Manus van Alles

Josef Albers (1926)
Manus van Alles, een jaarlijks terugkerend volksfestival met veel dans en muziek in de Maastrichtse buurt Witte Vrouwenveld (voorheen Oostermaas), mede opgezet door vrienden van ons. M’n vrouw is er vrijwilligster.
 

Ter inleiding op onderstaand bericht over een weblog…Als ik indertijd beter naar m’n vrouw geluisterd had, was me veel werk bespaard gebleven, maar ook veel inzicht in de fascistische persoonlijkheid. Uiteindelijk was het dat, wat ik me steeds afvroeg, hoe is het mogelijk dat iemand bij volle verstand een stem uitbrengt op Wilders? Waarom wordt Wilders nauwelijks of niet aan de tand gevoeld, waarom wordt zo weinig contact gezocht met z’n goedgelovige achterban? Waarom weten uitgekookte en geslepen figuren steeds zo goed de geschapen tijdsgeest te verstaan? 

Dat laatste vroeg ik me al in de zeventiger jaren af. Misschien ligt hier wel het grote geheim van Wilders en z’n adviseurs. Ze hebben lering getrokken uit het verleden, geleerd hoe je stemming kunt kweken, mensen ergens voor warm laten lopen. Je mikt op de massa die het niet helemaal of helemaal niet begrijpt, geeft ze het gevoel dat zij de benadeelden zijn en de anderen profiteurs en de rest vul je in naar gelang de omstandigheden.

Het werkt, en hoe, want hoe je het ook wendt of keert, in meerderheid zijn we allemaal profiteurs, uitbuiters en slachtoffers tegelijkertijd. Een denken dat juist diegenen ver van zich werpen, die in de overtuiging leven aan de goede kant te staan. Veelal zijn ze niet meer vatbaar voor rede, ze weten het al. Een bijzonder beklagenswaardig voorbeeld is een vrouw, waarvoor mijn vrouw me gewaarschuwd had. In PVV kringen werd ze haatoma genoemd. Nou, ik heb het geweten. Ze lijkt wel vervuld van haat.

In zekere zin grappig is hoe ze vermeende anarchisten en vergelijkbare figuren in haar val meetrekt. Door hen wordt ze namelijk geloofd, net als Wilders bij z’n aanhang. Het lijkt wel een poppenkast met marionetten die door het trekken aan touwtjes tot leven gewekt worden, maar niets uit zichzelf bij te dragen hebben aan de gemeenschap. We kunnen veel van ze leren, als we goed opletten. Dat wel. Ze bevruchten elkaar wederzijds, namelijk. Hieronder een van de vele aan haat en waan ontsproten voorbeelden. Het betreft Sjon, iemand die als kloon van Tibaert wordt beschouwd, als fake. Ook hij heeft kennis gemaakt met m’n vrouw.

januari 2017De laatste update van haar weblog. Graag wil ik die iedereen tonen. Commentaar overbodig. Deze vrouw wordt met de dag onsmakelijker en driester, dat is zeker.

Vooraf eerst een voorbeeld van manipuleren. Zie haar wijze van citeren in de kopie van haar blog verder beneden. Het origineel:


Let wel, Eveline van Donkelaar noemde me zo. Er staat ik en het is mijn bericht. Blijkbaar beschikt ze niet over elementaire kennis van (de Nederlandse) taal. Zij wil haar familienaam niet gelinkt hebben enz. Ze doet het wel met de mijne en dat laat ik zien. Het is een voorbeeldje van de vele die ik dagelijks zou kunnen tonen.

Het mooiste van al vind ik de RT’s van tweets van @gavimensch waarin ze verwijst naar berichten als het onderstaande. Het lijkt me dienstig eens een lijstje aan te leggen van mensen die geloof hechten aan haar uitspraken. Het zegt heel veel, zo niet alles over de instelling van die mensen. 

Een voorbeeld:


GaviMensch 1:17am
De dagelijkse update van de ellende van het kwaadwillend manvolk gavimensch.blogspot.nl/2014/03/tijdel…
Geretweet door dreoudman

GaviMensch 1:17am
De dagelijkse update van de ellende van het kwaadwillend manvolk gavimensch.blogspot.nl/2014/03/tijdel…
1 retweets

 

 
Dré is dè grote virtuele liefde van Eveline moet u weten. Omgekeerd ook, vermoed ik zo. Liefde maakt blind, nietwaar?

 

Nu het blog:


zaterdag 22 maart 2014

de 24 uur Stalking van le Scaf

De 24 uur van Le Scaf …….Stalking around the clock!
Wat een puinhoop maakt zo’n man van zijn leven en van dat van anderen.
Filou_extra in een strijd tegen wat eigenlijk?
Tegen mijn kinderen door hun achternaam te misbruiken?
Wat hebben zij hem misdaan?

Ze kennen de man niet eens.
Tegen mij?
Waarom?
Waarom ben ik een fascist? Omdat ik hem anderhalf jaar geleden een keer tegengesproken heb? Hoe ziek is dat?
Don Quijote lijkt vreselijk helder vergeleken bij Scaf
Deze man wordt met de dag gevaarlijker. Een pvv aanhanger die doet alsof hij tegen pvv is. Maastricht had het grootste aantal pvv stemmen van Limburg, dat is niet voor niets. Scaf houdt niet van buitenlands, niet van Hollands en niet van Nederlands.
Zijn haat- en lastertweets hieronder zijn in het bruin geschreven. Probeer de humor er van in te zien ook al is dat soms lastig….. 😉
Jullie zijn gewaarschuwd.

http://gavimensch.blogspot.nl/2014/05/stalken-fons-scaf-is-het-woord-nee-niet.html

En ik vraag me af….
Wanneer gaat hij mijn moedervlekken op zijn blog tonen? Of vindt hij dat link omdat Mw. Scaf daar ook al niets van weet?

Weer wat verse smaad en laster, tegenwoordig verdekt opgesteld in blogjes, van twitter heeft hij al een dot  waarschuwingen gehad
Ik rapporteer en klaag aan…. tot en met 21-6 2014:
Alphonse Scaf @filou_extra
Echt, doe het ook als u last hebt van halfgaren, smeerlappen, nitwitten. Een dergelijke lijntje dus:
ht.ly/yi1p
😉 halfgaren….. moeilijk hè hele gare, dat ABN?

Alphonse Scaf @filou_extra
Even een verzoek aan @GaviMensch. Mogelijk komen we elkaar morgen tegen op Manus van Alles. Neem die toegezegde USB stick mee…;-)
Ik zal Scaf maar laten weten dat er een fotograaf continu bij mij loopt die foto’s van hem maakt zodra hij in onze buurt komt. En daarna wordt de politie gebeld, in verband met de veiligheid van mijn gezin. en stalkers zijn erg gevaarlijk.

Wel heb ik een leuke envelop voor Gon zijn vrouw, die overhandig ik haar daar dan wel, want zoals ik al zei, ze heeft geen idee en als ze dat wel heeft is ze een slachtoffer van zijn acties.  Mijn visite is bovendien erg nieuwsgierig naar de minkukel.  En de met blogs en TL’s gevulde USB stick wordt met de dag duurder, de prijs van een maserati is al bijna bereikt. Was erg veel werk om het er allemaal op te zetten, dat heeft dus iemand anders voor mij gedaan en die wil een nog hoger uurloon. Zou hij dit begrijpen? Dus geen USB stick wel een envelop met leeswerk voor je vrouw.  Ik mag wel uitkijken dat ik m niet laat vallen.


Een dag later:


En ik vraag me af….
Wanneer gaat hij mijn moedervlekken op zijn blog tonen? Of vindt hij dat link omdat Mw. Scaf daar ook al niets van weet?

Weer wat verse smaad en laster, tegenwoordig verdekt opgesteld in blogjes, van twitter heeft hij al een dot  waarschuwingen gehad

Ik rapporteer en klaag aan…. tot en met 21-6 2014:

Het stalken breidt zich nu uit tot hinderlijk volgen op straat….
  Alphonse Scaf @filou_extra@sdroogdalen En ik maar wachten op die beloofde USB stick…;) http://gavimensch.blogspot.nl/2014/01/narcisme-2-info-voor-omgaan-met-nps.html

Sjon Droogdalen @sdroogdalen
@filou_extra Jeetje wat spannend!

Sjon (van Anita?) blijkt oproepbaar voor de minkukel  om eens in de 20 à 80 dagen een meninkje te spuien. Tja, vooruit dan maar.

Alphonse Scaf @filou_extra
@sdroogdalen Mevrouw niet gezien, helaas. Het zou kunnen dat ze nog tot mijn vrouw is weten door te dringen. Dat hoor ik straks…;-)

Of hij dat hoort weet ik niet, zijn vrouw heeft haar vermoedens maar is ook slachtoffer.

http://gavimensch.blogspot.nl/2014/01/narcisme-2-info-voor-omgaan-met-nps.html

Sjon Droogdalen @sdroogdalen
@filou_extra Hoe is het afgelopen met de enveloppen met moedervlekken? :-))

Alphonse Scaf @filou_extra
En nu ga ik als “PVV leider van Maastricht” (mijn familienaam niet de zijne ) naar de buurt met het hoogste aantal PVV stemmers. Ben benieuwd…;-)

En ik wil dus mijn familienaam niet gelinkt hebben aan die pvv baas noch aan zijn stemmers

Alphonse Scaf @filou_extra
Manus van Alles en mijn familienaam
ht.ly/yj8eA
T.a.v. @PolLimburg #aangifte
Triest, deze vrouw wordt nog serieus genomen.

Alphonse Scaf @filou_extra
Vergeet je de USB stick niet, Eveline? > “Naar aanleiding van stalken, nu ook op straat…” > ht.ly/yiOe4 cc @PolLimburg #stalken

Mijn ploegje heeft geen foto kunnen maken van de minkukel. Ach het zal zo zijn dat zijn grote mond de rest compenseert.

Alphonse Scaf @filou_extra
@ixxxl  Mevrouw is door de politie verzocht op te houden met haar praktijken van smaad en laster aan mijn adres. Zie mijn weblog…;-)

Die brief moet zeker nog komen? De politie heeft zich vermaakt maar zegt aan zoiets niets te kunnen doen, er zijn al zoveel klachten over Scaf ( oh die) binnengekomen 

Alphonse Scaf @filou_extra
Nog een lijntje, 10 dagen later…
 ht.ly/yiL4I
Misschien kan de @PolLimburg morgen een oogje in ’t zeil houden? #stalken

Die zíjn  al ingelicht

Alphonse Scaf @filou_extra
De correspondente uit Marokko van @GaviMensch, @HelenaMalero meldt, aldus Eveline van Donkelaar, een (cont) tl.gd/n_1s27dvg

Dom is ie…., deze Helena is journaliste en maakt reportages over vluchtelingen in Marokko, mensen die nu belaagd worden door  Marokkaanse pvv’ers En wat die andere naam in de tweet van Scaf doet? Chantage? Gaat ‘m niet worden! Gavi Mensch is niet chantabel, gilipollas!

Alphonse Scaf @filou_extra
Wist je dat mijn vrouw al jaren meehelpt op dat festival, samen met onze vrienden? Tja, ze schreeuwt het niet van de daken. cc @GaviMensch

Gonny krijgt morgen de ultieme premie uitgereikt, de envelop met verrassing
Scaf schreeuwt alles wat zijn vrouw doet van de daken, zelf heeft hij nooit iets noemenswaardigs gepresteerd en zeker nooit iets voor een ander gedaan, dat vond hij niet nodig, zei hij!

Alphonse Scaf @filou_extra
Denk je aan de USB stick morgen? Belofte maakt schuld…;-) Bij de tent van @ABAKOULA dan maar, @GaviMensch? Zeg maar hoe laat…

Voor de balans:
http://gavimensch.blogspot.nl/2013/11/alphonse-scaf-uit-maastricht-is.html
http://gavimensch.blogspot.nl/2013/09/alphonse-scaf-viert-verjaardag-als.html

Alphonse Scaf @filou_extra
Was net boven een pijp stoppen, @GaviMensch… Schiet me nog wat te binnen.
Denk je aan de USB stick morgen? Belofte maakt schuld…;-)

Gekker en dommer dan Scaf vind je ze zelden

Alphonse Scaf @filou_extra
Echt, doe het ook als u last hebt van halfgaren, smeerlappen, nitwitten. Een dergelijke lijntje dus:
ht.ly/yi1p

😉 halfgaren….. moeilijk hè hele gare, dat ABN?


Op dit blog geeft ze weer linkjes door naar andere berichten op haar weblog. Eentje werd door haar geplaatst toen ze nog in blijde verwachting verkeerde dat ik opgeroepen zou worden voor een verhoor n.a.v. haar aangifte. Dat liep anders, maar dat kon ze nog niet weten. Ze zag al een gewonnen rechtszaak tegen mij in het verschiet. Inmiddels is ze met iemand doende een juridische procedure tegen me op te starten. Het opmerkelijke hierbij is dat die persoon al eens veroordeeld is vanwege het bedreigen van koningin Beatrix. Ja, hij is een echte republikein zei Eveline eens tegen me…

Hier dat betreffende stukje waarnaar ze linkte:
ALPHONSE SCAF UIT MAASTRICHT IS GEVAARLIJK EN BEDREIGENDVoor de toekomst en het welzijn van mijn kinderen en kleinkinderen.
Helaas zal ik nog wat van dit soort  blogjes moeten produceren om de naam van deze man duidelijk op Google te krijgen.Zodat men weet dat zijn bedreigingen ook inderdaad bedreigingen zijn.
Tot de rechtszaak. Zolang hij dit soort dingen produceert.
En Joost mag weten waarom hij niet naar de dokter gaat.

Domme oude mannen, bezeten van het linksextremisme en dan ook nog verzuurd en beschimmeld, vreselijk…
Gelukkig heeft hij zelf geen kleinkinderen, anders kon ik dit niet eens plaatsen. Met zijn vrouw en kinderen zou ik graag een praatje maken. Het moet een lange lijdensweg geweest zijn voor hen.
Al een jaar geblokt op sociale media maar hij blijft er tussendoor kruipen.Nog even ter herinnering. Sinds oktober 2012 bestookt Eveline van Donkelaar volgers van me met laster en smaad over mijn persoon. Na een maand of vier had ik er genoeg van en heb haar verzocht haar werkelijke naam te gebruiken. Mijn naam is publiekelijk bekend en ze wist wat mijn zoon en zijn vrouw is aangedaan juist vanwege die naamsbekendheid. Opvallend, met degene die gesnuffeld had in mijn familierelaties heeft ze het afgelopen jaar gemene zaak gespeeld. Niet verrassend, die persoon is een bekend PVV’er en oud NVU’er. 

In september 2012 wijdde ze aan de lotgevallen van mijn zoon nog een blog. Dat heeft ze nadien snel weggehaald, het paste immers niet meer in het beeld dat zij van me wenste te schetsen. Ook na mijn verzoek bleef ze met haar campagne doorgaan, pas toen heb ik haar naam publiekelijk gemaakt. Zij, en zij alleen, is verantwoordelijk voor wat ze doet. Punt.

Haar handelwijze van volgers lastig vallen, stalken, gaat onverminderd verder, met als schandalig dieptepunt Amelie2014. Werkelijk, die Eveline gaat letterlijk over lijken. Waarom? Ik zou het niet weten. Een voorbeeld van die praktijk zet ze opvallend genoeg ongegeneerd op haar blog: @sdroogdalen. Zie boven. Wilt u de context zien? Kijk dan even bij onze TL’s.ps – juni 2016

Voor zover nog aanwezig valt al het materiaal betreffende @tibaert en @gavimensch hier terug te vinden:
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.