Eveline van Donkelaar, een jaar geleden…

Pablo Picasso: Femme nue (1941)
Ter illustratie een verzameling screenshots van een jaar geleden, van een vrouw die ik niets misdaan heb maar meende tegen mij een actie te moeten ontketenen om me van internet te doen verwijderen. Steeds haalde ze nieuwe beschuldigingen uit de kast, geen enkel heeft ze kunnen onderbouwen met bewijslast. Ze voelde zich op een gegeven moment zo sterk staan dat ze aangifte over mij ging doen. 

Ondanks het feit dat ze bakzeil moest halen is ze een tweede ronde begonnen. Ze schijnt met derden een juridische procedure tegen me voor te bereiden. Het is maar dat u het weet.

De tweets van vorig jaar rond deze tijd laat ik zonder verder commentaar zien in chronologische volgorde. Wel dit, achter Rommedoe1 en HeinHaan gaat Friedrich Eckhardt schuil, de veroordeelde bedreiger van het kind van Femke Halsema. Er was een innige band tussen Eveline en Rommedoe1 tot het moment dat deze laatste van Twitter verdween.Aanvulling en correctie april 2017:

In het geval Rommedoe is beslist sprake van Dirk Hartman, is me van betrouwbare zijde verzekerd. In feite had ik het kunnen weten, aard van de teksten en afbeeldingen wijzen onomstotelijk in zijn richting. Beiden zijn omtrent dezelfde tijd verdwenen van Twitter.

Inmiddels begint de reconstructie van de verdwenen blogs uit 2013 vorm aan te nemen. Daarmee vervalt de reden om die screenshots min of meer plompverloren zonder verder commentaar hier te laten zien. Ze zijn nu vervangen door copieën van de oorspronkelijke tweets (uit die screenshots) in chronologie. Een week slechts, 30 juni – 6 juli, het is meer dan voldoende.  
 
Update  22 mei 2017


 

 
Beschikbaar over de handel en waandel alleen al in deze maand van een vrouw die uitgevaren is om te vernietigen:


En verder:


Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Eveline van Donkelaar, een jaar geleden…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.