Unfollowers

Civilisatie

Simpelweg een archivering van volgers die zich haastig van Tibaert afkeerden nadat ze geïnformeerd werden door Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar in de periode van oktober 2012 tot maart 2013.  Een aantal blockten Tibaert vervolgens. Degenen die mij meteen blockten op hun advies staan hier niet bij. Daar doet die gebruikte app namelijk geen mededeling over.

Uiteraard waren ook enkelen het gezeur meer dan zat. Heel begrijpelijk. Op een aantal bedriegers en smeerlappen na blijven deze unfollowers van harte welkom… Geblokt ben ik momenteel (juli 2014) door:

@Tiemenjan
@Abakoula
@Marktwain2
@Drsyell
@Femkehalsema
@Dreoudman
@Joukjebroier
@Huibree
@Vanovernaar
@Jvdheuvel67
@Edgeofeurope
@Gavimensch
@Jacquelinewxxx
@Foaroan
@Dutchwhitequeen
@Aafkebrons
@Krapuul
@Veerleslegers
@Inadijstelberge
@Wouterveldhoen
@Occupyadam
@Occupyfabeltjes
@Vrouwenpartij
@Granny63
@Flip_switch
@Cas__vries
@Petrakramer
@Sasmaes
@Haiga
@Awadel22
@Boelsjit
@Wenneding
@Defrysk
@Daisyhear
@Rodetomaat
@Anikabakker
@kabbouter


De lijst is nog lang niet compleet, er staan personen tussen waar ik nog nooit van gehoord heb en ook waarmee ik nog nooit contact heb gehad. Weer anderen kwamen op visite om te zeggen dat ik gek was of opgenomen diende te worden, zoals @Foaroan en @Lbruning van @Krapuul.Uitgelichte afbeelding uit: Jugend, 1896 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.