Yollie – Een tijd van komen en gaan

Lesbofobia
Veelzeggend die wederzijdse hulp van mensen die slechts een doel voor ogen hebben. Als dat doel wegvalt is het snel gedaan met de onderlinge band. Eerst bood Dijstelberge Yollie nog volop steun i.v.m. aangifte tegen Tibaert, aan het begin van de rit had Yollie Sjaakie ontdekt als middel tot. De geslaagde coup van Dijstelberge had hun drieën o zo verblijd. Hun smurrie en een hele rits strafbare feiten waren zomaar in een wip verdwenen. Ina was geweldig, dat beseften die andere twee maar al te goed.

Zie vervolgens hoe Yollie hier zemelt, het kreng, en zie hoe ze Sjaakie benadert. Schiet me nou te binnen, André en Yollie. Zouden ze elkaar nog liefhebben na die “dolkstoot“? André is dol op Sjaakie, dus dat gaat niet stuk. Hij kan echt met haar lachen, wil wel niets over pedofilie horen. Lijkt me moeilijk bij Sjaakie, weet ik uit ervaring, maar dat is hun zaak. Alles bij elkaar genomen, wat een achterlijke bende, een door en door Bataafse.

En Dijstelberge? Beetje het laarzentype toch? Autoritair net als Yollie en dat botst. Ze noemen zich feministen. De logica van die twee is overigens werkelijk grandioos. Nonsens… 


 


Een week later:4 h
GeenStijl: Brief: “Nederland is mijn thuis niet meer” –

Jacqueline xxx ‏@JacquelineWxxx 4 h
GeenStijl: Brief: “Nederland is mijn thuis niet meer” – bit.ly/1rX6a1c

Gavi Mensch ‏@GaviMensch 4 h
@JacquelineWxxx mooi de hele roze kabouterploeg verhuist?

Jacqueline xxx ‏@JacquelineWxxx 4 h
@GaviMensch #jodenhaat geenstijl.nl/archives/image…

Gavi Mensch ‏@GaviMensch 4 h
@JacquelineWxxx schat ik lees die rotzooi niet en de telegraaf ook niet, spoort niet dat zooitje!

Jacqueline xxx ‏@JacquelineWxxx 4 h
@GaviMensch Geen Telegraaf maar in de Volkskrant twitter.com/search?f=realt…

Gavi Mensch ‏@GaviMensch 4 h
@JacquelineWxxx ik lees al die haat shit niet, is dat duidelijker? Dat weet je toch?

Jacqueline xxx ‏@JacquelineWxxx 3 h
@GaviMensch IS dat DUIDELIJK met je hoofdletters

Gavi Mensch ‏@GaviMensch
@JacquelineWxxx in tegenstelling tot jouw klakkeloze berichtgeving van roze schrijvers en rechtse griezels. Er is een tijd van komen en gaan

15:46 – 28 juil. 2014

Texte du Tweet

 


De betreffende stukjes:


 


Het stukje gelezen van Nanninga? Voor zover ik haar ken en wat ze zoal weet te berichten en leest zal Yolle dit stukje beslist onderschrijven. Dat is misschien nog het meest opmerkelijke dat ze juist hierom Sjaakie schoffeerde. Toen het Tibaert betrof, zijn vrouw, moeder en kinderen, zweeg ze, ik zei het al, het kreng, toen vond ze Sjaakie geweldig, toen kon ze haar gebruiken, net als het bekende schorem van PVV zijde. Wat een miserabel en door en door fascistisch mens is het toch. Beslist iemand waar je niets van verwachten kunt. Asociaal.


Update maart 2017
Afbeelding uit: yo-lolita.blogspot.nl – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.