Sjaakie en Ina

Kojima Ichiro
Een bij Ina Dijstelberge teruggevonden bericht van een van mijn weblogs, die door haar toedoen verdwenen zijn. Op het weblog “Internet archief” archiveerde ik de schunnigheden van derden die direct of indirect op mij sloegen.

Let wel, wat ik doe, tonen wat onverlaten zich richting mij denken te kunnen permitteren, wordt in kringen waartoe Ina zich rekent als stalken beschouwd. De omgekeerde wereld dus. 

Maar hoe gaat dat? Jacqueline Wouters heeft al veel mensen in verlegenheid gebracht, die zeggen niets van doen te willen hebben met Wilders en zijn aanhang. Ze noemen zich anti-fascist en gaan me, vanwege hun demasqué, beschuldigen van praktijken die ik nooit doe, maar zijzelf voortdurend, et voilà ze denken Sjaakie uit de wind te hebben gezet en hun eigen blazoen weer te hebben opgepoetst. 

Helaas voor hen, zo gaan die zaken niet. Inmiddels heb ik een nieuw archief aangelegd, vooral met het oog op een mogelijk juridisch vervolg van mijn activiteiten, onder WordPress. Het is versleuteld. 


Hieronder dat bericht over Dijstelberge, dat ik op mijn beurt had overgenomen van het blog van Jacqueline Wouters. De reactie van eerstgenoemde nadat succesvol bereikt was wat ook door Sjaakie al een jaar lang nagestreefd werd:

 

Een dankzij Twitter search gevonden bericht van Dijstelberge toen ze ontdekte dat al mijn blogspots bij Google  verdwenen waren. Hieruit valt te concluderen dat ze te kwader trouw handelde. 

 

 

Haar euforie was groot, bij haar kameraden niet minder. In de weken hierop volgend gaat ze op de toer van “auteursrechtenschendertje”, “ventje”, “breinscheten”, kortom met een vocabulaire die past bij iemand zonder argumenten. Tja, Google had haar verzoek gehonoreerd wist ze te melden, ze had hun de bewijzen overlegd. 

Inmiddels heb ik haar meermaals uitgenodigd dit voorval samen aan de rechter voor te leggen. Dat past niet in haar kraam. Triest, en dat voor de eigenaresse van een site die zich opinie- en nieuwssite noemt. Ze weet de waarheid, ze kent geen twijfel en weigert elk debat. Ze volstaat met plakken van etiketten, rechtsidioten bijvoorbeeld. Zo blijft voor haar de wereld overzichtelijk.


 Update januari 2017


Uitgelichte foto: Kojima Ichiro – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.