Een uitermate nuttig lijstje

Kermis
Jammer dat de linkjes ontbreken, anders was het bijgaande bijna volmaakt. Ina houdt nauwkeurig boek en dat is goed. We zouden nog het overzicht verliezen als zij niet zo attent was. Misschien kan ze me ook dergelijke lijstjes sturen over andere hoofdpersonen op mijn blog. Handig vooral in een later stadium als, wie weet, justitie in actie gaat komen.

Dijstelberge en haar bij elkaar gefrommelde legitimatie achteraf. Veel, heel veel verzwijgt ze, ze verdraait, ze blijkt (bewust) een slecht lezer. Waarom doet ze dat, waarom geeft ze geen antwoord op eenvoudige vragen, waarom was ze zo blij toen ze merkte dat al mijn blogs verdwenen waren? 

Achteraf kun je rustig stellen, we zijn nu drie jaar verder, dat ze gehaaid is, dat ze zich zeer opzichtig verschuilt achter wat zij noemt het schenden van auteursrecht. Daar was absoluut geen sprake van. Mijn voorstel om samen naar de rechter te stappen heeft ze, begrijpelijk in dat licht, al drie jaar genegeerd. De kwalificaties die ze mij toedicht kunnen slechts komen uit de mond van iemand die hoogst onbeschoft is, haar praktijken jegens mij duiden op een fascistische houding. 

U begrijpt al hoe ze hierop zal reageren? Idioot, zal ze zeggen, uiteindelijk hadden die twee coryfeeën op Twitter, Sjaakie en Yollie, alle gelijk van de wereld, die man is gestoord en dient een internetverbod te krijgen. Een rechtszaak tegen hem kan ons nog een lieve duit opbrengen. Is toch maar een demente alcoholist, pedofiel en nazi, dus dat komt buitengewoon goed uit. O ja, ook antisemiet, en hij werkt voor de Dienst. 

Laat je eens nakijken, Dijstelberge en toon voor eenmaal iets van waar je je op beroept, tot de laatste snik strijden voor rechtvaardigheid. Tot heden heb ik slechts het tegendeel ervaren. Het meest treurige van al, vanaf het eerste moment wist je al hoe de vork in de steel zat. Om die reden lijkt het me voor de openbaarheid van het hoogste belang dat het publiek dat kennis neemt van jouw site Krapuul van je onbetrouwbaarheid op de hoogte is. Alle smaad/laster/stalk blogs van Tibaert waar ik in genoemd word (94)

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.