling vanwege het trio dat op mij reageert. Huib Riethof, de man van het bewijs, dankzij wie een hetze richting Tibaert kon losbarsten, Eveline van Donkelaar, die er listig gebruik van maakte en die het op een akkoordje gooide met regelrechte smeerlappen. Ik heette de lul te zijn die het van haar nooit zou winnen en last but not least als derde een typische domme kracht die de leugenpraat van zijn liefje blindelings geloofd.


7 OPMERKINGEN:

 

Fons Scaf zei

Wat beoog je hiermee Eveline? Ik je had al vaarwel toegeroepen na je stukje over mij dat droop van haat. Ja, zei je, vorig jaar, als je tegen mij wenst te strijden leg je het loodje. Nou, je weet het, je dient het te weten, ik toon slechts de smurrie van anderen op mijn blog. Ik voer geen strijd, ik wil slechts tonen wat fascisme vermag, waartoe mensen met een fascistische houding in staat zijn.

Ken je de begrippen waarheid en bedrog? Ik vrees van niet. Wel heb je me een groot plezier gedaan door te tonen waartoe mensen in staat zijn, die desnoods over lijken gaan om hun gelijk te halen. Daar kunnen anderen hun voordeel doen. Dat je gefrustreerd bent door het vervolg op “nooit” en “Vlunk” raakt mij niet en zeker raakt het me niet dat het je alsmaar niet lukt mij tot je gewenste slachtoffer te maken.

Zet even het blog van ruim een jaar geleden terug waarin met name mijn zoon genoemd wordt. Dan pas wordt voor buitenstaanders duidelijk wat werkelijk speelt. Je wilt me toch niet dwingen al je leugens en smaad die je over mij hebt uitgestort op een rijtje te gaan zetten?

25 september 2013 19:33 


Gavi Mensch zei

De naam is Gavi, Mw. Mensch voor jou.
Ik ben bereid om een expert mijn pc binnenstebuiten te laten keren om te zoeken naar het vermeende blog over je familie, je bent erg in de war. Jij wilt met alle geweld iemand laten boeten voor je ongelukkige leven als narcist zonder spiegel.

Je hebt al zoveel mensen onheus bejegend dat je eigenlijk in een donker hoekje zou moeten gaan zitten met je vriendjes en je kapot schamen. Hoeveel mensen met een pseudoniem waar jij de echte naam van weet chanteer jij? Nou?

Ach, ik weet wat ik weet en ik wil alleen dat je je rotzooi weghaalt en je gaat richten op het vangen van je pvvboeven.

Je bent tevens een personage, een minkukel zoals je jezelf noemt, dat zowel bij de VPRO als ook bij de NRC en andere forums is verwijderd d.m.v. een IP- BAN. Dan moet je het goed verpest hebben voor jezelf. Ik kan nog grinniken om de brief van Adriaan van Dis waarin hij je een standje geeft.

Ik strijd het liefst met anderen samen tegen fascisme en dat doe ik al 40 jaar.
Jij strijd niet tegen de pvv, niet tegen fascisten, je bent een egotripper en gebruikt anderen om jezelf uit de mergel te trekken.

Gaat niet gebeuren. Jij blijft wat je bent en je wordt ook nooit meer dan dat, een miezerig mannetje.
Je redding ben ik: Je kunt al je smaad en laster over ons van je naargeestige blogs afhalen. En alle stukken die je gestolen hebt van mij verwijderen. Ik verwijder dan mijn blog over jou en basta.

Je hebt zo langzamerhand zo veel vijanden Fons, zowel als Fons als ook als Tibaert, dat je beter je pc’s kunt opblazen. Al je leugens zijn je daarbij waarschijnlijk vergeven.

Je gaat mij chanteren?
Ook dat gaat niet gebeuren, je hebt al zoveel onwaarheden op zo’n kinderlijke manier bij elkaar gefantaseerd dat we er op het overleg de slappe lach van hebben gekregen, zelfs de politieagenten.

Misschien kun je voor je ‘zielenheil’ en je gemoedsrust bij wijze van totale ommekeer nog iets GOEDS voor een ander gaan doen.
Maar zelfs dan weet ik niet of je ooit nog gelukkig aan je eind komt.

25 september 2013 20:48 


Fons Scaf zei

Heel simpel. Zet dat blog terug. Liegen helpt echt niet en op de persoon spelen nog veel minder. Jouw rotzooi op mijn blog blijft uiteraard staan.

Ach, mijn leugens. Ik wens eerlijk door het leven te gaan. Zo simpel is dat. En chanteren? Wat verzin je nu weer? Zeg, is het AD nu rechts of links? Daar hoef je toch geen ruzie over te maken. Een beetje beschaving in de omgang met de medemens kan nooit kwaad, Eveline…

25 september 2013 23:01 


Huib Riethof zei

Wat Gavi zegt!

25 september 2013 23:17 


Gavi Mensch zei

Wat Huib zegt!

26 september 2013 00:10 


Gavi Mensch zei

Hoe noem je dit? >>>> Je wilt me toch niet dwingen al je leugens en smaad die je over mij hebt uitgestort op een rijtje te gaan zetten? <<<< Dat heet chantage en bedreiging, Scaf. En ik heb nu genoeg van je leugens, ga maar verder op je smaadblogjes waar iedereen van kotst. En vooral veel copypasten! Hier ben je uitgepraat. See you in Court!

26 september 2013 00:14 


Richard Anthony zei

Ik was gisteren in Maastricht ik heb het huisadres van hem maar ik moest mezelf dwingen om door te rijden.
Bijna een jaar loopt hij Jacqueline nu te jennen en te treiteren en ik ben het spuugzat.
Ik denk ik ga ff een hartig woordje met hem praten. Alleen ik weet ook dat er niet met hem te praten valt vergeefse moeite. dus ik heb maar ff extra gas gegeven om snel door Maastricht heen te zijn.
Ik wil me niet verlagen tot dit niveau maar ik zou god op mijn blote knietjes danken als die gozer een I.P ban krijgt door twitter. Wat een naar mens!!! meer kan ik niet zeggen.
Richard Anthony

30 september 2013 10:15

 

 Uitgelichte afbeelding: Diagrams from Dr Alesha Sivartha’s Book of Life (1898) – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.