Huib en een longtweet – Een les in fascisme

Moresnet
Zeer vermakelijk en onthutsend, onderstaande LT heeft Riethof gerapporteerd. Al mijn Longtweets zouden verdwijnen beweerde hij in het verleden reeds.

Stel je voor, je bent volledig op de hoogte welke smeerlapperij iemand te verdragen heeft. Je houdt je doofstom of, daar was die Riethof nooit te beroerd voor, je gooit er nog een schepje bovenop. De ontvanger van dat fraais dient stilletjes weg te kruipen in een hoekje, want anders is hij de smeerlap.

Kunt u het volgen? Ja, dat is de logica van fascisten, slachtoffers maken die naar hun pijpen hebben te dansen. Bij de site Krapuul en hun vriendjes weten ze van wanten. Het is maar dat u het weet…

“Ik zeg dan seniele ouwe gek, ja dat mag ik.”


27 juli 2014

 

 

Vanwege de context tevens deze selectie uit haar TL. En verdomd, Ina is het spiegelbeeld van Sjaakie. Dat dit nu pas tot me doordringt, tja… Hun opvallende gelijkenis, geen argument, beledigen, mensen beschadigen en dreigen. Zou hun gemeenschappelijke vriend Huib daar debet aan zijn?


Naschrift 24 juli 2015


André om 12.41u: Het beste bewijs… Hun beste bewijs halen ze weg…

VanOverNaar Jul 27, 12:41pm
@InaDijstelberge @Foaroan Het beste bewijs daarvoor lijkt mij nog altijd dit stuk krapuul.nl/overig/blog/43…


 


Het beste bewijs is weggehaald, bestaat zogezegd niet meer. Zo gaat dat in die kringen. Eveline van Donkelaar met haar blog, Riethof met zijn telefonisch stalken, Dijstelberge met het doen verdwijnen van m’n weblogs. Bewijzen verdwijnen bij die lui of ze hebben nooit bestaan. De uitwerking is precies dezelfde. Bedrog en dus juridisch strafbaar. 

Update januari 2017

LITERATUUR
200 jaar Neutraal Moresnet – Het verdwenen ministaatje

Ansichtkaart: Moresnet – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.