Yell, een links Twitter geweten

Strandgenoegens
Onder een andere naam is hij nu actief, achter een slotje. Hij wil blijven getuigen. Wie maalt erom? Het PVV schorem zeker niet: “extreem-linkse mafketel, zielig sokpopje van Peter Breedveld. #Frontaalnaakt” zegt het manneke, waarmee Dijstelberge het eens was, toen het Tibaert betrof. Ach, de gave des onderscheids zullen velen niet bereiken, Dijstelberge niet, Yell niet, Eelko, dat vunzige mannetje, niet.

screenshot tweet van Jeky
Jacqueline van Wel
Het past alles wonderwel in het plaatje dat ik al jaren geleden voor ogen kreeg. Raddraaiers, sektariërs, fascisten. gajes, het vindt elkaar steeds weer op velerlei punten, voor of tegen, vooral als het personen betreft. Ze zoeken het maar uit, denkt de verstandige burger. Laat ze elkaar de kop maar inslaan…

Het blauwe fenomeen op Twitter, een man die het wiel opnieuw denkt te moeten uitvinden. Werkelijk een grote janboel als je zijn TL ziet. Wie schiet er wat mee op? O zo laf ook, in volledige anonimiteit. Enfin, hij doet maar.  

Het wordt me wel te gortig als hij met mij vergeleken wordt, iemand die nog nooit het fatsoen en het lef toonde op mij te reageren of bij mij te informeren. Juist dan wil ik graag wat laten zien. 

Drie dagen Yell…  De complete TL staat elders: DrsYell – 1-3 augustus 2014.

Deze heb ik er ruim een jaar later aan toegevoegd: DrsYell – 6-9 november 2015. Een geval van paranoia, een eigenaardige mengeling van “links” en “fascist”…? Oordeel zelf.


Update januari 2017
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.