Een grootse analyse zonder premissen

632 “After Ford”
Het wordt uitermate vervelend, ze doet al mijn weblogs laten verdwijnen en maakt een vreugdedansje als ze ziet dat het gelukt is, zonder een greintje schaamte. Hoe vulgair, onbeschoft wil je het hebben? Vervolgens gaat ze dreigen en stapelt de ene wandaad op de ander. Waar, Dijstelberge, is bij mij sprake van liegen en bedriegen? Waar? Weet je nog hoe dit onfrisse gedoe begon dankzij Riethof? Werkelijk een bedrieger en smaadverspreider, dat weet je en daar zwijg je over.

De heikele vraag blijft  waarom?  Van mensen als deze “chief-editor” vermoed ik zo, iemand die zich op van alles en nog wat beroept, vooral regeltjes, valt weinig te verwachten. Ze onderkent zelfs de moeite niet, die anderen zich getroosten om te helpen een stapje vooruit te komen, anders zou ze nooit handelen zoals ze pleegt te doen. Mijn werk trachtte ze teniet te doen, zoveel is wel duidelijk.

Maastricht, 13 januari 2018


InaDijstelberge 7:31pm via Hootsuite

Hij is er maar druk mee, na opnieuw auteursrechtsschending, nu ook weer portretrechtsschending, teller staat op 98 tibaerttweets.wordpress.com/alle-smaadlast…

 

mijn copie voorzien van links: “Een uitermate nuttig lijstje”

 

Het spel van een vrouw, die denkt zich te kunnen beroepen op auteursrecht na haar geslaagde actie bij Google. Ze geeft niet op. Ze weet meteen als haar naam ergens valt, in haar bewoordingen, ze stalkt me en dringt bij me binnen. Nogmaals haar bewoordingen. Wat in mijn verdwenen weblogs en in deze blog staat weet ze, heb ik geconstateerd, van haver tot gort. Toch gaat ze door. Ik kan dan niet anders concluderen dat hier van kwade opzet sprake is. De gelederen moeten gesloten blijven, vermoed ik. Daarmee bedoel ik die van haar kennissenkring rond de site Krapuul.

De uitermate schunnige voorgeschiedenis, die aan de basis ligt van wat gebeurde, die uit PVV kring, wenst ze te negeren. De smurrie werd nog eens breed uitgemeten in haar kringetje en er wordt verder op voort gebouwd. Ze neemt nadrukkelijk kwalificaties over die slaan als een tang op een varken. Ik wijs hierbij op het hebben van een oorlogstrauma. In en in triest, zeker als je weet hebt van oorlogsslachtoffers.

Zonder twijfel hebben we bij haar persoon van doen met iemand met een notoire asociale instelling. Zie de affaire rond Herman Falkenstein. Gelukkig is de documentatie uit de periode vanaf september 2012 tot februari 2013 bewaard gebleven. Ze valt terug te lezen op dit weblog.

Nogmaals met nadruk, mij gaat het niet om de persoon Dijstelberge, maar om het tonen van wat onverlaten vermogen om iemand politiek monddood te maken. Mevrouw draagt hier het hare toe bij, waarvan akte. Het ziet ernaar uit dat justitie het laatste woord gaat krijgen. Wat kan, wat mag, waar ligt de grens van die veel geroemde vrijheid van meningsuiting?

Op het weblog “Schunnigheden die niet getoond mogen worden” valt enige documentatie terug te vinden, waaronder de nu volgende inleiding op “Een grootse analyse zonder premissen” met hier aansluitend nog enkele eigen screenshots die ik daar tussen die van Dijstelberge heb geplaatst. Lees ook even over haar lijntje waarmee ze dat weblog opstartte. Het begon als een fake en zie wie haar meteen volgden. Onthullend!IK MOET ALTIJD LACHEN OM MENSEN DIE TIBAERT, OM EIGEN
BELANG, TE HULP SCHIETEN, MAAR WEIGEREN DE ANDERE KANT VAN DE ZAAK TE BEKIJKEN.

 


Aldus Ina Dijstelberge.

Zonder toestemming neem ik een weblog over in zijn geheel aan Tibaert gewijd. Om meerdere redenen doe ik dat. De openbaarheid is slechts gediend als alle kaarten op tafel liggen, alleen zo kan een oordeel geveld worden over een proces dat zich aan de waarneming van de meeste mensen, die van het onderhavige slechts iets hebben meegekregen, onttrekt.

Ervaring heeft mij geleerd dat enorm gegoocheld wordt met publicaties op internet. Het weghalen van cruciale bijdragen om het eigen straatje schoon te vegen is wel het meest kwalijke. Zelf hanteer ik het uitgangspunt dat alles blijft staan, tenzij de rechter anders beslist.

Weinig personen zullen zich de moeite getroosten alles van a tot z door te nemen, weinig wordt gebruik gemaakt van links die naar andere sites verwijzen, dan ligt het voor de hand alles binnen één weblog te tonen, zeker vanwege de betrouwbaarheid.

Commentaren kunnen zo ook makkelijker samenkomen. Enfin, er zit nog meer aan vast, maar nu dat weblog met een nieuwe titel. Wel nog dit, de maakster van dit weblog houdt ook nog een lijstje bij… Haar onmiddellijke commentaar op deze overname:


InaDijstelberge 10:30am via Hootsuite
Auteursrechtschendertje neemt mijn hele blog, tibaerttweets.wordpress.com , over en gaat natuurlijk huilen als blogspot zijn blog verwijderd.

 


Tja, haar niveau van handelen is bedroevend. Schaamt ze zich? Nog steeds niets van gemerkt. Ze is toch meer van het laarzentype en ikke, ikke en de rest kan stikken, lijkt me. In discussie gaan met zo iemand is schier onmogelijk.

Omdat ze niet naar de oorspronkelijke berichten van me verwijst ga ik die er alsnog inzetten. Haar oordelen kunt u dan op hun merites beoordelen. Dat blijkt meer dan noodzakelijk. Hanteer tot dan die in het lijstje. Ik leg de koppelingen vast in de titel van haar stukjes, desnoods aangevuld met andere. Let wel, mijn berichten uit de periode februari-november 2013 zijn door de handelwijze van Ina Dijstelberge verdwenen.

Commentaar van mij op leugens en verdraaiingen volgt later wel. Daarbij zal ik voornamelijk attenderen op feitelijke onjuistheden.

30 en 31 oktober

 


Schermafbeelding 2014-06-24 om 02.20.29Schermafbeelding 2014-06-24 om 02.27.07

Schermafbeelding 2014-06-24 om 02.32.59

Schermafbeelding 2014-06-24 om 02.57.24

Schermafbeelding 2014-06-24 om 02.57.49En dan dit…Update januari 2018


 

 
En verder…TIBAERT BLOGSPOT

Bron uitgelichte afbeelding onbekend

3 gedachten over “Een grootse analyse zonder premissen

  1. Mejuffrouw Dijstelberge lijkt meer dan zij is. Discussie over welk onderwerp ook met haar is uitgesloten. Haar beschuldiging van ‘stalken’ mijnerzijds is uit de lucht gegrepen. Ik volgde slechts haar weblog uit belangstelling, maar dat is genoeg voor deze weinig aantrekkelijke dame om mij het lezen van haar Stalinistische gereutel via blokkeren onmogelijk te maken. Zij wordt bijgestaan in haar agressie door een Friese weblogger met een ongelukkige levensloop. Het schorum van Krapuul, die linkse, verbeten NSB-ers, daar wil ik niets mee te maken hebben. Mejuf D. heeft voor mij verder afgedaan. Totaal oninteressant.

  2. Het is steeds hetzelfde liedje. Laten zien wat ze over je te melden hebben heet stalken. Het treurige van dit alles is dat ze ruimte voor zichzelf opeisen en voor anderen onmogelijk maken. Ze vormen al met al het perfecte spiegelbeeld van mensen die ze beschuldigen van nazi, noem maar op. Stel je eens voor dat ze het werkelijk voor het zeggen zouden krijgen…

    Tip, hou je van den domme…;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.