Een fascistenstreek van het opperhoofd van Krapuul

Horror
Gekke Sjaakie kan bij hen geen kwaad, bij de harde kern van Krapuul. Er wordt veel over haar gelachen, haar de toegang weigeren tot hun site om te reageren ging hen echter te ver. In het bijzonder geniet ze de genegenheid van André de Raaij en Huib Riethof. Ze is authentiek, meent deze laatste en hij denkt haar taal te verstaan. Ina Dijstelberge moest daarom vermoedelijk laveren om niemand voor het hoofd te stoten toen ze ingedeeld werd door Sjaakie bij de Tibaert groep. Een groep die alleen in het hoofd van deze dwaze, maar o zo valse vrouw,  bestaat.  Ina heeft voor de goede vrede bij Krapuul het maar op een akkoordje gegooid met Sjaakie, moet ik aannemen. Wat een schatten. 

Het (gewezen?) opperhoofd van Krapuul is geen moeite teveel tegenstanders en vermeende tegenstanders neer te sabelen. Daarbij gaat de man wel eens vaker over de grens van het betamelijke. Een beschouwing over mijn ervaringen met hem volgt nog wel een keertje, als ik daartoe de lust heb tenminste. Maar wat me vanavond overkwam wil ik u niet onthouden. 

In een tijdsspanne van nog geen drie maanden zijn een viertal Twitter accounts van mij opgeschort. Dacht ik eerst dat schoelje uit het Brabantse hier achter zat, zie deze lijstjes, nu krijg ik onderhand de indruk dat het een eenmansactie van dat individu is. Oordeel zelf: Tibaert_plus, aangemaakt om ± 21.30 u. Het werd de vijfde.

Deze tijdelijke account was een half uurtje later al opgeschort. Frappant hoe snel gezien wordt wat ik doe op Twitter. In werkelijk no time wordt sinds najaar 2012 gereageerd op mijn tweets door mensen die bij mij op blok staan en die mij geblokt hebben. 

Jeroen kan nu weer gaan roepen dat ik hem voor fascist uitmaak. Ik vrees dat de man niet goed kan lezen en oversnel oordeelt. Daar heb je jezelf mee leert mijn eigen ervaring. Toch even ter kennismaking wat die dappere mannen zoal laten zien. Kunnen ze gaan zeuren over portretrecht. Het stukje heb ik maar afgeknipt want dat auteursrecht zoals zij dat verstaan is heilig. 

Recht volgens Google… Als u de berichtgeving over hun activiteiten en regelgeving bijhoudt weet u waar ik op doel. Over NSA zullen we maar eerbiedig zwijgen. Misschien moeten lieden die zich via Google en Twitter beroepen op rechten er eens aan herinnerd worden dat er ook zoiets is als mensenrecht v.w.b. de aantasting van de privésfeer. Zie mijn stalkers op Twitter, zie de weergave van hun laster en smaad op mijn weblogs. Het recht dat te doen is mijn onvervreemdbaar recht. Noem het tegenopenbaarheid. 

Misschien is hier wel de plek om in herinnering te roepen welke grote bek Jeroen tegen me opzette vanwege het Sarturiuskrantje. Ik volgde zowel Krapuul als FrontaalNaakt en dat viel via de aan dat krantje gekoppelde tweets te zien. Als ik nog een keer mijn naam bij die van (…) Breedveld zie block ik je. Hebt u de afgelopen tijd gemerkt hoe Krapuul Peter bijna dood knuffelde, zelfs Arnold ging hem volgen, ondanks al die blote tieten en zelfs piemels. Het tekent deze mensen ten voeten uit. Kleinzielig, bekrompen en maar schelden, beledigen tot het uiten van ronduit idiote verdachtmakingen toe. Wie schiet daarmee wat op?

Wie weet, zijn ze me nog ooit dankbaar voor het feit dat ik in mijn eentje op mijn ouwe dag wel mijn nek uitsteek en niet met de stroom mee roei. Wie weet?

Nog vergeten… Welke verschrikkelijke zaken had ik laten zien, waarover berichtte ik? Daarover Tibaert Plus als uitvoerig bericht omdat het voorval zo significant is voor de wandaden van Krapuul.

Gek als een deur ben ik ook. Tja, Ina…


TIBAERT BLOGSPOT
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Een fascistenstreek van het opperhoofd van Krapuul

  1. Hallo Alphonse . Ik ben Peter H.A.S. mijn Twitter account @L3vbPMDxxxxxxxx is door Twitter om politieke redenen opgeschort . Ik heb een sterk verdacht dat dit uit de PVV Pegida hoek komt . Het gajes zal er alles aan doen om hun tegenstanders monddood te maken . Er is een sluipend proces bezig om de media onderhorig aan de PVV te maken . Neem de VARA met het bieden van een podium voor extreem rechts , niet één keer maar meerdere malen . Ze doen dit vast alleen om hun eigen hachje te redden . Zet je strijd voort ! Vriendelijke groet Peter .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.