Op rapport…

fotoZijn het gillende keukenmeiden, heksen, hellevegen? Zijn ze mangek of gewoon in de overgang? Er zijn vrouwen die dol en dwaas zijn, dat is zeker. Zijn die genoemde etiketten en andere vergelijkbare van toepassing op een een aantal vrouwen die de boel verzieken op Twitter? Vermoedelijk. Hun wraakbelustheid springt wel het meest in het oog.

Deze tweet kreeg ik te zien en dan valt voor de zoveelste maal op hoe onderkruipsels zich gewillig in dienst stellen van die vrouwen:


KesTeab Jul 10, 11:15pm

Bestaat dat? een 2e Wouters? RT @jacsmits: En ja echt, een 2e Pellegrino/Wouters/Falkenstein! twitpic.com/e7xg5d twitpic.com/e7xg5g

 

 


 


Van de ophef en het vergelijk begreep ik niet veel:


Je zou er verliefd op kunnen worden… RT @KesTeab: bestaat dat? een 2e Wouters? RT @jacsmits: En ja echt, (cont) tl.gd/n_1s2emrn

 


Vervolgens ging ik eens kijken bij de screenshots van Smits en jawel hoor, daar was ie weer, Herman Falkenstein bezorgd om een dwaas vrouwtje, net als bij Sjaakie, lees het maar: http://twitpic.com/e7xfi1

Mannen die belasterd worden door dergelijke vrouwen trekken aan het kortste eind bij die onderkruipsels. Ik weet er alles van. Deze vrouwen zijn gezegend met een speciaal instinct hoe en wanneer ze moeten toeslaan en handlangers mobiliseren. 


We zien hieronder het omgekeerde proces. Een schoft is in de weer (de verdere voorgeschiedenis ken ik niet en is niet van belang) en een van mijn lieverdjes zegt te gaan rapporteren. In een volgende fase, mocht die Rik nogmaals op haar reageren, treedt het bovenstaande in werking in een poging het mannetje in een web te vangen. En waartoe? God mag het weten…


Schermafdruk 2019-02-12 19.42.46

 


De grap in dit verband is dat deze vrouwelijke dwaas de bewuste afbeelding bij mij gegapt heeft. De teller van de RT staat inmiddels op 15. Aandacht weet ze wel te trekken dankzij anderen. Een handelwijze waaraan ik meer dan gewend ben geraakt. 


 

 

 
De vrouw van plagiaat en censuur… Zo dwaas kom je ze zelden tegen.
 
Waar moet je nu het meest verontrust over zijn, over de betrokken vrouwen of mannen? Ik vermoed de laatsten. Als die kerels zich gaan laten leiden door het spel van intriganten dan is werkelijk het hek van de dam. 

Eentje wil ik voorstellen, hij noemt zich doctorandus, terecht of niet…


Tibaert 12:50am

“JE GEBRUIKT SCREENSHOTS PETER EN DUS BEN JE EEN PSYCHOPAAT!!!11!!11!!!” zegt Piet Jansen – Yell, die me blockt. Gek? Hartstikke gek….;-)

 


Een van de figuren die vinden dat ik “links” beschadig. Er is zelfs vorige week actie gevoerd om hem te steunen in zijn strijd. Tja, welke? Massale RT’s van schunnigheden uitsluitend uit het PVV kamp. Ja, dan ben je een held, in het andere geval wordt je geblocked en worden de lieverdjes gesteund. Zie boven… 

Mannen verliezen helaas wel eens vaker hun verstand als er vrouwen in het spel zijn. Dan zien ze het niet meer helder. Het overkwam me ook. Zie de foto boven. Lief gezicht, mooie ogen. Als schoonheid geen rol speelt ben ik in ieder geval wel helder van geest tot mijn grote geluk…

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.