Met iemand koffie drinken of op de koffie komen?

Rudolf Koppitz: Composition (1928)
Ter illustratie en ter informatie van politie en justitie een weergave van een ogenschijnlijk onschuldig Twitterlijntje met toelichting: BIJLAGE. Het stamt van een vrouw die ooit ruzie met me ging zoeken omdat ik het AD een nette versie vond van De Telegraaf, een rechtse krant. Het vervolg was zo mogelijk nog kolderieker, een schreeuwpartij aan de telefoon werd mijn deel toen ik het gewaagd had te reageren op haar verhaal over Leers, waarin ze mij als minkukel wegzette. Een goedmoedige weergave van het werkelijk gebeurde, een bericht dat ik gemaakt had omdat ze zelfs mijn hoogst onschuldige reacties op haar blog censureerde.

Ze is een vrouw die geen enkele tegenspraak duldt, niet geremd wordt door haar gebrek aan kennis, van ethiek heeft ze geen enkele notie en van politiek nog minder. Ze noemt zich links en anti-fasciste.

Na die voorvallen begon ze iedereen die contact met me onderhield te informeren over Tibaert, op haar geheel unieke manier. Let wel, zij deed dat in het merendeel van de gevallen zelf in alle anonimiteit. Mijn naam is openbaar en onverlaten hadden, en dat wist ze als geen ander, mijn adres en telefoongegevens op internet verspreid. Achteraf constateer ik dat haar typeringen over Tibaert stammen van zaken die ze op mijn weblog aantrof en die ze te pas en te onpas misbruikte voor haar beeldvorming.

Kortom ze betitelde me bij derden als een psychopaat en alcoholist die kinderen bedreigde en nodig behandeling behoefde. Ik neem aan dat ze me graag achter slot en grendel ziet volgens de vroegere praktijken in de Sovjet Unie. Saillant is dat ze me als een felle anti-zionist duidde puur op grond van enkele zinnetjes van mij, waarin ik haar poogde uit te leggen dat zionisme als een verlate vorm van kolonialisme gezien kan worden: “Een land zonder volk voor een volk zonder land”. Mijn betoog kon ik niet voortzetten, haar ogen rolden bijna uit hun kassen. Vandaag op Twitter doet ze het zo: Stupid…

Deze vrouw stalkt me vanaf die tijd, oktober 2012. Alles wat ik te melden heb pikt ze op voor eigen gebruik. Legio voorbeelden kan ik hiervan geven. Negeer dat mens, wordt me steeds gezegd. Kun je iemand negeren die alles in het werk stelt je monddood te maken, die overtuigd is van haar morele gelijk en die een in haar ogen psychopaat onschadelijk wil maken? Iemand die als een volleerd fascist te werk gaat? Ze deed zelfs aangifte over me. De politie heb ik medegedeeld dat ik verslag zou blijven doen van haar activiteiten voor zover ze mij betroffen. Vandaar dat ik bijhoud wat ze met vermelding van mijn naam te melden heeft. Vandaag grijpt ze mijn gezegde over een strontkar aan en ze past geheel in stijl haar avatar op Twitter aan. Lachwekkend uiteraard, nog lachwekkender wordt het als ik haar TL doorlees.

Onderwerpen o.m. prostitutie, gezondheidszorg, zionisme, discriminatie, werk. A propos werk, over haar eigen werk en werkverleden, haar werkbuurt, liegt ze of het gedrukt staat. Ja, zei ze tegen me, het klopt niet wat ik erover schrijf, eigenlijk is het een halve leugen… Juist, liegen kan ze als geen ander, weerleg die leugens maar, als je ze niet meer kunt terughalen. Tegen dit soort mensen heb je nauwelijks verweer. Op hun manier zijn ze tragisch, maar o wat richten ze veel onheil aan.

Het openbaar belang lijkt me gediend met het blijven melden van haar schoftenstreken, normaliter die aan mij gericht. Nu eentje via een voor wat mij betreft volkomen neutraal lijntje. Praktisch dagelijks kun je van haar dergelijke woordenwisselingen op Twitter aantreffen. De persoon in kwestie met de beste bedoelingen wordt het haasje, maar laat zich niet slachtofferen. Heel mooi. Vroeg of laat zal Eveline proberen haar gram op die vrouw te halen of ze gaat haar op haar manier bewerken. We zullen zien. Dit bericht gaat ze in ieder geval proberen te misbruiken voor haar strijd tegen Tibaert.

Eveline van Donkelaar: “Welke idioot stuurt zoiets door?”… Haar reactie is onbegrijpelijk en afgrijselijk voor wie haar niet een beetje kent. Tja, beste mensen, als ik zo eens de handel en wandel van deze vrouw op internet doorneem gekoppeld aan het geloof dat aan haar woorden gehecht wordt staat het er niet te best voor in dit land. Intellectueel al zeker niet, politiek niet, sociaal en cultureel idem dito.

Nog een voorbeeld van vandaag. Eveline is bezeten van testosteron, figuurlijk gesproken. Zou ze nog niet weten dat vrouwen, die testosteron toegediend kregen, beter onderling samenwerkten dan die zonder? Zo doorredenerend kon Eveline best wel een portie gebruiken. En borsten? Een mooi beeldverhaalHaar commentaar en wat ze verder in een half uurtje weet te produceren met als besluit TBS-vrouw dodelijker dan man.


Uitgelichte foto: bron
Ingevoegd: Alexander Gusov – bron – Beeldverhaal: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.