Filosemiet Yollie

If you want to fight…
Af en toe enig materiaal van iemand die stelt: Lastig en lief en vrolijk en vrij. Ik ruil mijn mening alleen voor een veel betere! Feministe,Oma,verpleegkundige,copywriter en blogger 
Als locatie geeft ze op Jerez (Spanje) en Dordrecht. Ze woont in Maastricht.

Met het jodendom heeft ze iets, wat is me niet geheel duidelijk. Haar steun aan Israël is onvoorwaardelijk en ze hecht voor de volle 100% geloof aan zionistische propaganda. Verdere kennis bezit ze niet over het Midden Oosten, net zo min als ze weet wat fascisme feitelijk inhoudt.

Waarom ik haar nadrukkelijk in de smiezen blijf houden is gemakkelijk te verklaren aan de hand van haar activiteiten jegens mij sinds 2012 gevoegd bij haar dreigement een juridische procedure tegen mij te willen opstarten. TL’s als de bijgaande dienen voor het geval dat daarbij als geheugensteun en mogelijke bewijslast. Dit nog. Ze liegt van alles en nog wat bij elkaar. Ook over die vriendinnen in Israël… Ga daar maar vanuit.

TL 30 juli 2014. Deze werkzame, lange zomeravond begint bij haar aldus: “Voor ik aan het werk ga, even een dienstmededeling voor slecht belezen schreeuwers, zoek het woord zionisme: vecip.com/?onderwerp=107 Succes!”

Deze propaganda site is bedoeld. Yollie maakt er onafgebroken reclame voor. Logisch, haar optiek m.b.t. Israël komt in hoofdzaken overeen met die van Geert Wilders. Het bevreemdt me niet, ik ken haar al langer dan vandaag.
Zelfs de beeltenis van Anne Frank mag niet ontbreken…

Vrouwtje Yollie houdt bijzonder van U-bocht constructies. Bij de een bestrijd ze simpele zaken, zoals (vooroorlogse) stromingen binnen het zionisme, zet de persoon in kwestie weg als een smeerlap en haakt vervolgens in bij diegenen die iets vergelijkbaars poneren, simpelweg om haar vermeend inzicht te kunnen etaleren. 


 Als je haar TL volgt zie je dit mechanisme aan de lopende band. Ze schoffeert voortdurend mensen vanwege hun standpunten om vervolgens exact dezelfde argumenten (en feiten) te gebruiken om zich geliefd bij anderen te maken. Ze kan zo steeds blijven beweren, kijk, ik ben de wijsheid en het leven, luister naar mij, anderen die mij bekritiseren deugen niet en zijn pathologische leugenaars.

Of deze vrouw gek is, ik weet het niet. Gaat me ook verder niet aan. En die naam Yollie? Zoek maar op…


Affiche: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.