Yollie – Een tijd van komen en gaan

Auteurs
bron

Veelzeggend die wederzijdse hulp van mensen die slechts een doel voor ogen hebben. Als dat doel wegvalt is het snel gedaan met de onderlinge band. Eerst bood Dijstelberge Yollie nog volop steun i.v.m. aangifte tegen Tibaert, aan het begin van de rit had Yollie Sjaakie ontdekt als middel tot. De geslaagde coup van Dijstelberge had hun drieën o zo verblijd. Hun smurrie en een hele rits strafbare feiten waren zomaar in een wip verdwenen. Ina was geweldig, dat beseften die andere twee maar al te goed.

Zie vervolgens hoe Yollie hier zemelt, het kreng, en zie hoe ze Sjaakie benadert. Schiet me nou te binnen, André en Yollie. Zouden ze elkaar nog liefhebben na die “dolkstoot“? André is dol op Sjaakie, dus dat gaat niet stuk. Hij kan echt met haar lachen, wil wel niets over pedofilie horen. Lijkt me moeilijk bij Sjaakie, weet ik uit ervaring, maar dat is hun zaak. Alles bij elkaar genomen, wat een achterlijke bende, een door en door Bataafse.

En Dijstelberge? Beetje het laarzentype toch? Autoritair net als Yollie en dat botst. Ze noemen zich feministen. Die logica van die twee is overigens werkelijk grandioos. Nonsens… 
Een week later:
De betreffende stukjes:
Het stukje gelezen van Nanninga? Voor zover ik haar ken en wat ze zoal weet te berichten en leest zal Yolle dit stukje beslist onderschrijven. Dat is misschien nog het meest opmerkelijke dat ze juist hierom Sjaakie schoffeerde. Toen het Tibaert betrof, zijn vrouw, moeder en kinderen, zweeg ze, ik zei het al, het kreng, toen vond ze Sjaakie geweldig, toen kon ze haar gebruiken, net als het bekende schorem van PVV zijde. Wat een miserabele en door en door fascistisch mens is het toch. Beslist iemand waar je niets van verwachten kunt. Asociaal.
update maart 20171 reactie

Comments RSS
  1. Een lijst van stalkers – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: